Време е за JYSK!

• 63 670
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • София/Варна
skk007, линкът със столовете горе е към каталога за Черния петък.

Харесах си тези завеси, ще бъдат на 30 лв. Комплектът включва лента за скъсяване без шиене, което е чудесно. Само се чудя дали 2 бр. ще стигнат за нашия прозорец (275 см). Много съм боса в тези неща, можете ли да ми кажете 140 см дали е ширината на перделъка, т.е. с фабричния набор или долу, в опънато състояние.

Плата е 140см. широк, т.е. за да има набор ти трябват 3-4 пердета за тази ширина

# 316
  • Пловдив
Роси, страхотни са и двата матрака. Ние сме с ф85, а децата - с ф115. Пета година ги ползваме сме много доволни. Ако се колебаеш, за мен ф115 са по-удобни, с по-голям слой мемъри. При Юск хубавото е, че можеш да ги тестваш и да ги върнеш, ако не ти допадат. В сайта има информация, но срокът за проба е около 2 месеца /дано не греша/ и няма нужда да обясняваш защо връщаш матрака.

# 317
skk007, линкът със столовете горе е към каталога за Черния петък.

Харесах си тези завеси, ще бъдат на 30 лв. Комплектът включва лента за скъсяване без шиене, което е чудесно. Само се чудя дали 2 бр. ще стигнат за нашия прозорец (275 см). Много съм боса в тези неща, можете ли да ми кажете 140 см дали е ширината на перделъка, т.е. с фабричния набор или долу, в опънато състояние.
Размерът е в опънат вид. Аз купих точно от тях по 2 броя за прозорец 2 м и друг 2.20м, защото не ги държим пуснати никога. Ако искаш набор обаче и ги пускаш трябва да купиш 3 броя поне, ако искаш богат набор- 4 броя. Тази година 2-3 пъти ги пускаха на 20 лв, аз моите тогава ги взех, но дали пак ще падне толкова цената не знам.

Някой преди около месец питаше за розовите кадифени столчета и ги поръча даже май. Ще са на супер цена сега - каквато ги гледах миналата година септември/октомври. Може би може да поиска price match или да вирне предните ако не са ползвани и да купи от намалените. Ще са по 57.50 лв
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-k … -kadife-rozovo-db

# 318
  • Бургас
Аз ги взех розовите столове, заради ваучера 15%, който даваха тогава.
Бяха 100 лв, сега цената е прекрасна, но...
Обаче пък с ваучера взехме матраци, които намалихме допълнително със 130 лв, та пак съм доволна.

# 319
Обаче пък с ваучера взехме матраци, които намалихме допълнително със 130 лв, та пак съм доволна.
Може пак да питаш за Гаранцията за ниска цена ако не са минали 30 дни. И ваучер да ти дадат, все ще си харесаш нещо Simple Smile

# 320
  • Бургас
Може пак да питаш за Гаранцията за ниска цена ако не са минали 30 дни. И ваучер да ти дадат, все ще си харесаш нещо Simple Smile

Благодаря! Не са минали 30 дни, но нямам касова бележка. Те я взеха, защото беше прикрепена към ваучера. А без нея вероятно няма да стане. Макар, че поръчката ми е в профила, защото бях направила резервация и там е отразена, като получена.

# 321
По принцип никога не ги взимат, тя е за гаранцията. На мен са ми ги отделяли от ваучера ако са щракнати. Бих писала на съпорта, хем за бележката за гаранцията, хем за цената.

# 322
  • Бургас
Благодаря, Драго! Ще взема да им пиша наистина. Или направо ще звънна.

# 323
Аз винаги пиша, да имам черно на бяло. Ако звъниш искай на мейл да ти пратят обобщение на разговора с техния отговор на запитването Wink

# 324
  • Бургас
Звънях и ми дадоха номера на бургаския магазин, от който пазарувах. Обаче телефона им е изключен. Ако не мога да се свържа с тях днес ще пиша. По телефона жената ми каза, че е трябвало да ми издадат дубликат тогава. Аз изобщо не се замислих, че и за гаранцията ще ми трябва бележката.

# 325
По същата причина и аз предпочитам кореспонденция по имейл - да имам в писмен вид доказателство кое как и кога се е писало/уговорило - без значение на сайт/търговец и много, ама много ми е изненадващо, когато се появи форумски потребител , който вземе  да ме цитира и запита с удивителни знаци в поста си:"Ама защо не им се обадите!" И все трябва да обяснявам за сто и първи път, че писменото е едно, устното общуване друго.

Не се сърди човече, хубави са тези пердета, сложих ги и аз в кошницата, нищо че и реален маг.имам наблизо, ще ги поръчам онлайн, само напомнете, като наближи юсковия ЧП, на много станове тъка в момента и почнах да греша или изпускам поръчки и промоции...

# 326
  • Перник
...само напомнете, като наближи юсковия ЧП, на много станове тъка в момента и почнах да греша или изпускам поръчки и промоции...

Отбелязала съм си датата в работния календар, че и аз съм набелязала някои дреболии Grinning

# 327
  • Бургас
Свързах се с магазина - ще ми издадат дубликат на бележката. Обаче няма да мога да използвам 30 дневната гаранция за цена, защото не важала при тези намаления. Не съм много сигурна, че е така, но като отида утре лично пак ще говоря.

# 328
По принцип можеш да си купиш нови 2 стола и да ги върнеш със старата бележка, ама защо трябва такива неща да се правят... Едни приятели така решили да направят и им върнали разликата.

# 329
  • Бургас
И аз си го помислих, но не знам с дубликат на бележката дали ще стане.
А и няма никакъв шанс да накарам мъжа ми да разхожда столовете напред-назад. 😁
Но ще им го подхвърля, пък вземат да дадат някой ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт