Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 589
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Две години са немалък период. За вас, ще е по-добре да останете с приятелски чувства към тази дама и семейство й и да продължите напред.

# 406
Две години са немалък период. За вас, ще е по-добре да останете с приятелски чувства към тази дама и семейство й и да продължите напред.
Пробвал съм не веднъж,с последната  жена почти 1год,и да исках да и намеря забележка-неможех….перфектна точно мой стил…..ноо като нети е от вътре.Няма смисъл.Стана ми много гадно и гузно от реакцията и преди дни,като ме засече в ресторанта с друга жена…Тя работеше там а приятеля и също бе на смяна…”любов ли бе да я опишеш” 😀

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:37 от KDB

# 407
След като няма достатъчно емоция, продължавате напред.
Ще намерите жена, с която да имате споделеност.

# 408
Здравейте, не можах да разбера дали ми отговорите, за което се извинявам, но ще се оправят ли семейните ни отношения със съпруга ми? Какво ще се случи? Благодаря!

# 409
Дано ми отговорите, както до сега 🙂
Имам постоянни проблеми със сливиците, ходила съм и по доктори сега имам нещо като застанало там отляво и ми пречи да преглътна .. страх ме е ,винаги си мисля най-лошото.
Моля кажете ми нещо страшно ли е ,застрашаващо живота ми 😔

# 410
Имам постоянни проблеми със сливиците, ходила съм и по доктори сега имам нещо като застанало там отляво и ми пречи да преглътна .. страх ме е ,винаги си мисля най-лошото.
Не си мислете такива неща, а отидете на преглед. Не подценявайте сливиците, възпалението може да отключи автоимунен отговор. Вземете мерки, щом трудно преглъщате, вероятно се е възпалило. Правете си гаргари и незабавно на лекар!

# 411
  • Варна
Ani888,
виждам че отговаряш доста често.
Въпросът ми не е с цел заяждане, питам информативно защото не мога да преценя съвсем...., а и останалите да са наясно.
Отговорите ти от каква позиция са?
Като човек със свръхестествени способности, гледане на таро, кафе, боб и т. н
Или отговаряш от чисто човешка гледна точка без наличие на каквито и да е
ясновидски/лечителски дарби и свръхестествени способности...

# 412
Всичко е от страх и притеснение. Нищо опасно няма.
Но ако продължавате да де страхувате и притеснявате, че Ви има нещо, ще го предизвикате да се случи.

# 413
Не си мислете такива неща, а отидете на преглед. Не подценявайте сливиците, възпалението може да отключи автоимунен отговор. Вземете мерки, щом трудно преглъщате, вероятно се е възпалило. Правете си гаргари и незабавно на лекар!

Преди няколко месеца бях на 2 УНГ и казаха , че съм здрава ,а сливиците са ми слабото място.Мина ми това от вчера ,но дясната днес се поду.Свързах се с ЛЛ и ми изписа антибиотик
Благодаря ти Angel_wings спирам с притесненията.

# 414
Ani888,
Въпросът ми не е с цел заяждане, питам информативно защото не мога да преценя съвсем...., а и останалите да са наясно.
ясновидски/лечителски дарби и свръхестествени способности...
На база интуиция отговарям, затова и не се включвам на всеки въпрос, а само където имам усещане.
Често пъти, въпросите не изискват ясновидски способности, впрочем.

# 415
  • Варна
Скрит текст:
Ani888,
ясновидски/лечителски дарби и свръхестествени способности....
На база интуиция отговарям, затова и не се включвам на всеки въпрос, а само където имам усещане.
Често пъти, въпросите не изискват ясновидски способности, впрочем.
Абсолютно съм съгласна, че често въпросите не изискват ясновидски способности. Дори отговорите се съдържат в самите въпроси много често. Стига питащия да е наясно от каква позиция му се отговаря, принципно не виждам проблем.
Обаче от друга страна не напразно питащите си задават въпроса точно тук а не в друг раздел. Замисъла на темата е да отговарят хора които имат някаква малка или голяма пресечна точка със свръхестественото, езотерика, окултизъм, а и темата е в раздел предсказания и паранормално.

И аз съм отговаряла на няколко въпроса като не съм могла да се удържа, примерно 50 годишна жена макар и несъзнателно иска да унищожи детето което има заради такова което още не е заченато тласкана от манията си да става баба. Полезен, вреден, ако ще и много полезен да е отговорът ми си е спам и съм  го заявявала че е спам. Нямам връзка с каквито и да е свръхестествени способности, а хората това очакват от тази тема.

# 416
Всеки човек има тези “свръхестествени” способности, въпрос на време, случка или тн, за да ги отключи изведнъж. Става и постепенно, когато сам целенасочено се интересуваш и развиваш в тази тема. Ани често отговаря напълно вярно, интуицията й е силна и вероятно също има ангел-съветник..)
 Аз също почти винаги веднага знам отговора, но все пак изчаквам ММ да го чуя и него. В 80 % от случаите ни съвпада информацията, даже  често я допълвам в отговора с това, което съм усетила.
Виждам аури и усещам енергии силно също.
Парадоксалното тук е, че едни и същи хора тук задават въпроси, с после пак търсят ясновидци в другата тема или твърдят, че всички са мошеници..)

# 417
Аз харесвам Angel_wing, иначе трудно бих се доверила, не си падам по ясновидци/гадатели/гледачки (не се чувствам комфортно даже в компания на такива хора), но не знам защо я харесвам, усещане:) Следя им благотворителните прояви, допада ми. Срещала съм я през годините във форума, с времето ми е ''помагала'', без тя да знае, с нещо написано, от което аз съм си взела. С неща, които е споделяла за външния си вид, раздели - 'взела съм си от нея(и от други жени) това, което ми е паснало.

Аз паднах много лошо. Ще се възстановя ли напълно? Имам ли трайни щети, ще мога ли нормално пак да спортувам? Притеснявам се доста, тези дни съм сама с децата и на лекар не мога да отида даже.

# 418
Благодаря ти за хубавите думи!
За мен - безпроблемно  ще се възстановиш. В момента си блокирана от страх и притеснение, че си сама и това бави процеса на подобрение.
Ще сверя довечера и с ММ все пак..)

Потвърждавам - ще може да спортуваш. Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 23:14 от Angel_wing

# 419
Здравейте,
Дано не нахалствам, но въпроса ми е имам ли шанс да бъда с това момиче и има ли смисъл да използвам закона за привличане, правилно ли е това? Ще се оправя ли от паник атаките изцяло? Никога не съм смятал, че ще потърся помощ и във форум, но искам да си вдигна вярата, но съм объркан доста вече дали мога въобще.

Общи условия

Активация на акаунт