Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Желая ви приятна и спокойна вече с една от любимите ми сцени

# 106
# 107
Добър вечер момичета.
Значи Керем заминава за Италия, струва ми се , че Ханде ще го изненада в предването както стана на Нова година.
Моля ви ако имате информация за онлайн предаването моля споделете го зада го гледаме.
Тук Керем и Ханде са толкова естесвени и непринудени нищо че са притеснени от папараците.  Тя срамежлива , а той я пази като й казва да се качва в колата. Толкова са сладки двамата.А относно заминаването им за САЩ някой има ли някаква информация?

Може сериала да свърши но сме на предни позиции.

Непринудено красива, обичаща животните.

С огромно вълнение очаквам фотосесията им.

# 108
  • София
Свърши нашият сериал-приказка. Утре е сряда, а като си помисля, че няма да ги има ЕдСер/ХанКер и ми става едно тъжно. Реших да погледна, какви други сериали в момента вървят. Нищо не ме впечатли. Дори тази Островна приказка. Опитах се да я загледам, е не ме грабнаха главните герои. Да, симпатични са, но нещо им липсва. И знаете ли какво установих. Нашите са "пионери" в много неща. Първи са по туитове. Биха световният рекорд. Първи въведоха лайфовете. Гледам сега и тези от "Приказката" се опитват да им подражават. Включват се и те онлайн в деня на сериала.  Пускат си същите погледи. Кокетничат. Но я няма тази взривоопасна химия, която излъчват нашите. Момичето е симпатично, но да ме извинят нейните фенове, няма я тази изтънченост, този финес, този дълъг крак, които притежава Ханде.  На светлинни години е от нашето момиче. А за момчето да не говорим. Дори не мога да го сравня с Керем. Не говоря само за визия. Керем е като една бяла лястовица сред всичките тези млади турски актьори.  Когато се опитваш да имитираш и да подражаваш, винаги те сравняват с оригинала. Затова, според мен, това копиране на поведение от предишни двойки, които успяха да взривят света, не е в тяхна полза.  Трябва да се опитат да измислят нещо ново, а не да светят в отразената светлина на ХанКер.
Това, разбира се е мое лично мнение. Сигурно и те си имат своите фенове. Но не са моята двойка.

Саморедактирам се!
Очаквам с интерес новият проект на Бурак Дениз и Серенай Саръкая. Имам чувството, че той ще бъде различен и нестандартен.  Бурак е качил в сторито си нещо за подгряване, като реклама.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 00:19 от БлагаВест

# 109
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 110
  • Кърджали
Линде, не са нашите първите, които въведоха лайфовете. И преди тях ги е имало... Но лично при мем например за пръв път от много години някой актьор да  ми привлече вниманието до степен да искам да знам всичко за него и така да попадна на лайфове, туитър, Инстанграм... Сега се пудя да махам ли Туитъра или да си го разчистс и да си оставя само хорстс, коитп наистина ме интересуват
Скрит текст:
Например след като хлътнах по "Мерием" и двойката Фуркан - Айча изгледах и техните лайфове по онова време.
Не съм писала известно време, но то време нямам.
Гледам папараците са прихванали слънчицата. Не съм пускала да гледам така наречекият репортаж още, днес ако ми остане време.

И така....
Добро утро (в тсзи малко странна за мен сряда)
Честит първи учебен ден за който има ученици.
Да им върви по вода учебната годината!

# 111
Добро утро в първият учебен ден на новата учебна година !
С пожелание  за попътен вятър на първолаците в света на знанието и науката !
За пътуването на Керем до Италия в  Instagrama @ thebursinaktuel има съобщение към една от снимките , че той и мениджърката му ще пътуват. В коментарите под съобщението  /близо 7000 / всички питат  дали и Ханде ще ходи. Повечето са на мнение , че е редно и тя да бъде там като  един от ГГ и допринесъл за успеха на филма в Италия и по света. Ще видим Неостана много време.
Нека мине интервито и ще споделя едно /две нещица които ми направиха впечатления от представянета на  SCK и Ханде в уеб страницата на Керем и @ thebursinaktuel . И двамата ги обичам много . Но понякога човек трябва да бъде справедлив .
С пожелание за лек и ползотворен ден изпълнен с много усмивки.

# 112
Мамите в такива дни се вълнуват наравно с децата... Да им е честита новата учебна година и много успешна Kissing Heart

Алекс, разчисти го Туитъра най-добре, но не бързай да го махаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз не мога да съм на много места едновременно, в смисъл такъв не обичам да ползвам социални мрежи, ама прежаля ли се да създам акаунт после ми е много мил и може да минат години, но опита сочи, че отново си му идва времето да го разцъквам активно Joy
Не смея да сравнявам Ханде и Керем с други. Те са първите сред тези, които са ме докоснали, които успях да хвана и следя в реално време. Прехласвам си се по тях, при другите не знам как е, но феновете съм забелязала по стара традиция изтъкват положителните качества на своите си любимци и им се струва, че точно те са открили "топлата вода". А всъщност далеч не е така. Stuck Out Tongue Winking Eye
Всеки се води от собствените си усещания. На нас ХанКер ни завъртяха главите, но на други са им лигави и превзети...

# 113
Привет и от мен дами и Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици Flowers Four Leaf Clover

(За довечера уговорката оставали - онлайн гледане на 1 еп.?)

# 114
  • София
Flowers Four Leaf Clover Добро утро, къзларки! Flowers Four Leaf Clover
Аз нещо не съм добре (не е Ковид), но цяла нощ ми беше много зле и не съм спала. А днес ме очаква сравнително натоварен ден, имам бая задачи да отметна. Затова не знам дали физически ще издържа довечера да съм будна, за да гледаме 1-ви епизод заедно с превод. Ще ме извините, ако съм заспала. Твърде вероятно е да си легна с “лека нощ, деца”. На тези от вас, които ще гледат - нека купонът е на макс.

Усмихнат ден ви желая! Blue Heart Heart Purple Heart

# 115
  • София
Добър ден на 15-ти септември, мили дружки!
Честит първи учебен ден! На всички мами, които имат първолаци и ученици пожелавам годината да мине като по вода, без болести и с много игри.

# 116
По последна (не)потвърдена информация - Керем и Ханде са били на летището в 8.30 часа Wink
Италия ги очаква Wink

Gunfer също е на летището

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 10:57 от mi_si

# 117
Здравейте Азул е при Гамзе
https://twitter.com/i/status/1438045015511609346
А Ханде слуша това от сутринта

# 118
Щом Азул е при Гамзе, значи Ханде е с Керем на 100%

# 119
  • София
По информация от Туитър!

Това момиче пише: "Видях Ханде и Керем заедно в колата. Бях на една от автобусните спирки и ги видях там. Не знам къде отиваха , но наблизо имаше летище."

В разговора се включиха и други фенове.  Един написа, че е трябвало да заминат още вчера след тренировките, но не са могли да хванат подходящ полет и затова са отпътували тази сутрин. Самолетът е излетял в 7.25 
Друг фен пише,  че работи на летището и  двамата летят за Италия, като се предполага че там ще кацнат в 9.15. сутринта,
Търсили са полет до Милано или Бергамо от Истанбул, Verissimo ще го регистрира в Милано.

Ще почакаме и ще видим, кое е вярното.

Общи условия

Активация на акаунт