💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 71 586
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Sofia
Скрит текст:
Смайли, Дани, прави сте! 🤗
Подпалих защото подобни безполезни твари с визия на долнопробна магистралка, давайки ги по ТВ-то стават модел за подражание на подрастващите. Защо да се пънат, като може да си прост, като галош и само с една дребна инвестиция в джуки, цици, и сие, да те бутат напред, без да полагаш каквито и да било усилия, и с нулеви качества... Пък после, отгледали сме си консуматорско общество!?! Факт!

В Испания така наречената "народна принцеса" е преспала с един тореадор, забременяла от него, той я изхвърлил от къщата си, без да се жени за нея, и цял живот е на телевизионния екран, разказвайки мизериите си, плюейки по въпросния и неговата фамилия. Взима един от най-високите хонорари. Образование 0.
Това е примерът за момичетата.

А за момчетата идоли са футболистите и тореадорите, известни с любовните им истории.

Това е положението.
[/quote]
Да, за съжаление! Сами си го направихме и сами ще си носим последствията..

# 1 396
Гледам в инстаграма лайф с Мани -нищо интересно не казва .Някакъв фен се включи и каза нещо за финала
Скрит текст:
Рабухчиев отпадал на финала ,жена печелила

# 1 397
  • Испания
Най-голямата ѝ фенка, очаквано, пъпчив пубер.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 20:27 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 398
  • London
Днес Елизабет отговаря на въпроси. Изпада в телешки възторг, че хората я разпознават по улицата и искат да се снимат с нея. Досега никога не било ѝ се случвало.

Не е ли тъжно? Спортист с толкова много медали /нали помните, че публикувах нейна снимка с много медали?/ не е разпознаваем, докато не се покаже в телевизионно реалити!

Затова всичко живо се натиска да участва. След това трябва да си налягат парцалите и да не скачат. Никой на никого не е опрял пистолет в главата, за да участва.

Елизабет не е ходила на Европейско, Световно или Олимпиада. Няма как хората да я знаят от турнир Варненска мечта, защото феновете на гимнастиката гледат основно тези три събития.

# 1 399
  • София
Не знам от къде е Симеон, но съм сигурна, че днес го видях в метрото. Абсолютно същия, като на екрана. Гледаше с леко присвити очи, странен ми се стори. Леко хахо.

# 1 400
  • Испания

Елизабет не е ходила на Европейско, Световно или Олимпиада. Няма как хората да я знаят от турнир Варненска мечта, защото феновете на гимнастиката гледат основно тези три събития.

Друга ми беше мисълта. Карай да върви!

Който иска да гледа лайва: https://www.instagram.com/gbratoev/live/
Андрей го няма. Габриела се натиска да я включат.

Нямаше смисъл да включват Елена, за да си разказва простотиите и да се хили.

Александър каза, че ще запишат лайва.

# 1 401
  • London

Друга ми беше мисълта. Карай да върви!
Не напротив точно по наклонението на мисълта ти отговарям. Казваш, че е тъжно, че имала много медали, но не я разпознавали. Аз ти казвам, че има значение откъде са тези медали....., Ако действително се изявяваше на ниво в спорта щяха да я знаят хората доста преди предаването. Така че не е тъжно ....изобщо. Просто не е имала достатъчно постижения за да я знаем.

# 1 402
Гледам лайфа и на Алекс Satisfied Братоев там и Елена и тя,Андрей и той.
Имала днес проблеми с колата на гробищата.Само лични неща се питат,как си що си  ,простотии ,нищо интересно за ИВ.Те тия приказки може и по телефона да си ги дрънкат.

# 1 403
.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 23:37 от crow

# 1 404
  • Испания
Махнах снимката. Дишай спокойно!

Включи се Габриела в лайва, след като много настоява.
Не е интересно с такъв калабалък. Братоев непрекъснато прекъсва всички.

Андрей бил казал в резиденцията: "Как ще ме обичат всички! Аз да не съм Кока-кола."

# 1 405
  • София
Скрит текст:
Е, права си, ама, аде... 🤔

Опа, ще имаме игра с точност? Ако е така, жените по дифолт са слаби на този елемент и ако наистина номинират Семира и Поли ще е проблем за тях.

Можеш ли да ни го покажеш този дифолт да го видим?

То ако тръгнем по тази плоскост аз мога да искам доказателство за всяко едно твое твърдение. Безумни алабалистики са това.
Това си е мое лично виждане, което съм си изградил след изгледни десетки сезони в Сървайвър, ИВ, Къртица, Ферма, Форт Бояр и т.н. Винаги има изключения, но по правило жените винаги се затрудняват най-много на елементи в които трябва да се мята нещо за точност. По същия начин, но не чак толкова силно изразено, мъжете се затрудняват на пъзели.

# 1 406
  • SF
но по правило жените винаги се затрудняват най-много на елементи в които трябва да се мята нещо за точност. По същия начин, но не чак толкова силно изразено, мъжете се затрудняват на пъзели.

Може ли да го видим това правило?

# 1 407
Чудих се на кой ми прилича Мани и установих, че ми прилича на Ферхунде.

# 1 408
  • Испания

Лайвът в момента. Не знам какво ще записват и качват, но няма нищо интересно. Изгубено време.

# 1 409
  • София
Алекс и Андрей не казват ли нещо интересно?
Братоев и Красима не ме вълнуват. А то сигурно от Братоев не може да се вземе думата...

Общи условия

Активация на акаунт