Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 572
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, ще бъда благодарна, ако ми отговорите - появи ми се здравословен проблем, съвсем от нищото, провокиран или от физическо натоварване или от изстиване, а може и двете....уж отшумява, не е в острата си форма, спрях лекарствата, както ми каза лекаря, но от време на време пак напомня за себе си- ще се оправя ли напълно, както си бях преди и има ли още нещо с което   да си помогна? Мерси....

Здравейте, да ще отшуми проблемът Ви.
Може да се подобрите по-бързо ако направите детокс и пречистване, да се разтоварите от храна и натрупани токсини.

Angel_wing,
Имам въпрос във връзка с психическото ми състояние. Постоянно съм в депресия, не виждам никакъв смисъл в живота си. Дали това състояние ще ме остави някога и дали животът ми ще тръгне в правилната за мен посока? Знам, че зависи и от мен, но заради това състояние не мога да взема решение, то и никъде не се чувствам добре.

Здравейте, да може да се подобрите и да си помогнете. Потърсете енергийно изчистване и подкрепа, добре ще Ви се отрази и ще Ви даде старт на измъкването от това състояние.

# 451
Здравейте, искам да попитам ще се омъжа ли скоро и ще имам ли дете скоро. Благодаря

# 452
Здравейте! Изключително съм притеснена от ситуацията на работа и затова моля за помощ! Огромно напрежение, скандали, интриги и стрес! Ще се успокоят ли нещата за мен там, персонално? Или да започвам да търся нова работа? Много ви благодаря предварително!

# 453
Здравей Angel,мислех че проблема в държанието на бившета ми приятелка е заради мен и насочен към мен и нещо което само аз забелязвам и никога несъм повдигал темата……,но за жалост и родителите и и приятелите и виждат тези резки промени на настроения,отношение към родители и близки и въобще все едно е друг човек.Като омагьосана с извинение се държи.Има ли проблем със психиката или в нещо друго на което да се дължи това нейно състояние???Гадно ми е да го кажа но на моменти е все едно е коренно различен човек,включително погледа и се променя

# 454
Психически е нестабилна, има резки превключвания на различните архетипи в нея и изцяло се слива с тях на моменти.

# 455
Angel_wing, какво ще стане в Украйна и в Европа? Ще се успокоят ли нещата поне откъм военни действия?

П.С. Много ви благодаря за това, което правите Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 20:01 от Cafe

# 456
 Светът ще си върви към дигитализация и контрол. Заплахата за Европа(най-малкият континент със застаряващо население, на което не му се работи) не идва от Русия.

# 457
Здравейте Angel_winq, искам да Ви попитам за здравословното ми състояние. От известно време имам стягане в сърдечната област и висок пулс, на какво може да се дължи и сериозно ли е

# 458
Психически е нестабилна, има резки превключвания на различните архетипи в нея и изцяло се слива с тях на моменти.

Извинявай.Временно състояние ли е?което отшумява от самосебе си или трябва лечение при нея?

# 459
  • Бургас
Angel_winq, сина ми има шум в ушите от няколко години. Има поставени две различни диагнози от невролог и УНГ и съответно изписани лекарства. На кого от специалистите да се доверим и да проведем лечението или да търсим другаде проблема?

# 460
Здравейте днес бях на лекар и се оказа ,че има някаква промяна в гръбнака ми не разбрах точно от притеснение .. изписаха ми хапчета и гел да мама 1 месец после пак съм на снимка много се притеснявам може ли да ми кажете дали ще се оправи и дали е опасно?
Благодаря

# 461
Angel_winq, сина ми има шум в ушите от няколко години. Има поставени две различни диагнози от невролог и УНГ и съответно изписани лекарства. На кого от специалистите да се доверим и да проведем лечението или да търсим другаде проблема?

Потърсете другаде проблема.

Здравейте днес бях на лекар и се оказа ,че има някаква промяна в гръбнака ми не разбрах точно от притеснение .. изписаха ми хапчета и гел да мама 1 месец после пак съм на снимка много се притеснявам може ли да ми кажете дали ще се оправи и дали е опасно?
Благодаря

Не е опасно, ще се оправите.

Здравейте Angel_winq, искам да Ви попитам за здравословното ми състояние. От известно време имам стягане в сърдечната област и висок пулс, на какво може да се дължи и сериозно ли е

От неправилен начин на живот е, може да стане по-сериозно ако не го промените.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 10:13 от Angel_wing

# 462
  • Бургас
Много благодаря! Може ли насока в каква посока да търсим?

# 463
Много благодаря! Може ли насока в каква посока да търсим?

Преформулирайте по-конкретно въпроса си.

Отговорите се получават ясно само на конкретен кратък въпрос.

# 464
  • Бургас
От какво е причинен шума в ушите на сина ми?

Така ли трябва да изглежда въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт