Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 583
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Всеки човек има тези “свръхестествени” способности, въпрос на време, случка или тн, за да ги отключи изведнъж. Става и постепенно, когато сам целенасочено се интересуваш и развиваш в тази тема. Ани често отговаря напълно вярно, интуицията й е силна и вероятно също има ангел-съветник..)
 Аз също почти винаги веднага знам отговора, но все пак изчаквам ММ да го чуя и него. В 80 % от случаите ни съвпада информацията, даже  често я допълвам в отговора с това, което съм усетила.
Виждам аури и усещам енергии силно също.
Парадоксалното тук е, че едни и същи хора тук задават въпроси, с после пак търсят ясновидци в другата тема или твърдят, че всички са мошеници..)
Аз нямам такива способности. Дори напротив много съм изостанала. Допитването е някакъв начин да се успокоиш или да се разтовариш. Има хора със способности и има и много шарлатани. Хората питат защото са в безизходица.

# 421
Здравейте,
Дано не нахалствам, но въпроса ми е имам ли шанс да бъда с това момиче и има ли смисъл да използвам закона за привличане, правилно ли е това? Ще се оправя ли от паник атаките изцяло? Никога не съм смятал, че ще потърся помощ и във форум, но искам да си вдигна вярата, но съм объркан доста вече дали мога въобще.

Ползвайте закона за привличане и визуализирайте, че сте щастлив, обичан, обичате, изобщо, че се радвате на споделена любов! Без да си представяте конкретен човек. Защото, иначе е намеса в чужда сфера, а не бива. Трябва да се зачита волята на човека.
Имайте вяра, че ще срещнете правилната за вас жена и използвайте всеки ден, за по 5-10 Мин да се отпуснете и да се представите, че това вече е станало. Усетете емоцията, много е хубаво! 
 Не бързайте и запазете спокойствие. Това, което е предназначено за вас, няма да избяга. Винаги си го напомняйте.Не напрягайте излишно ситуацията, защото колкото повече напъвате, толкова това, което желаете бяга от вас.
Ще се избавите от паник атаките, просто ви трябва спокойствие. Имайте увереността, че всичко ще се нареди и точно така ще стане.
Стискам палци скоро да ни се похвалите.

# 422
Здравейте,
Дано не нахалствам, но въпроса ми е имам ли шанс да бъда с това момиче и има ли смисъл да използвам закона за привличане, правилно ли е това? Ще се оправя ли от паник атаките изцяло? Никога не съм смятал, че ще потърся помощ и във форум, но искам да си вдигна вярата, но съм объркан доста вече дали мога въобще.

Ползвайте закона за привличане и визуализирайте, че сте щастлив, обичан, обичате, изобщо, че се радвате на споделена любов! Без да си представяте конкретен човек. Защото, иначе е намеса в чужда сфера, а не бива. Трябва да се зачита волята на човека.
Имайте вяра, че ще срещнете правилната за вас жена и използвайте всеки ден, за по 5-10 Мин да се отпуснете и да се представите, че това вече е станало. Усетете емоцията, много е хубаво! 
 Не бързайте и запазете спокойствие. Това, което е предназначено за вас, няма да избяга. Винаги си го напомняйте.Не напрягайте излишно ситуацията, защото колкото повече напъвате, толкова това, което желаете бяга от вас.
Ще се избавите от паник атаките, просто ви трябва спокойствие. Имайте увереността, че всичко ще се нареди и точно така ще стане.
Стискам палци скоро да ни се похвалите.
Възможно ли е с вярата да се промени бъдещето, дори и гледачките да ти казват друго? Извинявайте ако въпроса ми е странен, но тези неща като гадание ли го казвате или като съвет?

# 423
Гледачките, казват това, на което в момента отговаря енергията ти (състоянието ти). В тази връзка - всичко е променливо и всичко зависи само от теб.

# 424
Гледачките, казват това, на което в момента отговаря енергията ти (състоянието ти). В тази връзка - всичко е променливо и всичко зависи само от теб.

Дано сте права, защото именно те ме демотивираха страшно много. Знам, че всяка гледачка е различна и не се знае дали наистина познава, но не там е въпроса. Ако всичко ни беше писано, то тогава къде е вярата и мечтите, за какво ще бъдат те.

# 425
Приеми, че всеки/всички идваме на тази Земя, за да се надскочим и израснем.  И единствено ние, сами, се самоботираме и тъпчем на едно място, оправдавайки се със съдбата.

# 426
  • Страната на приказките
Напоследък се случва няколко пъти да ми потича kpъv oт носа, ей така, от нищото. Трябва ли да се безпокоя?

# 427
Angel_wing, от известно време започнах да получавам сърцебиене. Дори и през ноща ми се случи да се събудя именно от ускорен пулс. Има ли някава здравословна причина?

# 428
Изследвайте си щитовидните хормони.

# 429
Напоследък имам много тревоги, физически съм изтощена.
На какво се дължи всичко това, има ли намеса на някаква отрицателна енергия?

# 430
След като няма достатъчно емоция, продължавате напред.
Ще намерите жена, с която да имате споделеност.

Там е проблем че е очевадно че има чувства и то си личат по държанието и реакциите и но….Не съм на 20г много отдавна и след всичко през което минахме от разводи и какво ли още не,отдръпнал съм се но немога да спра да се боря за нея и да се откажа

# 431
Напоследък се случва няколко пъти да ми потича kpъv oт носа, ей така, от нищото. Трябва ли да се безпокоя?
Не. Имате слаби капиляри присто.
В случая - Ви предпазват от по-сериозни последствиа, защото често вдигате по-рязко кръвното.

Angel_wing, от известно време започнах да получавам сърцебиене. Дори и през ноща ми се случи да се събудя именно от ускорен пулс. Има ли някава здравословна причина?

Магнезий Ви липсва. Почнете да пиете ударно по 1000 мг дневно и ще се нормализирате.

Напоследък имам много тревоги, физически съм изтощена.
На какво се дължи всичко това, има ли намеса на някаква отрицателна енергия?

Нямате намеса на негативни енергии, по-слаба Ви е имунната система, сезонно е

# 432
Извинявам се за нахалството,за първи път пиша във форум.Angel_wing има ли критерии на кои хора и въпроси отговаряте ?

# 433
Да. Прочети началото на темата и ще ти стане ясно.

# 434
Да. Прочети началото на темата и ще ти стане ясно.

Благодаря! И въпрос по темата: Бившата ми приятелка има периодични болки като от Синозит,но няма такъв,влошава се всяка година и все още немогат докторите да разберат какво и е?Сериозно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт