💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 844
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 455
  • SF
Андрей е умен и започва все повече да ми харесва.
Но си оставам и фен на Братоев. Simple Smile

# 1 456
  • София
В първи и втори сезон водещите не си позволяваха толкова явно да "четат морал" на участниците  и постоянно да влизат в диалог с тях, сега Ралица постоянно го прави (понякога и Димо). Най-тъжното е, че си личи, че е по сценарий и участниците почти винаги са неподготвени и не знаят какво да ѝ отговорят.

# 1 457
Мани и една пръчка не може да върти. Как може да е толкова некадърна?
Тя такива пръчки се затруднява да върти .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 458
  • SF
Защо Валентин е трябвало да номинира Виктория?

# 1 459
Бъъъърррррннннн, името на този късмет Туджаров ли е?

# 1 460
Жалко. Явно Вики ще си ходи.

# 1 461
В първи и втори сезон водещите не си позволяваха толкова явно да "четат морал" на участниците  и постоянно да влизат в диалог с тях, сега Ралица постоянно го прави (понякога и Димо). Най-тъжното е, че си личи, че е по сценарий и участниците почти винаги са неподготвени и не знаят какво да ѝ отговорят.
Да.
Водещите могат да придадат стойност и чар на такова предаване...Но в случая само го правят тромаво . За стайлинга им няма да говоря, те не са виновни.

# 1 462
  • София
Esmee,
Скрит текст:
А, извинявай. Не те познавам и не знаех как ги шляпаш тези правила. Успокой се сега и почни да пишеш бавно и да мислиш, да вкарваш някаква логика, за да не прокараш в бързината и Закон за жените, както се захвана и за пледоарии. Ти нали си кандидатствал в Игри на волята? Ако и там в бързината ги твърдиш тези правила за жените, нали знаеш ние тук какъв сеир щяхме да гледаме. Simple Smile Не знам какви са ти пледоариите и кое трябва да ми заприлича на пледоария, но много обичам някой да генерализира.

Аз само ти казвам, че съм спокоен и ако има някой напрегнал се, не съм аз. А и не аз подхванах спора и не аз давам квалификации за състояние на духа. Така че няма нищо лично от моя страна, нещо генерално си се объркала. 😃

# 1 463
Аз пък се чудя дали Стоян не е решил да си ходи.

# 1 464
  • София
Който и да отпадне ще ме е яд. Защото Симеон още дълго ще го гледаме. Поне до обединението на племената. Все пак съм за Вики в случая! 

# 1 465
Аз пък се чудя дали Стоян не е решил да си ходи.

Продукцията ще се опита да го запази , Бойците ще загинат без него .Аз лично съм за Виктория , но гледам да съм реалист .

# 1 466
Искам да видя Мани на тази игра.

# 1 467
Не е лоша играта, унисекс е.

# 1 468
Искам да видя Мани на тази игра.
.

Ще мръкне , продукцията ще се умори

# 1 469
Соня си пада по Стоян.
Обаче фиьиономиите на приключенците като видяха Марти и Стоян бяхааа и после Мани секундант.. Един път.

Общи условия

Активация на акаунт