Време е за JYSK!

• 62 581
  • 748
  •   2
Отговори
# 600
  • Велико Търново
Щом ръбовете са проблем, вижте за френско легло. В юск има избор на такива, а и винаги някое е на почти 50% намаление

# 601
Съветът ми бе за вече купената спалня (насинените крака), не за бъдещата покупка.

# 602
Или онова обкантеното с плат, но то е с крака, а аз не обичам такина, че много вандаци се събират отдолу. Сиво едно, сещате се..

# 603
На мен много ми харесват леглата, които са обвити в плат, но не знам доколко могат да се почистят от прах. Иначе, след ремонта обмислям да си купя спалня и ми се ще да е с плат. Заглеждам ги много. В Юск ми се струват на добри цени, не знам какво им е качеството. Но, така или иначе, няма смисъл да я купувам преди да мине ремонта, ще стане на нищо.

# 604
  • София
Затова си купих спалня облечена с кожа, много съм доволна. Не е мръднала 10 години, а и кучето обикаля и си слага лапите по кожената тапицерия. Излезе качествена. Модел Калина.Но не е на Юск.

# 605
След често насиняване в спалнята и веднъж даже счупен пръст, приятелката ми си тапицира сама спалнята. Стана много красива, пък беше и бързо, и лесно. С такер, парчета дунапрен и хубав плат. Не личи, че не е фабрично.

# 606
Някой да има такъв гардероб?

# 607
  • София/Варна
Ние имаме двукрилата версия. Плоскостите са доста тънки. Като за квартира или за временно си е супер.

# 608
Аз имам версията с огледало в средата, не е същия, но много подобен. Повече не бих повторила гардероб от Юск, освен, че са доста тънки и нестабилни плоскостите, горната дъска беше осезаемо огъната. За коридора ми е и не ми е много зор, но ако беше за спалня щях да го върна.

# 609
Ilinaa, виждала съм го този гардероб на живо и аз лично не бих си го купила.

# 610
Благодаря за споделеното!
И на мен ми трябва за коридор, понеже размера пасва перфектно. Ще се ориентирам към друг вариант.

# 611
  • София/Варна
Ние имаме 4 гардероба от юск , три различни серии. Качеството им е коренно различно, така че не трябва да се обобщава. Трябва конкретния да се види на живо. Белия, за който пита дамата е най-зле,но пък цената му беше такава,че решихме да го вземем за временно, че за там трябва да се прави нещо по поръчка,а в момента нямаме възможност. То временното някой път става постоянно. Към момента 7-8 месеца в стая на пубертет и все още е жив и не е мръднал.

# 612
  • Burgas
Здравейте!От 05 до 08.05 има обявена в новата брошура 15% допълнителна отстъпка -знае ли някой дали важи за стоките ,които вече са в промоция?Виждала съм и преди да коментирате тук такава отстъпка,за това питам, ако някой има опит,защото пише ,че не може да се комбинира с други ваучери и отстъпки,но пък и че е за всички продукти във физическите магазини и онлайн ,объркващо е...

# 613
Имам опит - важи и за стоките в промоция. Така преди няколко години купихме диван и тая отстъпка ни дойде добре.
Редактирам се - нашата отстъпка беше на бележката, важеше за всичко. Предполагам, че и тази ще важи.

# 614
  • Burgas
Poni69,благодаря за отговора! Значи ще се пазарува този уикенд Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт