💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 780
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 260
Като изключим историята около Мани се получава не лош епизод с хубава игра в него. Но точно имунитета на Мани порти всичко хубаво, което може да се каже за серията на латино сапунката.

Мерси за снимките на тотема Смайли, никакви претенции към победата на Шампионите.

# 1 261
  • Испания
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, благодаря! Ами, правилно е подреден тотема.

За нищо. Това твърдях веднага, след като го наредиха.

# 1 262
  • SF
На мене ми направи впечатление, че тотемът на едното племе беше двуцветен - розово и бяла, а на другото изцяло в зелено или тъмно и по-светло зелено. Двуцветното е по-лесно за нареждане.
Камъните в короната са добавени, за да могат да се бъркат с очите.

# 1 263
  • London
На мен сините ми се виждат взели дали. Може наистина да гладуват лекинко на реката.

# 1 264
  • Варна/Лондон
Станалото-станало с имунитета, ама я си представете в далечното бъдеще Мани като я номинират и елиминират се озове при Симеон 😂Ще му разбичка спокойствието, сокола ще избяга, като нищо ще изхвърли и соколаря от леговището му😂 Пък и да вземе да го обърне на играта, както учителката за малко щеше, е тогава ще е сеир, това до сега нищо не е. 😂

# 1 265
  • SF
Аз не се съмнявам, че гладуват. Няма как да са толкова добри актьори и осемте в племето, и миналогодишните осем... Но, който обича, да вярва в конспирации.
Сигурно им дават нещо на  ръба на здравословния минимум, но това не означава, че не гладуват.

# 1 266
  • Sofia
Аз не мога да разбера найстина ли има мъже, които да се възхищават на тази пошла и евтина визия на долнопробна труженичка? Моля, кажете, че нещо съм се объркала и не съм видяла правилно! Това не е сериозно...

# 1 267
Хора, Ясно е че няма да гледаме игри!!!
3-тият сезон е уникален за формата в световен мащаб 😜
Предлагам оттук нататък да го обърнем на комедийка с неизвестен край..Анкетите да бъдат сорта на:
-кой  ще е се удави в сценария;
-кой ще спечели приза за най-можещо дърво;
-коя ...кауза е най-печаливша
-коя дама е с най-голям пакет;
-кой младеж  има най-голямо"ай кю"
-...

Сега  съгласихте ли се с  Елия?!
Аз вече и Стейси , разбирам! На нейно място поне 6 пъти щях да си фрасна главата като разбера къде съм попаднала.

# 1 268
От препоръчаните теми веднага под нашия чат ми излезе "Не мога да свърша". Шашнах се в първия момент да не е от словесния репертоар на Манито- нали ще срутва Стоянчо...Ще гледаме и още как- това си е кино за възрастни, малко долнопробно, но толкова...

# 1 269
На мен игрите тази година ми харесват. Многокомпонентни, дълги, разнообразни, по-добри са от предишни сезони. Но тази изцепка с Мани ме разочарова много.

# 1 270
Игрите са интересни за сега, въпреки че пак повтарят голяма част от тези от предните сезони, но не мога да им се зарадвам заради това недоразумение - Мани. Когато единият отбор не е пълноценен и не може да се конкурира с другите си става скучно.

# 1 271
На мен игрите тази година ми харесват. Многокомпонентни, дълги, разнообразни, по-добри са от предишни сезони. Но тази изцепка с Мани ме разочарова много.

Игрите са хубаво замислени, вярно е. Но продуцентите се компрометираха и вече никой не врява, че се играе честно, което обезсмисля добрия замисъл. Явно хората, които отговарят за измисляне на игрите, са се справили добре (освен дето подценяват риска), но началници са другите, които забъркват скандалите. Като цяло най-нечестно мис е струва това, че само заради една грешна стъпка един отбор затъва почти безнадеждно в реката. Прилича ми на една игра на карти от младостта ми - "блато". Там беше така, че веднъж почнеш ли да затънеш става почти невъзможно да се измъкнеш от блатото. После спечелиха сума ти игри и с нищо не си подобриха положението. А загубилите печелят по нещо (грошове).  Освен това състезанието за имунитет/отпадане в два тура ми е пълна тъпотия - биеш първия път и това не ти носи нищо, освен умора. На другия ден пак играеш. А падналият първия ден почива...

# 1 272
Да  и аз ги харесах, но се губят на фона  всичко останало.
А виж ни и нас , не коментираме игрите , а сериала.Така ни облъчват, че сами им влизаме във филма.😆
Ако НАТФИЗ нещо закъсат за кандидати, спокойно могат да си изберат от участниците във формата.

# 1 273
Много ще е жалко, ако Мартин изгърми толкова рано заради просТЪщината на продукцията. Той не е фактор в племето и номинацията на Соня не беше далеч от истината, но не заслужава да отпадне по такъв начин.

# 1 274
Определено екипа, който поставя игрите заслужава поздравления. Гледаме през този сезон най-разнообразните и добре поставени игри от началото на излъчването на ИВ в България.

Сега за волята в Игри на Волята.
Трябва много воля, за да преглътнеш този шамар от Продукцията.
Целта понякога не оправдава средствата.

Общи условия

Активация на акаунт