Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Неувереността какво е? Страх. Самата мисъл, че може да не е безопасно е негативна енергия и може да предизвика негативни последици.
Какъвто и отговор да Ви се даде - той е валиден  за сегашното Ви състояние. Ако в бъдеще промените енергетиката си, развитието ще е различно от това, което се вижда към момента.
ИГГ, това и за твоя въпрос важи.
Понякога е по-добре да не се отговаря. Защото отговора може да “кодира”, а така се отнема правото на свободния избор на душата. Всичко е променливо и само от душата и изборите й зависи винаги.
Неувереността в случая е неизвестност, както и всичко около тази тема е пълно с противоречиви мнения, затова и искам да се допитам до по-висши сили. Да разбирам, че ако не се страхувам всичко ще бъде наред след ваксината?

# 136
ИИГ, лично ти си задавал твърде много и разностранни въпроси, така че нямам нищо конкретно предвид.

# 137
Здравейте,от няколко месеца на сам имам ужасен косопад,ще се оправи ли ?

# 138
Това с негативното мислене и страховете всеки може да го каже, дори не е нужно да си учил психология. Да не говорим, че не винаги е вярно, много пъти съм мислила негативно и с огромна доза страх по някой въпрос и въобще не е ставало така, а друг път дори не съм подозирала за нещо и то се случва! Има личен избор, но има и предопределени неща.
Очаквам нещо повече от някой, който може да лекува дори. Може ли да говорим с някой, който е бил излекуван от реална болест?
Звучи ми несериозно... вярно е, че не си плащам, но с оглед на прочетеното има ли някой, който би платил за такъв отговор?

# 139
Здравейте,от няколко месеца на сам имам ужасен косопад,ще се оправи ли ?
Да, ако мислиш позитивно.😁

Шегувам се. И при мен пада доста напоследък. Мисля,че е нормално за есента.

# 140
Теодора, ако някой плаща, то е защото е останал доволен. Но никой не идва, за да пита такива неша, идват хора, които имат реални проблеми и не се чувстват добре.

# 141
А от какво лекувате? Имате ли предпочитания или възможностите ви са ограничени? А ако няма подобрение "пациента" винаги ли е проблема в неговия начин на мислене или има изключения?

# 142
Това с негативното мислене и страховете всеки може да го каже, дори не е нужно да си учил психология. Да не говорим, че не винаги е вярно, много пъти съм мислила негативно и с огромна доза страх по някой въпрос и въобще не е ставало така, а друг път дори не съм подозирала за нещо и то се случва! Има личен избор, но има и предопределени неща.
Очаквам нещо повече от някой, който може да лекува дори. Може ли да говорим с някой, който е бил излекуван от реална болест?
Звучи ми несериозно... вярно е, че не си плащам, но с оглед на прочетеното има ли някой, който би платил за такъв отговор?
Специално за ваксините, лично по мое мнение, въпреки че не съм лекар, за страничните ефекти си има чисто медицински показания и противопоказания. Това не е въпрос на малшанс. Аз самата разбирам много добре, какво е усещането от положителна настройка да изскочи житейски инцидент, нито усещането да имам постоянен страх от определено стечение на обстоятелствата, което да не се опровергава никога. Нито пък съм и врачка или екстрасенс. Човек не може да контролира всичко в живота обаче, и да живее в постоянен страх. Съвсем по човешки, обсъдете притесненията си с личния лекар. Нека той/тя да ви насочи, дали има рискове при вас, или не, да се ваксинирате. Имайте предвид, че много лекари отказват да се ваксинират, защото са преболедували ковид, и все още имат антитела, и докато ги имат, е противопоказно.

# 143
Не знам коя е Теодора, но може ли да говорим с някого, когото сте излекували от реални проблеми? Като обратна връзка

# 144
Сайлънс, ако не може да помогне, просто отказва среща. Това става ясно още докато се уговарят по тел. Степента на оздравителния процес винаги е пряко зависим от вярата на болния. И в конвенционалната медицина е така.

Аз друго да питам - щом не вярвате в тези неща, защото сте в този подфорум?
Има достатъчно ясновидци и тн, които за 5 лв смс или 30 лв консултация ще ви дадат отговор, който да отговаря на очакванията ви.

# 145
  • Варна
Zabraven Profil, аз ако съм на твое място ще си трая и няма да раздавам акъл относно ваксините с кого да се консултират хората, и как да мислят  и дали да търсят проблемите в себе си или извън себе си.

Зададения въпрос за ваксините дори и да не е реална болест за лекуване е много повече по темата от колкото твоите питания тук цитирам те: "ще успея ли в близките 6 месеца да срещна добър партньор, с който да създадем сериозни отношения и семейство? На 36 години съм, хубава, независима, читава, от много години съм сама, имах житейски проблеми за разрешаване, тежка работа, и отхвърлям повърхностен интерес или ако усетя опит за “сваляне” чрез подбиване на стойността ми"
Ти защо питаш тук, има си други квалифицирани специалисти по въпроса за подобни житейски капризи.

# 146
  • София
Аз имам ли сериозен здравословен проблем или си въобразявам?На какво да обърна внимание?
Я аз да се самоцитирам...
Пия лекарство на което страничните ефекти са болки  в мускулите,ставите и сухожилията.Но мен така зверски ме боли цялото тяло,че вече си мисля,че е нещо друго,а не странични ефекти от лекарство...Леко ме обзема паника...

# 147
Сайлънс, ако не може да помогне, просто отказва среща. Това става ясно още докато се уговарят по тел. Степента на оздравителния процес винаги е пряко зависим от вярата на болния. И в конвенционалната медицина е така.

Аз друго да питам - щом не вярвате в тези неща, защото сте в този подфорум?
Има достатъчно ясновидци и тн, които за 5 лв смс или 30 лв консултация ще ви дадат отговор, който да отговаря на очакванията ви.
Та по какви критерии или диагнози помага? Как решава по телефона? Според разговора или гласа отсреща? Доколко е податлив и как убедително да бъде настроен?

# 148
Напротив, вярваме, просто това не са ясни отговори. Имам чувството, че понякога отговорът се и наглася според питащия, ако питането звучи по-уверено, позитивно - ''ще забременея ли до 2 месеца '' , тя може и да няма партньор, но може да се каже да. А друг, който се опитва от две години и вече се е отчаял звучи негативно и му се казва,  че ако мисли негативно сам ще се блокира.

И затова искам да чуя някаква обратна връзка от излекуван човек от някаква конкретна болест.

# 149
Лесно, Сайлънс. Чрез канала веднага получава информация, както и когато му чета въпросите тук.
Но питането ти не е по темата и повече няма да отговарям на опитите ти за провокации.
В предната тема подробно съм обяснявала, тук е само за отговор на въпроси.

П.С - ако наистина се интересуваш, потърси инфо в гугъл за духовно лечение или духовен лечител. Има описания и примери, книги също.

Общи условия

Активация на акаунт