Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Да. Прочети началото на темата и ще ти стане ясно.

Благодаря! И въпрос по темата: Бившата ми приятелка има периодични болки като от Синозит,но няма такъв,влошава се всяка година и все още немогат докторите да разберат какво и е?Сериозно ли е?
Не е синузит, алергична реакция е.

# 436
От ноември месец миналата година започнаха да ми се подуват и зачервяват очите. Имам зачервяване и на други места по лицето. Ходих на алерголог, който беше сигурен, че е контактна алергия. Тестваха ме с европейския панел, плюс съставките на лепилото за мигли, които си слагах. Всички бяха отрицателни. Питах дали е възможно да е хранителна алергия, доктора каза че със сигурност е контактна. Свалих миглите, но зачервяванията и подуването продължават. Майка ми имаше подобно подуване, на нея й казаха хистаминова непоносимост. Ходих да изследвам DAO активност. Не ми е готов още резултата, но все пак да попитам, дали това е причината или е друга? Къде да търся проблема? Ще съм благодарна да ме насочите. Вече нямам много доверие на лекарите. Преди няколко години имах подобен проблем и тогава дерматолога, който ми бяха пречоръчали, сякаш целеше само да източи здравния фонд, но не и да ми помогне. Тогава не бях пратена на алерголог, а на мен не ми дойде на ум, че може да е алергия.

# 437
Здравейте точно днес на този прекрасен празник аз пак се чувствам ужасно 😔 от 2 дни сънувам ужасни сънища ,които вещаят най-лошото и много ме е страх,моля кажете ми всичко на психиката ли е или наистина нещо лошо ще се случи?

# 438
Здравейте! Имам нужда да се допитам до Вас.Ще ми отпуснат ли нужния кредит? Благодаря Ви!

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 17:31 от ane-lia

# 439
Здравейте точно днес на този прекрасен празник аз пак се чувствам ужасно 😔 от 2 дни сънувам ужасни сънища ,които вещаят най-лошото и много ме е страх,моля кажете ми всичко на психиката ли е или наистина нещо лошо ще се случи?
И аз съм така от месец, но не мисля, че тези сънища имат значение. В момента много хора слушам се оплакват от същите неща. Взех си добавки за успокояване, повече се грижа за себе си. Изключих новини. То не беше пандемия, чудеса. Сега още малко ще кажат, дойдоха извънземните. Аааайде. Всичко ще мине.

# 440
Здравейте Angel_wing,
Искам да попитам Как ще се развият отношенията ми с Петър?Има ли той някакви чувства към мен?Казвам се Кремена.
Благодаря!

# 441
Здравейте !
Мисля за смяна на работното място.
Към октомври - ноември дали ще се случи Simple Smile ?
(По рано няма как )
Благодаря

# 442
  • София
Добро утро  Simple Smile
Искам да помоля за отговор на един въпрос.
Дали В.Г., роден на 14.10.1979 г. има интерес към мен и дали ще направи пръв крачка за по-сериозни отношения? Или съм се заблудила...

# 443
От ноември месец миналата година започнаха да ми се подуват и зачервяват очите. Имам зачервяване и на други места по лицето. Ходих на алерголог, който беше сигурен, че е контактна алергия. Тестваха ме с европейския панел, плюс съставките на лепилото за мигли, които си слагах. Всички бяха отрицателни. Питах дали е възможно да е хранителна алергия, доктора каза че със сигурност е контактна. Свалих миглите, но зачервяванията и подуването продължават. Майка ми имаше подобно подуване, на нея й казаха хистаминова непоносимост. Ходих да изследвам DAO активност. Не ми е готов още резултата, но все пак да попитам, дали това е причината или е друга? Къде да търся проблема? Ще съм благодарна да ме насочите. Вече нямам много доверие на лекарите. Преди няколко години имах подобен проблем и тогава дерматолога, който ми бяха пречоръчали, сякаш целеше само да източи здравния фонд, но не и да ми помогне. Тогава не бях пратена на алерголог, а на мен не ми дойде на ум, че може да е алергия.

Не  е контактна алергия. Ограничете млечните и глутена и пийте много вода - ще се подобрите.
Чай от шипка също ще помогне.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 08:56 от Angel_wing

# 444
Много благодаря, Angel_wing Simple Smile

# 445
Здравейте, ще бъда благодарна, ако ми отговорите - появи ми се здравословен проблем, съвсем от нищото, провокиран или от физическо натоварване или от изстиване, а може и двете....уж отшумява, не е в острата си форма, спрях лекарствата, както ми каза лекаря, но от време на време пак напомня за себе си- ще се оправя ли напълно, както си бях преди и има ли още нещо с което   да си помогна? Мерси....

# 446
Здравейте! Може ли да попитам какво ме чака професионален план? Тази седмица ме уволниха. От нищото стана скандал и аз не си замълчах. От както съм вкъщи имам едни приливи и отливи на треперене, задушаване, отчаяние, ентусиазъм.. Имам съпруг, който работи и няма да умрем от глад. Но той е много стиснат. И предишния път като нямах работа "тренирахме за бедните години", лишаваше децата. Мисля че това ме е стресирало и за това сега така преживявам безработицата и ми е важно да започна работа. А може и за отключвам някакво психично заболяване?

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 23:21 от Paula Richardson 715033

# 447
Здравейте! Може ли да попитам какво ме чака професионален план? Тази седмица ме уволниха. От нищото стана скандал и аз не си замълчах. От както съм вкъщи имам едни приливи и отливи на треперене, задушаване, отчаяние, ентусиазъм.. Имам съпруг, който работи и няма да умрем от глад. Но той е много стиснат. И предишния път като нямах работа "тренирахме за бедните години", лишаваше децата. Мисля че това ме е стресирало и за това сега така преживявам безработицата и ми е важно да започна работа. А може и за отключвам някакво психично заболяване? Име ако ви трябва- Руска

От преживяния стрес е. Ще си намерите работа! Успокойте се малко и всичко ще се нареди!

# 448
Angel_wing,
Имам въпрос във връзка с психическото ми състояние. Постоянно съм в депресия, не виждам никакъв смисъл в живота си. Дали това състояние ще ме остави някога и дали животът ми ще тръгне в правилната за мен посока? Знам, че зависи и от мен, но заради това състояние не мога да взема решение, то и никъде не се чувствам добре.

# 449
  • Варна
Здравейте,
Искам да попитам за сина ми дали да го запиша тази година в първи клас и дали ще се справи или е по-добре да го отложа за догодина?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт