Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 545
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,в много труден период съм.Щом ми минават черни мисли в главата,представете си.Но все пак тая надежда малка.
Въпроса ми е ще ми тръгнат ли делата в хубава за мен посока и дали ще е скоро.8.10.1973
Благодаря.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 16:45 от desi.a

# 496
Здравейте,в много труден период съм.Щом ми минават черни мисли в главата,представете си.Но все пак тая надежда малка.
Въпроса ми е ще ми тръгнат ли делата в хубава за мен посока и дали ще е скоро.8.10.1973
Благодаря.
Ще потръгне всичко!!! Спокойно, не се фиксирайте във времето, мислете в положителна посока и често си представяйте доброто развитие на събитията.
В никакъв случай не допускайте черни мисли и отчаяние. Животът е дар! Колкото повече се отдалечавате от тъмните мисли, толкова повече хубави събития ще провокирате.

За сродната душа-когато видите човека, чиято душа ви е близка, веднага ще го усетите! Това е този човек, с който ви е топло, уютно, споделяте и ви е приятно да сте заедно!
Също така, със специалните души се учат и много уроци. Не винаги сродната е тази, с която се обвързваме за семейство, но е тази, която оставя дълбок отпечатък у нас и след взаимодействие с нея, вече не сме същите.

# 497
Благодаря.
Ще потръгне всичко!!! Спокойно, не се фиксирайте във времето, мислете в положителна посока и често си представяйте доброто развитие на събитията.
В никакъв случай не допускайте черни мисли и отчаяние. Животът е дар! Колкото повече се отдалечавате от тъмните мисли, толкова повече хубави събития ще провокирате.

За сродната душа-когато видите човека, чиято душа ви е близка, веднага ще го усетите! Това е този човек, с който ви е топло, уютно, споделяте и ви е приятно да сте заедно!
Също така, със специалните души се учат и много уроци. Не винаги сродната е тази, с която се обвързваме за семейство, но е тази, която оставя дълбок отпечатък у нас и след взаимодействие с нея, вече не сме същите.
Благодаря,имам нужда да чувам,че нещата ще се подредят и случат.
Допускам отчаянието да ме завладее.Знам,че не е правилно,но изпитанията явно са по -тежко за моя гръб.
Ще продължа да се надявам и ще опитам да излезна от тъмнината.Дано скоро слънцето да огрее и в моята градина.
Благодаря.

# 498
Здравейте! Малко преди майка ми да почине, ми остави една кутийка с изображение на св.Георги, а вътре кръст и едно кокаляно кубче. Каза ми, че е за уроки и уплах, какво да правя с тях, но аз забравих. Някой може ли да ми помогне?

# 499
Здравейте!Да попитам за ММ-от гоини има болки в стомаха,повръщания нощем,чувства се отпаднал,но не желае да отиде на доктор.То аз си се притеснявам,но някой ако напише какво му е все пак ще е насока и един вид успокоение.
Благодаря предварително!

# 500
Бременна ли съм. Имам проблеми с цикъла на какво се дължи. Благодаря

# 501
  • София
Идете и си купете тест за бременност има за под 5 лева. Ако не му вярвате, идете в лаборатория и си направете кръвен такъв.

# 502
Идете и си купете тест за бременност има за под 5 лева. Ако не му вярвате, идете в лаборатория и си направете кръвен такъв.
Да направих го, искам да знам от къде идва този проблем

# 503
Най-вероятно сте с хормонален дисбаланс. Ако сте преживяла стрес или от неправилна диета. Много са факторите...

Sause baus, вероятно има проблеми, свързани с язва, гастрит, киселини. Определено тук няма кой да ви помогне. Говорете с мъжа ви и нека си направи консултация с гастроентеролог. Стомаха е свързан с цялото тяло! Даже и зъбите може да пострадат от лошото храносмилане.
Успех Ви желая.

# 504
Sause baus!, ще ви предложа нещо, ако го сметнете за налудничаво, няма да се разсърдя.
Какво, ситуация или човек, вашият мъж не може да преглътне и да смели, че чак стомахът му го  връща ? В кои нощи не повръща и няма болки в стомаха? Примерно когато не е бил на работа, а е в бил в къщи или в отпуск или не се е срещал с определени хора, може и роднини. Може и от определена храна да е. След като като се намери какво предизвиква това състояние, той може да направи промени или просто да приеме ситуацията.

# 505
Според мен е на нервна почва, но няма какво да се промени в начина на живот и хранене, за това и питах.

# 506
С бившия ми приятел сме разделени от 5 месеца. Ще се съберем ли отново?

# 507
Най-вероятно сте с хормонален дисбаланс. Ако сте преживяла стрес или от неправилна диета. Много са факторите...

Sause baus, вероятно има проблеми, свързани с язва, гастрит, киселини. Определено тук няма кой да ви помогне. Говорете с мъжа ви и нека си направи консултация с гастроентеролог. Стомаха е свързан с цялото тяло! Даже и зъбите може да пострадат от лошото храносмилане.
Успех Ви желая.
Дано да е хормонален дисбаланс и да не е нещо, което не откриваме..

# 508
Здравейте!Моля да ми кажете какво става в живота ми.Имам почти две годишна връзка с един мъж,но напоследък, предимно заради работата му,ми се струва,че сме се отдалечили,че му идвам в повече,че е изнервен и сякаш забравя колко сме важни един за друг.В началото се разбирахме много,имаше повече емоции във връзката, имахме планове.А сега я караме ден за ден,казва ми че ме обича,но по малко го показва от преди.Аз не работя и не съм обременена със служебни задължения,той работи.Но преди тичаше към мен,а сега сякаш предпочита да си почине сам с мислите си и аз се чувствам изолирана.Всеки ден се измъчвам- това края ли е или просто период? Благодаря!

# 509
Здравейте!Моля да ми кажете какво става в живота ми.Имам почти две годишна връзка с един мъж,но напоследък, предимно заради работата му,ми се струва,че сме се отдалечили,че му идвам в повече,че е изнервен и сякаш забравя колко сме важни един за друг.В началото се разбирахме много,имаше повече емоции във връзката, имахме планове.А сега я караме ден за ден,казва ми че ме обича,но по малко го показва от преди.Аз не работя и не съм обременена със служебни задължения,той работи.Но преди тичаше към мен,а сега сякаш предпочита да си почине сам с мислите си и аз се чувствам изолирана.Всеки ден се измъчвам- това края ли е или просто период? Благодаря!

Ако наистина има служебни проблеми е нормално да е така отдалечен. Това, което мога да ви предложа е да създавате домашен уют и да се опитвате да го оставяте да си почива. Ако до два-три месеца, няма промяна, говорете с него да не би да е охладнял.
Засега, не усещам да има сериозен проблем между вас.

Общи условия

Активация на акаунт