Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Здравей, Ани! Искам да те попитам за моята майка (Дияна) ? Каква е била причината да я накарат да напусне работа? И ще започне ли нова работа до 3 месеца. Благодаря.

# 571
Здравейте. Въпросът, който ме тормози е: Ще създаде ли синът ми здраво семейство и ако да - кога да се надявам? Да очаквам ли внуци?
Благодаря предварително за отговора!
Здравейте, Ани. Не искам да нахалствам - само ми пищете, ако няма да отговаряте на моя въпрос, за да не чакам.

По вашето питане, мога само да кажа, че синът ви има потенциал да се свърже с жена, с която ще се чувства добре.
Опитайте се да не се тревожете толкова, той е голям човек и отговаря за изборите, които прави.

# 572
Здравейте, Ani888....може ли да ми погледнете дали до края на годината ще имам шансове да си сменя работата?Мерси

# 573
Здравейте Ani_888,
Искам и аз да задам въпрос относно работата ми - ще имам ли професионално развитие в компанията,в която работя?Евентуално нови проекти, пътувания, израстване като позиция? Благодаря много!

# 574
Здравейте мъжа ми напуска по причини , че не ни стигат парите изобщо ,стигаме до там ,че хляб да не можем да си купим😒 Търси си по доходоностна.
Питането ми е ще си намерили работа ,с която ще бъдем по уверени и няма да стигаме до заеми.
Благодаря

# 575
Здравейте!
Предстои ми операция в началото на май - на коляното, но имам болки и в ставите на другия крак. Ще се възстановя ли бързо и ще намалеят ли болките?
Ще си намеря ли след това постоянна добре платена  работа? Цонка пита

# 576
Здравей Ани , името ми е Цветан ,да попитам ,имали жена която изпитва симпатий към мен ,и ще имам ли връзка с  нея или с друга
 жена ? Благодаря 

# 577
Здравейте Ani_888,
Искам и аз да задам въпрос относно работата ми - ще имам ли професионално развитие в компанията,в която работя?Евентуално нови проекти, пътувания, израстване като позиция? Благодаря много!

Здравейте! Ще имате успехи на работа, просто поддържайте добро ниво и перфекционизъм!

Sona:
Здравейте!
Предстои ми операция в началото на май - на коляното, но имам болки и в ставите на другия крак. Ще се възстановя ли бързо и ще намалеят ли болките?
Ще си намеря ли след това постоянна добре платена  работа? Цонка пита

Здравейте! Ще имате подобрение, но възстановяването ще е по-плавно. Приемайте хранителни добавки и имайте лека активност. Хапвайте повече полезни храни.

Happy Mom:Здравейте мъжа ми напуска по причини , че не ни стигат парите изобщо ,стигаме до там ,че хляб да не можем да си купим😒 Търси си по доходоностна.
Питането ми е ще си намерили работа ,с която ще бъдем по уверени и няма да стигаме до заеми.
Благодаря

Да, ще си намери, но не мога да кажа кога във времето. Помагайте му и вие да търси, следете обяви. Може и ваши познати да помогнат за намиране на работа. Ще се подобри положението.

Приятели, засега спирам да отговарям в темата и на съобщения. Успех пожелавам на всички!

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 10:33 от Ani888

# 578
Мила Ани, благодаря ти за отговора! Дано добрината ти се връща стократно

# 579
Ани, благодаря за отговорите!

# 580
Благодаря, мила Ани! Бъди здрава! 🤗

# 581
Благодаря много Ани 🍀

# 582
link=topic=1366719.msg44606424#msg44606424 date=1649768022]
Приятели, засега спирам да отговарям в темата и на съобщения. Успех пожелавам на всички!
Вие решавате кога да спрете, но защо ме прескочихте?Cry

# 583
Здравейте, бях питала преди време, защо сякаш нищо не ми е наред. Получих съвет да се прочистя, и така направих. Но нещата от няколко дни станаха още по-зле, и много се притеснявам. Утре съм на изследвания и поске ще се опитам да гоня един специалист по съвет на личния лекар, защото има свободни часове чак след седмици. Ще се оправя ли скоро? Това нещо сериозно ли е?

# 584
Здравейте, толкова съжалявам, че едва днес попаднах на тази тема... А Ани вече не отговаря на въпроси...

Общи условия

Активация на акаунт