💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 734
  • 1 602
  •   1
Отговори
# 1 530
Играта си беше мъжка. Това, че са сложили една гредичка за баланс, си е кьорфишек. И тоя въжен лабиринт вече за не знам кой път го гледаме. Бях изненадана колко е добра с прашката Вики.

# 1 531
  • София

Сезон 3 Епизод 12

Игри на волята: България (17.09.2021)

Тези линкове са без реклами, отварят се в чужбина, но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширение - HLS плеър

На МОБИЛНИТЕ, се отварят без добавки

за Хром  

за Мозила -

# 1 532
  • earth
Досега имало ли е толкова грозни жени като Мани и онази с големия нос, цигански устни и мацаници по тялото, дето все си бръчи челото?

# 1 533
Досега имало ли е толкова грозни жени като Мани и онази с големия нос, цигански устни и мацаници по тялото, дето все си бръчи челото?
Христа от предния сезон и тя добре се беше докарала.

# 1 534
Добро утро!
Сега гледам епизода от снощи ( Огромно Благодаря, Mari_Mar ! 🍀🍀🍀) 
Стигнах до момента, в който Стоян кани Мани за свой секундант и щях да падна от смях, и шок!
Затова  пиша, ще догледам епизода и после, ще ви чета .

# 1 535
За Мани имам теория, че са я вкарали, за да измият срама от Ана Мария и да докажат, че и по-зле има. Само се моля догодина да не вземат решение да доказват, че и от Мани има по-зле🤫

# 1 536
# 1 537
Яд ме е че номинираха Виктория, и че отпадна, струва ми се добър човек.
Учудена съм, че не номинираха Семира.
Сините в началото ми бяха симпатични, но сега нещо започнаха да не са.

# 1 538
Виктория е изключително нормален и възпитан човек.  Най-нормалният от всичко видяно дотук. Тепърва ще видим дали въобще има други такива сред останалите участници, но силно се съмнявам. Затова Тупаревия е решил да се отърве от нея - няма интрига, няма идиотщини.

# 1 539
Срещата снощи и гласуването на Приключенците да кажа, че ме изненада е все едно нищо да не кажа. Рядко ми се случва предположенията ми за гласуването така тотално да се разминават със случилото се на съвета. Ясно е, че Стратимир,Паулина и Рабухчиев играят като съюзници, но ме изненада посоката на гласовете им. За мен лично като гледащ битките през екрана и след монтажа Семира е много по-слабо звено от Милена. Туджаров също ми хареса как си изигра двата гласа - стреля директно в психолога, който би могъл да се намеси в плановете му . Успя да изненада и почти самостоятелно да отстреля Виктория. Изненада ме също така това, че Семира и Милена не свирят заедно, от тях очаквах стрели към Паулина, но явно съм сбъркал.
За мен това племе е най-интересно чисто като социална динамика на отношенията вътре.
При Шампионите също са интересни отношенията, но според мен там разкола в матриархата ще донесе много негативни последици за всички.

# 1 540
Някой нещо да под хвърли един спойлер за по натататък...
Шампионите не ги дишам... С изключение на Андрей. Бамби ми е интересен социален играч.

# 1 541
# 1 542
Да си оправят заглавието тези бездарници. На 21г беше участник в ЧЕТВЪРТИЯ сезон на Сървайвър, не в третия.
И да, там Ива го отстреля сравнително рано.

# 1 543
Туджаров е не по-малко провал от Мани. Дървен философ и нищо повече.

# 1 544
Изненада ме също така това, че Семира и Милена не свирят заедно, от тях очаквах стрели към Паулина, но явно съм сбъркал.
За мен това племе е най-интересно чисто като социална динамика на отношенията вътре.
И аз се изненадах, че останалите не се обединиха срещу коалицията на Паулина.
А с какво точно сините са ти интересни като социална игра?

Общи условия

Активация на акаунт