JYSK тема 4

• 1 138
  • 6
  •   1
Отговори
# 1
Здравейте, мога ли мнение за този матрак, ако някой то има?
https://jysk.bg/spalnya/matraci/matraci-s-pruzhini/matrak-s-pruz … x200-sjona-sreden

# 2
  • София
Някой купувал ли е от халатите от 100% полиестер? Дали поливат добре?
Искам халат, но да не е от класически дебел хавлиен плат, а от нещо по-леко. Представям си го от вафлен плат.
Странно, но имам една шапка за коса от абсолютно изкуствена материя, но ми подсушава косата успешно. Може би не подсушава, а позволява извеждането на влагата, на принципа на дрехите за спорт.

# 3
Погледнете халати от пике, те са памучни,  по-тънки от хавлиените(няма такива в jysk).

# 4
Silver cloud аз имам , но не помня модела. Безкрайно ми е неприятен. Като цяло го ползвам за басейни, но ужасно ми лепне докато го облека и става едно дърпане,  едно усукване на ръкави. И не ми попива. Пак казвам, че има различни серии. На съпруга ми е една идея по -добре. Но и аз бих ги сменила с вафлен плат. Даже търсих и в Декатлон,  но там пък няма много избор.

# 5
Някой купувал ли е от халатите от 100% полиестер? Дали поливат добре?
Искам халат, но да не е от класически дебел хавлиен плат, а от нещо по-леко. Представям си го от вафлен плат.
Странно, но имам една шапка за коса от абсолютно изкуствена материя, но ми подсушава косата успешно. Може би не подсушава, а позволява извеждането на влагата, на принципа на дрехите за спорт.
Не съм купувала халат от 100% полиестер, не бих и взела. Лигава материя. Имам такъв халат само че не за след баня, а просто домашен зимен, да си стоиш с него вкъщи. Не е от Юск, но е същата материя. Като за по-хладно помещение зимата вкъщи да те топли - ок. Като за след баня - не бих ползвала толкова откровено изкуствена материя.

Мъжът ми има този модел халат на Jysk. Попива добре, но нещо ми се струва, че L/XL твърде малее. А може просто на него да се е паднал такъв.

Аз съм с този на Икеа само че в бяло. Не знам дали и сивите са същата материя, но халатът е чудесен. Нямаше първоначално падане на хавлиена материя, на размер L/XL е добре. Даже и да е леко голямо заради реглан ръкава не се усеща. Не е твърде пухкав и тежък. Имала съм такъв Mika от Домко. Направо от пухкавост чак не бършеше. Изхвърлих го. Тогава за себе си поне реших, че халатът за баня не трябва да е супер дебел. Недостатък на този икейския е, че е къс. Аз съм ниска, на мен не ми е, но ако го сложи висок човек ще бъде.
Иначе те имат модел с такава вафлена структура. Не съм го виждала наживо. Предполагам, че такова нещо се търси.

# 6
  • София
Благодаря ви, момичета. Аз имам поларен халат, който топли много добре и не бих заменила с нищо друго. Но за баня не си представях от такъв изкуственяк.Учудих се, че Юск са ги сложили при халатите за баня.
Иначе точно такъв вафлен като от Икеа търся. Благодаря ти ЗМТ!

Общи условия

Активация на акаунт