💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 3 (12.09.-19.09.2021)

• 70 755
  • 1 602
  •   2
Отговори
# 1 515
Анонса е подвеждащ, мисля. Станислава ще се е появи на терен за да каже, че по здравословни причини е принудена да напусне...ще им пожелае успех. В кадрите от играта никаква не се видя.

# 1 516
  • SF
Да, като нищо!

# 1 517
Изгледах епизода. Изненадаха ме номинациите на Приключенците. На мястото на Милена можеше да е Семира. Паулина никой не я пипна, но тя реално е доста важна за отбора. Радвам се, че Милена се спаси и ми се струва, че с времето момичето се нахъсва все повече. Много оценявам това у един играч. Визитката на Вики ме издразни много, но пък като човек и състезател се оказа по-готина. Поети сигурна съм, че ще отпадне от Симеон. Симеон не ми е неприятен, но ми е скучен. Туджаров пък все повече ме дразни - дървен философ. Дрънка, дрънка, прави се на голям стратег, а накрая meh. Надявам се да не стигне далеч - нека малко се приземи, че има висока самооценка, но без особено покритие.
Браво на Мартин! Добра игра и на Стоян. Манито ест и в такава игра не я бива. Неделчо отново показа хитрост и акъл. Изненадаха ме с връщането на Стейси, но не вярвам дълго да се задържи. Там колкото да не отпадне Мани още 1 седмица при номинации на Бойците.
Бети хитро постъпва. Андрей все повече ми харесва.
Пак призовавам - Андрей и Неделчо на финал!

# 1 518
  • London
Анонса е подвеждащ, мисля. Станислава ще се е появи на терен за да каже, че по здравословни причини е принудена да напусне...ще им пожелае успех. В кадрите от играта никаква не се видя.
Еее, жалко тъкмо виках, че ще посвири на барабани.Joy

# 1 519
На мен Симеон ми е леко зловещ като Добрин. Не би ме учудило като огладнее да намери най-близкото от племената и да изяде някого.

# 1 520
Малко комедийно за петък вечер. Дано не ви дойде твърде дълго. Няма никакъв спойлер, просто е лирично отклонение. Ако не ви се занимава, не четете.
Скрит текст:
Другата седмица червените бойци не успяват успешно да пренесат Мани през битката(Да му се не види - оказва се, че и сухоземните битки не са и сила!) и отиват на реката. Там обаче условията са тежки. Мани е нахапана от комари и паяци, пък и с този глад пада под 50кг. Отива в болница за системи с Урбазон. Бойците в нейно отсъствие взимат, че печелят и двете номинационни битки. Мани не е успяла да ползва имунитета за втората седмица и Ралица любезно и предлага да си го запази за трета седмица...ако Стоян реши да доплати 100 гроша. Той мъж благороден и с чест, не му трябват грошове, дава ги на Мани. Така тя остава още седмица. Все пак всяко нещо има край, на следващата седмица отива при отшелника. Сокола отлита от ужас. Симеон е сринат психически и губи дуела. Мани наследява неговите 500 гроша и продукцията и дава право да си наеме тайна стая в резиденцията като краде храна от другите + предимство в следващите 5 елиминационни битки - да тръгва с 30 минути преди опонента си. Мани стига до обединеното племе и е най-богата от всички. Там купува имунитети до топ 3. Във финалната битка има кръстословица на виетнамски. Мани печели формата и Ралица я засипва с похвали като напомня как е казала колко важни са грошовете и как е време силна жена да спечели формата!
Само да уточня, че горното не е по-никакъв начин подигравка към Стоян. Уважавам го, но както каза някой като нищо би си дал грошовете на друг заради криворазбрана гордост и чест.

# 1 521
Странни сини номинации...определено днешната булка не заслужава да до ходи пред другата навалица.
Жълтите, и особено Александър, се поизложиха. Особено с явните селски корени при някои. Щели да покопаят, чудо голямо, нямам думи. Лигави, презадовокени, неадекватни.
Стоян не ми е приятен, но се представи достойно

# 1 522
Но няма да го победи. Освен това онзи ще издържи на плажа и ще преяжда с паяци. Докато Вики сам-сама там, без светлина, храна и вода, да чака отпаднали играчи и да ги обръща един по един, ми е по-малко вероятно да се получи.
Така е за съжаление. Евентуално, ако отпадат само жени, би имала шанс. Но едва ли.

# 1 523
Аз харесах отговора на Стоян: аз не съм политик, аз съм полицай.

Аз съм дъщеря на полицай. Някак си в мен наистина има уважение към трите професии събрани при бойците. И много се дразня на подигравките на оня кукуруз Мани към тях.

# 1 524
Ей това не мога да го разбера - то бива, бива, ама млад, силен, трениран мъж (Александър) пък го е страх да хване мотиката, защото ще му излязат мазоли и ще се преумори. Пази се за играта, айде моля ви се... Браво за пореден път на Андрей, който и да копае, и да полива пак ще е в час с игрите. И не, Андрей няма проблем с българския, днес много точно се изказа за коалициите.
И двете битки ми харесаха. Харесах играта на всички, дори и на Мартин. Яд ме е за Виктория. Беше страхотна и се представи достойно.
Отшелникът за момента е най - голямата глупост. Трябваше да е пуст остров и да се засели първият отпаднал - в случая Елия, а не този с тапирското излъчване.

# 1 525
  • London
И аз така мисля ..., Че първия изгорял трябваше да е там, а не този излишен играч Симеон. Няма старт като останалите, не е честно така.

# 1 526
Мани ако имаше нещо между ушите, щеше да мълчи, че всяко нейно отваряне на устата е пълен резил.

Александър ми прави грозно впечатление вече за четвърти път. Веднъж на играта, когато Елена спря да помогне на Семира. Втори път, когато Борис му каза, че кучето се е скъсало. Трети път като предупреди Елена да не спира, ако ще да се давели другите. И тази вечер като се превземаше в градината. Отделно ми е нелицеприятен и зловещ.

# 1 527
И аз така мисля ..., Че първия изгорял трябваше да е там, а не този излишен играч Симеон. Няма старт като останалите, не е честно така.
Истината е, че не са го измислили те това. Такава е и като цяло практиката в Сървайвър - да има един скрит участник понякога, който започва играта напълно изолиран.

# 1 528
  • SF
Ей това не мога да го разбера - то бива, бива, ама млад, силен, трениран мъж (Александър) пък го е страх да хване мотиката, защото ще му излязат мазоли и ще се преумори. Пази се за играта, айде моля ви се... Браво за пореден път на Андрей, който и да копае, и да полива пак ще е в час с игрите. И не, Андрей няма проблем с българския, днес много точно се изказа за коалициите.
И двете битки ми харесаха. Харесах играта на всички, дори и на Мартин. Яд ме е за Виктория. Беше страхотна и се представи достойно.
Отшелникът за момента е най - голямата глупост. Трябваше да е пуст остров и да се засели първият отпаднал - в случая Елия, а не този с тапирското излъчване.

Simple Smile Александър просто си мрънка. Напекло го е слънцето, гладни са, скучно им е, телевизия няма, музика няма, на плаж не могат да отидат... И минимално да има склонност към мрънкане, се е отключила. Иначе си имат ръкавици срещу мазоли и когато въпросът се постави ребром, веднага грабна мотиката. Даже съм сигурна, че красиво е копал Simple Smile Той просто обича да се обажда и да се противопоставя, но е изпълнителен и разумен.

# 1 529

Simple Smile Александър просто си мрънка. Напекло го е слънцето, гладни са, скучно им е, телевизия няма, музика няма, на плаж не могат да отидат... И минимално да има склонност към мрънкане, се е отключила. Иначе си имат ръкавици срещу мазоли и когато въпросът се постави ребром, веднага грабна мотиката. Даже съм сигурна, че красиво е копал Simple Smile Той просто обича да се обажда и да се противопоставя, но е изпълнителен и разумен.
На такъв старите хора му викат "стенкяч".
...
Не знам какво й харесахте на елеминационната игра?
Стоян си го каза(и на кастинга сигурно):бях добър като дете.
На следващата такава битка за справедливост между половете и поколенията играта трябва да е  скоростно преобличане на Барби.

Общи условия

Активация на акаунт