JYSK тема 4

• 4 379
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
Купих си тъмно синия комплект спално бельо от сатен много ми харесва материята , пера, после  суша в сушилнята и излиза почти изгладен. Взех го на 100 евро а сега е на 30 🤷♀

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 22:32 от Bria

# 31
  • София
Сатен ли е това или сатениран памук?

# 32
Сатен ли е това или сатениран памук?
Материал   70% памук/30% вискоза (направена от бамбук)

# 33
  • София
Значи е далеч от сатена, благодаря. Имахме подобен комплект от сатениран памук и затова се надявах да е същото.

# 34
Моля за мнение за Термо ролетни щори
https://jysk.bg/za-prozoreca/roletni-shchori/zatmnyavashchi-shch … a-shchora-fonno-6

Искам да ги ползвам лятото, на мястото на хоризонтални алуминиеви.
Интересува ме:
1. наистина ли не пропускат светлина и имат Термо свойства.
2. Механизмите позволяват ли да ги закачам на мястото на хоризонтални алуминиеви.
3. Мога ли да ги срежа на ширина, защото са по-широки от прозорците ми с около 7 см.

Предварително се извинявам ако са ми много тъпи въпросите Simple Smile.

# 35
  • Сливен
Можеш на мястото на хоризонтални ,но може да се наложи да пробиеш на ново място за планките.Другата особеност виж колко стърчат планките,да не стане така че да не можеш да си отвориш прозореца после.

# 36
  • София

Само 3 дни: -20% на целия асортимент в JYSK
От 26 до 28 юли имате още една причина да обновите дома си.
Възползвайте се от 20% отстъпка на целия асортимент* – както във физическите магазини на JYSK, така и онлайн. Изберете мебели, матраци, спално бельо, декорация и още много продукти за дома на още по-изгодни цени.
Отстъпката важи и за артикулите с лого „Изгодна цена“ и се прилага автоматично при завършване на покупката.

*Промоцията важи за покупки над 15€/29,34 лв., направени само в периода 26–28.07.2026 г.

# 37
Започнах да избирам комплекти спално бельо, онлайн и на финала на поръчката ми искат предварително плащане и доставка  до 10 дни. Пълна смешка.

# 38
Клик & колект не работи ли

# 39
На вилата съм и не мога да ходя следващите две седмици, просто се зачудих защо да им плащам напред , пък и да ги чакам две седмици, за 80 евро с наложен платеж.

# 40
  • ту тук, ту там
Когато един артикул не е наличен за онлайн поръчка, а го има само в няколко физически магазина, които не са ми удобни като местоположение, има ли някакъв начин да го получа? Нямам познати в съответните градове ☹

# 41
  • София
Елени, мисля, че можеш да поръчаш в реален магазин. Те ще го изискат служебно и ще ти се обадят като пристигне. Аз така направих голяма поръчка, част от нещата ги нямаше в този магазин, събраха ги и ми се обадиха.

# 42
Реално НЕ трябва да искаш да ти го изтеглят от магазин, защото ще ти кажат, че не могат. Трябва да им кажеш просто, че искаш да поръчаш еди какво си с доставка до магазин и да ти кажат, кога горе долу ще пристигне при тях.

# 43
  • София
Еконт имат такава услуга - Покупка с куриер. Не съм я ползвала, нямам представа какви са условията им.

# 44
Лесно е. Само трябва да си сигурен че когато куриера отиде ( след като вече си превел пари на еконт за покупката), продукта ще е още наличен. А това може да стане като се обадиш в конкретния магазин и говориш с хората да помолиш да ти го запазят. Веднъж съм го правила и излязоха разбрани.

Общи условия

Активация на акаунт