💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 600
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Нека не забравяме, че Андрей все пак е професионален спортист, участник и на зимна олимпиада в един зверски спорт като ски бягането. Друг такъв участник не е имало. Така че в една многокомпонентна и силова игра би трябвало да е най-добър измежду всички мъже досега в ИВ. Но да, един дуел с Юлиян ще е черешката на тортата, защото Юлиян играеше със сърце, ум и находчивост и как да се изразя, с лекота. Имало е и по-силни чисто физически участници от него, но тази специфична лекота в играта не съм видял досега у никого. Андрей загатва за това обаче, но още е рано. Но си държа на думите, че в един идеален свят, Андрей би трябвало да може да се справи с всеки ако имаме няколко компонента и се залага основно на издръжливост.

Мани за мен е най-бездарния и слаб играч в историята. АМ е класа над нея.

Елизабет са я учили да плува хора, които разбират. Има техника, но бързо се умори и на връщане не плуваше с тази лекота. Истински добър и бърз плувец в този сезон няма. Все пак бих отличил Андрей и Неделчо (заради бързината).

Най-добрите плувци бяха в първи сезон. 1. Март 2. Юлиян. 3. Стоян, а Веско и Пламен също плуваха добре, особено Веско. Томас и Русалчо също (забравих му името, Византиеца).
Във втори сезон също имаше добри плувци, но не чак толкова и най-вече ми харесваше Йо Йо.

# 1 381
  • Испания
Аз не само, че няма да съм хепи, а ще хвърчат перушина, мигли, екстеншъни и прочие атрибути. Само едно не мога да разбера, толкова ли е трудно да сложиш на мястото му подобно ходещо недоразумение!? С каква цел останалите помпат и без това излишното самочувствие на подобни твари? Срам ги е, не им се занимава, или какво? Само не ми казвайте, че "убиват простака с мълчание", защото пред него тази тактика не работи!

Действат по сценария.

# 1 382
  • София
Мхм,усетиха че покрай Мани ще ги бутат и тях.
Аз пък покрай пъзела се сетих за Тошко и РУМБУВИДИТИ Simple Smile

Смайли,ще разчитам ако има запис на лайфа довечера,да го споделиш! Гуш!

# 1 383
  • Sunshine state
Съгласна съм, че е най-вероятно по сценарий. Сигурно знаят, че и е изпята песента в еди си кое действие и си траят. На такова ми намирисва, иначе няма как да оправдая подобно поведение. На мен Соня ми харесва и изобщо не я намирам за интригантка, жената си казва всичко, на когото трябва.

# 1 384
  • Sofia
Ок, Смайли, сигурно си права.
Да им ××××× на сценария! Един кръгъл, завършен и изцяло безполезен идиот ще прави на диви калинки всички останали... Много удобно но недалновидно! Тоз прекрасен и безкрайно кадърен продуцент не се ли замисля, че един се подиграва на 23-ма! Хайде всички вкупом да напуснат формата, заради явната гавра с тях, пък да го видим продуцентчето, как ще спасява сезона, само с Манчето!

# 1 385
  • Испания

Смайли,ще разчитам ако има запис на лайфа довечера,да го споделиш! Гуш!

Ако някой от четиримата го качи, ще сложа линк тук.

Като си подпишат договорите, играят по свирката на Тупарев, Тушев и Тъпанарев. Това е! Като че ли не го гледаме трети сезон този латино сериал.

# 1 386
Аматьорски театър с " Бързи/смели/сръчни" за разкош.
На мен ми е забавно, не се дразня. Freak show.

# 1 387
  • Испания
Днес Елизабет отговаря на въпроси. Изпада в телешки възторг, че хората я разпознават по улицата и искат да се снимат с нея. Досега никога не било ѝ се случвало.

Не е ли тъжно? Спортист с толкова много медали /нали помните, че публикувах нейна снимка с много медали?/ не е разпознаваем, докато не се покаже в телевизионно реалити!

Затова всичко живо се натиска да участва. След това трябва да си налягат парцалите и да не скачат. Никой на никого не е опрял пистолет в главата, за да участва.

# 1 388
  • Буркина Фасо

Във втори сезон също имаше добри плувци, но не чак толкова и най-вече ми харесваше Йо Йо.
едната от сестрите (по-малката) също плуваше добре и бързо.

# 1 389
  • Испания
Може да си говорите с Тъ-то: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen/live/

Мазна, мазна.

Видяла жабата, че подковават коня...

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 19:28 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 390
  • Sofia
Смайли, Дани, прави сте! 🤗
Подпалих защото подобни безполезни твари с визия на долнопробна магистралка, давайки ги по ТВ-то стават модел за подражание на подрастващите. Защо да се пънат, като може да си прост, като галош и само с една дребна инвестиция в джуки, цици, и сие, да те бутат напред, без да полагаш каквито и да било усилия, и с нулеви качества... Пък после, отгледали сме си консуматорско общество!?! Факт!

# 1 391
Те само миглите й са 49 кг

# 1 392
  • Испания
Смайли, Дани, прави сте! 🤗
Подпалих защото подобни безполезни твари с визия на долнопробна магистралка, давайки ги по ТВ-то стават модел за подражание на подрастващите. Защо да се пънат, като може да си прост, като галош и само с една дребна инвестиция в джуки, цици, и сие, да те бутат напред, без да полагаш каквито и да било усилия, и с нулеви качества... Пък после, отгледали сме си консуматорско общество!?! Факт!

В Испания така наречената "народна принцеса" е преспала с един тореадор, забременяла от него, той я изхвърлил от къщата си, без да се жени за нея, и цял живот е на телевизионния екран, разказвайки мизериите си, плюейки по въпросния и неговата фамилия. Взима един от най-високите хонорари. Образование 0.
Това е примерът за момичетата.

А за момчетата идоли са футболистите и тореадорите, известни с любовните им истории.

Това е положението.

# 1 393
  • Sunshine state
Много й е глупав лайфа, само я четкат някакви тийнове.😂

# 1 394
  • SF
Е, права си, ама, аде... 🤔

Опа, ще имаме игра с точност? Ако е така, жените по дифолт са слаби на този елемент и ако наистина номинират Семира и Поли ще е проблем за тях.

Можеш ли да ни го покажеш този дифолт да го видим?

Общи условия

Активация на акаунт