Питайте! Въпроси с бърза обратна връзка!

• 48 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Angel_wing, искам да попитам ще износя ли до края и родя живо и здраво детенце, защото откакто съм бременна всеки път излиза по нещо ново… не с бебето, но разни неща с мен, които може да му повлияят. Пренатестове ли не правих, бактерии ли нямах, антиобиотици ли не пих, изведнъж и тромбофилия се оказа, че имам, сега пък за финал вече съм с контракции, а съм само 4-ти месец и е прекалено рано за тях. Не знам вече какво ме очаква занапред, но наистина започвам да се плаша и притеснявам дали ще го износя до край и дали ще се роди живо и здраво детенце…

# 526
Здравейте, нова съм в Темата, може ли да задам един въпрос, 🙂❤️ Ще се задържа ли на работата си? Благодаря!

# 527
  • София
Angel_wing,здравейте!Преди близо две години повярвах на една жена и я взех със себе си да работим заедно.Само месец по-късно змията изправи глава и до ден днешен случващото се не е в мой интерес.Под  шапката на ръководство сме,т.е.има хора над нас,които се занимават с управление на кадрите,забелязвам интригата като метод за въздействие.Бих искала да работя и да се развивам професионално на това място.Какви са шансовете ми?Основателни ли са предположенията ми?Ще се задържи ли тази жена във фирмата?Благодаря!

# 528
Здравейте Angel_wing,
Искам и аз да задам въпрос относно работата ми - ще имам ли професионално развитие в компанията,в която работя?Евентуално нови проекти, пътувания, израстване като позиция? Благодаря много!

# 529
Angel_wing, искам да попитам ще износя ли до края и родя живо и здраво детенце, защото откакто съм бременна всеки път излиза по нещо ново… не с бебето, но разни неща с мен, които може да му повлияят. Пренатестове ли не правих, бактерии ли нямах, антиобиотици ли не пих, изведнъж и тромбофилия се оказа, че имам, сега пък за финал вече съм с контракции, а съм само 4-ти месец и е прекалено рано за тях. Не знам вече какво ме очаква занапред, но наистина започвам да се плаша и притеснявам дали ще го износя до край и дали ще се роди живо и здраво детенце…
Всичко ще бъде наред и ще се  радвате на здраво детенце, ако се успокоите и спрете да се тревожите излишно.

# 530
Angel_wing, моля те кажи ми, ще остана ли на работата на която съм, как ще се развият нещата!?

# 531
Имам незакрита фирма, която никога не функционирала. Има много неуредици .... вследствие на некомпетентност и незаинтересованост от моя страна назад в годините.И съм допуснала сериозни грешки в това отношение.
Ще успея ли да докажа, че фирмата никога не упражнявала дейност?
Ще успея ли да закрия и залича фирмата?   Ще има ли тежки финансови санкции заради допуснатите грешки?

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 13:51 от sona

# 532
Здравейте,
Постоянно се чувствам напрегната и имам една тежест в гърдите, дали е здравословен проблем или има чуждо вмешателство?

# 533
Имам незакрита фирма, която никога не функционирала. Има много неуредици .... вследствие на некомпетентност и незаинтересованост от моя страна назад в годините.И съм допуснала сериозни грешки в това отношение.
Ще успея ли да докажа, че фирмата никога не упражнявала дейност?
Ще успея ли да закрия и залича фирмата?   Ще има ли тежки финансови санкции заради допуснатите грешки?

Ще успеете да закриете дружеството, с всички правни последици, но си намерете читав адвокат.

Kika 76, на нервна почва е, успокойте се и се допитайте до личния ви лекар. Направете си нужните изследвания. Нямате вмешателство.

# 534
Ani888 може ли да те попитам ще имаме ли изобщо второ дете със съпруга ми. Вече направо нямам надежда.

# 535
Ani888 може ли да те попитам ще имаме ли изобщо второ дете със съпруга ми. Вече направо нямам надежда.

Ще имате, само трябва да се успокоите и да освободите психическия блокаж! Всичко ще се случи, когато най-малко го очаквате!

# 536

Ще имате, само трябва да се успокоите и да освободите психическия блокаж! Всичко ще се случи, когато най-малко го очаквате!
Благодаря ти HeartHeartHeart

# 537
Ani888, ще успея ли в работата си?

# 538
Разбира се, ако работата ви допада и искате да останете.

# 539
Разбира се, ако работата ви допада и искате да останете.
Обожавам си работата! Бъди здрава!❤️

Общи условия

Активация на акаунт