Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Така и така гласуваме - и тук остават няколко дни (до 28.09)

нещо не мога да прикача линковете, някой може ли да ги сложи вместо мен.
Някое от момичетата беше ги поставило преди няколко дни, но и тях не мога да открия.
Тази вечер с техниката съм на вие. Flushed

# 436
Бамби на корицата на InStyle Turkey през годините Gift Heart
• септември 2017 г.
• август 2019 г.
• юни 2020 г.
• ноември 2021 г.

# 437
Лека и спокойна вечер от мен
До утре

# 438
И аз оставям линкове да подкрепите Ханде и Керем. Миси ги е поствала, но който не се е отчел има време. Simple Smile

https://listeland.com/yeni-sezon-itibariyle-en-basarili-kadin-di … isi-odullu-anket/

https://listeland.com/yeni-sezon-itibariyle-en-karizmatik-dizi-o … isi-odullu-anket/

# 439
Тъкмо снощи преговарях 11 епизод и как ме развълнува за пореден път, не е истина направо 🙂🙃
Ах, този робот... Внимателно подбира думите си и не може да си позволи да спре жената, която държи да си тръгне от живота му, отказва обаче и да я пусне... До последно си търси разни причини да я завлече в офиса и да си открадне време прекарано с нея... А Енгин - малко недодялан, но истински приятел винаги в готовност да разрешават поредната "криза"  Joy

# 440
Една прекрасна Ханде

# 441
  • София
Преди малко изгледах един репортаж за посещението на Керем в Италия. В него обясниха, защо Ханде не е била с него. Казаха, че Гюнфер е организирала това посещение. Тя голяма част от времето си живеела в Италия. Керем е поканен да участва в програмата на Verisimo. За него е имало специална работна виза. Керем е планирал  Ханде да го придружи и после да останат в Италия за кратка почивка. Но в момета заради пандемията от ковид, италианците са ограничили драстично издаването на туристически визи, каквато е необходима на Ханде. Поради това на нея не е издадена такава. Затова програмата им се е променила и Керем е останал в Милано само за 2 нощувки и веднага се е прибрал при любимото си момиче.
Кой е мениджър на Ханде в момента и въобще тя има  ли такъв. Като гледам Гюнфер колко е дейна, направо й свалям шапка.

# 442
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 443
Привет и от мен
Пишеше, че е снимката е от вчера

# 444
За позитивно начало на деня
https://twitter.com/i/status/1440003759153815559 какво момченце е тук Sweat Smile

# 445
Добро утро прекрасен ден ви пожелавам Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Nature Sunny

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 09:59 от sani1212

# 446
Днес е вторник по общ календар, нали? Трябва озет и снимки за 2 епизод да има..
Даже и 3ти фраг 🤔

Озет: "Серкан Болат дава пресконференция във връзка с важна международна инвестиция, но тя е прекратена, когато Еда се залепва за устните му. Сега престижът на Серкан тряба да бъде спасен и Еда е длъжна да оправи грешката, която е направила. Решението е просто: в продължение на два месеца ще се преструват, че са сгодени. Престижът на Серкан ще бъде спасен и в замяна последната година на Еда в университета ще бъде платена. Има само един проблем: да убедят приятелите и семействата си, че внезапно са се влюбили един в друг."

Снимките ще ги скрия, че ги откраднах 🥴
Скрит текст:

# 447
Ейй, ама като каже Фили, че сме луди трябва да й се доверим Joy Как се намерихме само Joy

Почнах да чета озета, нещо ми се видя съмнителен края на първото изречение - Еда се залепва за устните Серканови Joy Казах си, че Налбантова решила да ни го преразкаже със собствени думи. Като продължих - описаното отговаря на случващото се в епизода. Изниква ми въпрос - това действително ли е озета за еп.2?
Стигнах до фрага. Поставих под съмнение и дали не се опитва другарката да ни пробута първия, но не Flushed Наистина бил трети...
И го зяпам с повишено внимание, нали преди не съм сядала да ги прегледам сега действително ми е "ново". Гледам как са наредени сцените, финала на епизода присъства ли в някой от фрагманите. Такива работи... Лудост...

# 448
Има ли промяна в часа на излъчване на епизода утре? За един приятел питам Rolling Eyes

# 449
Марги, дълго "дълбах", за да намеря превода в предни теми, много моля 😆
Налбантова рядко бърка, случва се, но е рядко... Като слънчево затъмнение, плюс лунно и Меркурий трябва да е в стационарна фаза, а Юпитер трябва да е ретрограден 🙄

Общи условия

Активация на акаунт