iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 123

• 51 131
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
От любопитство, защо бонусът отива към БГ мама, това е в случай, че се купува продукт от линк споделен в темата или е на някакъв друг принцип
Защото техните IT специалисти, преди 5-6 год. ( не помня точно кога... може и повече), направиха така, че всеки линк, който минава през сайта БГ мама, да се зарежда с техни кодове за iHerb - имат няколко.
Писахме, разпитвахме, негодувахме... защото все пак, тази тема се поддържа от нас и не е много честно да се постъпва така, но нищо не постигнахме. Модераторите бяха супер любезни и отзивчиви, но нищо не зависи от тях. Та, затова и темата вече не е толкова активна и на моменти доста забива Simple Smile... или се прехвърля на ЛС.

# 286
  • София
Денис, като имаш секунда ще видиш ли отговор #275, защото днес искам да пусна поръчка, мерси!🙏

# 287
# 288
  • София
Денис, като имаш секунда ще видиш ли отговор #275, защото днес искам да пусна поръчка, мерси!🙏
Отговорих ти: https://bg-mam.ma/p/1366736/43558462

Хубав е... натурален, от лишеи...веган
1 спрей е 1000МЕ ( IU) ... след по-мазно хранене

# 289
  • Пловдив
И аз пак с въпрос Blush - може ли да се приема масло от вечерна иглика от 13 - годишна девойка?
Hug

# 290
  • София
И аз пак с въпрос Blush - може ли да се приема масло от вечерна иглика от 13 - годишна девойка?
Hug
Да, дозата е 1500 до 2000мг/дневно... на 2-3 приема ( напр. 3х500)
Приема се след хранене, по-мазно, от М до М.
Влияе много добре на МЦ, косата, косата... ( ако там има проблем).
На 2-3 МЦ се прави поне 15 дни почивка.

# 291
  • Пловдив
Благодаря, Денис Hug

# 292
Денис, да помоля за отговор на този пост - https://bg-mam.ma/p/1366736/43561044
Hug

# 293
  • София
Денис, да помоля за отговор на този пост - https://bg-mam.ma/p/1366736/43561044
Hug
Извинявай Hug
Папаинът разгражда протеина (особено млечния - спортистите много го ползват), така че ще ти е достатъчен, а и в този продукт има добавени и други ензими, които да разграждат и други групи храни -  целулоза, мазнини и т.н. Освен това папаина има обезболяващо и противовъзпалително действие, вкл. с ползи при херпеси, псориазис... пародонтит, чисти плаки и зъбен камък, убива патогени, при лош дъх напр... ползва се в козметиката - ензимните пилин-маски...
Дъвчат се по 2 табл. след хранене... 2-3 пъти на ден... поне 30 мин. не  трябва да приемаш вода, за да има достатъчно време да унищожи патогените в устната кухина.
Или първо пиеш вода и след това дъвчиш папаята.
Може да се ползва и за деца, над 4 год.
ПП.
Сорбитол и манитол са захарни алкохоли, подсладители... естествено се съдържат в много плодове, вкл. ананас и папая

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

# 294
Денис, този спрей може ли да се ползва за профилактика, ежедневно, от почти четиригодишно дете или е само при симптоми?
https://de.iherb.com/pr/comvita-propolis-oral-spray-peppermint-a … l-oz-20-ml/101330
И има ли подобен за нос?
Благодаря ти! Знаеш, че си страхотна!

# 295
Здравейте!

Искам да питам дали някой от вас закупувал алфа липоева киселина на прах. Какъв трябва да ѝ е естествения цвят?

# 296
  • София
Денис, този спрей може ли да се ползва за профилактика, ежедневно, от почти четиригодишно дете или е само
Скрит текст:
при симптоми?
https://de.iherb.com/pr/comvita-propolis-oral-spray-peppermint-a … l-oz-20-ml/101330
И има ли подобен за нос?
Благодаря ти! Знаеш, че си страхотна!
Според мен, не трябва да се ползва много често, безпричинно, а само при леки неразположения, при първи симптоми и когато боледува.

Здравейте!
Искам да питам дали някой от вас закупувал алфа липоева киселина на прах. Какъв трябва да ѝ е естествения цвят?
Бял до светло жълт цвят ... по-рядко жълт
Гледай да е посочено, че притежава някакъв сертификат, напр. FDA, MSDS, GMP,  ISO 9001, ISO 14001,  USP (САЩ Фармакопея) , BP( Британска фармакопея)....

# 297
Момичета, някоя от вас приема ли глюкозамин и хондроитин при наличие на ИР? Ако да, в каква дозировка и кой продукт от сайта препоръчвате?

# 298
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile Моля споделете от коя хранителна добавка за коса сте доволни. Какъв е моят проблем. След като родих преди 3г и половина косата ми от гъста, хубава, подредена - стана от средата надолу все едно е изгорена, като метла. Ужасно състояние. Не ползвам преса, сешоар - много, много рядко. Ползвам хубава козметика за коса и след баня се мажа с какво ли не, но няма оправия. Поради тази причина, ходя и повечето време с вързана коса, което още повече я уврежда Sad Всеки месец ходя на фризьор за боядисване и подстригване и там правя терапии и ефекта е до след измиването им Sad За това искам съвет, ако някоя от Вас е видяла ефект от добавка, да ми препоръча. Мисля си че трябва да я пия и поне след 6 месеца ще видя ефект, но наистива вече незнам какво да предприема. Имам проблем с щитовифната жлеза в понеделник ще посетя и ендокринолог. Но всякъкъв съвет от Вас ще ми е полезен Simple Smile Хубав уикенд Ви пожелавам Simple Smile

# 299
Denis, пия този биотин за  превенция на сезонен косопад. Дозата висока ли е и трябва ли да се прави почивка на някакво време. Нямам проблем с кожата, акне и т. н.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт