Време е за JYSK!

• 62 581
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Преди около месец и аз получих талон за 15% отстъпка уж на всички налични стоки, независимо дали са намалени, или не. Понеже от доста време заглеждахме една тапицирана основа за легло, която си стоеше намалена на 325лв си казахме, че сега е момента да я купим с този талон и изненада - тъкмо се бяхме запътили към най-близкия им магазин и докато проверявах наличностите, се оказа, че са върнали редовната цена от 500лв и тези 15% в случая станаха неизгодни.
Ако сте набелязали нещо конкретно, първо погледнете в сайта на Юск дали си струва.

# 616
Този талон за определени градове ли е, защото не го виждам в онлайн брошурата им.

# 617
  • София
Този талон за определени градове ли е, защото не го виждам в онлайн брошурата им.
Ако е същия, за който си мисля, го няма онлайн, а ти го дават на касата при покупка на нещо във физическите им магазини.

# 618
Да, аз съм ползвала такъв. Просто не видях съобщението в брошурата, това имах предвид. Но може да съм пропуснала де...разгледах двете настоящи брошури, може да е публикувано в миналата, или да е за определени градове, защото и такъв случай сме коментирали тук.

# 619
Талончета за 15%-но намаление ще започнат да дават на 19.05.  Информация от днешния чат.

# 620
  • Пловдив
От днес до 08.05.21 г. има допълнително 15 % намаление на всичко /дори и вече намалено/ в магазините и онлайн, без да е нужен талон.

# 621
  • София
Аз да задам глупав въпрос - от цената, която е обявена в сайта ли има още 15% или вече са калкулирани в обявените цени?

# 622
Има още, вижда се в количката. Дори да е вече намален продукт, дава още 15 процента надолу в количката. Сложи нещо и виж.

# 623
  • София
Мерси, Teta75, то е близко до акъла, ама който го има:)) Да попитам някой с отзиви за това легло: https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-haslev-180x200-tmnosiva ? То какво ли може да му е де, ама да питам все пак:)

# 624
Чети отзивите за него в сайта. Аз така правя.

# 625
  • София
Четох аз, добри са, ама викам си да питам и у наше село:-)

# 626
  • Велико Търново
В някой магазин да сте виждали останали коледни лампички?

# 627
Мисля че ги разпродадоха. Поне аз накупих лампички на смешни цени след Коледа.
Провери в Пепко, ако имате.

# 628
Това е сигурно най-странното търсене. Според мен попитай продавачките. Дори и да имат останали, сигурно са прибрани и могат евентуално да ти извадят.

# 629
  • Велико Търново
Утре ще отида да се примоля на продавачите.
Според мен имат, но ще са забутани в някой ъгъл на склада им. Коледа не е толкова далеч Simple Smile сигурна съм, че има и други които по това време от годината, точно преди сезона на открито, търсят подобни лампички.
Видях в сайта едни соларни, но те са ми план Б, защото са малка дължина.

Общи условия

Активация на акаунт