Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 103)

• 37 086
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Съгласна съм, Линде - и на Ханде, и на Керем много им личи, че са влюбени един в друг. Погледите им ги издават. Heart Eyes

За любителите на паралелите:
Revolving Hearts

# 76

Допреди Малдивите не повярвах, че са заедно, само изпадах в колебания разни, но тук наистина ми се видяха много, много подозрителни. Хем беше режисирано всичко, но не можеха вече да прикриват чувствата си Heart Eyes

# 77
  • София
Аз не мисля, че е режисирано. Гледала съм го много пъти и наистина не мисля, че Керем знаеше, че Ханде седи на стола на Мурат. Според мен си мислеше, че е в публиката или в бекстейдж. Както и да е. За погледите… да, много ги издават. Гледам стари live-ве, видеа зад кадър и тем подобни. То са едни погледи, едни усмивки. Очите им блестят. Гледат се влажно. Като разгонени котки понякога. Grinning Много сладки и влюбени. Пу, да не са им уроки! Heart

# 78
Той и Хектор ги издаде Wink Gift Heart

# 79
  • София
Марги, изгледах отново видеото от "Гласът на Турция".
Направи ли ви впечатление, как всички от журито, водещите, всички, се държаха така сякаш им беше ясно, че между двамата има  любов. Радваха им се, гледаха ги с едно умиление и възхита. А те двамата бяха невероятно развълнувани и превъзбудени. Не можеха да прикрият по никакъв начин вълнението си. Ханде беше почервеняла, а Керем само се смееше и тъпчеше на едно място.  
Ах, какво нещо е любовта. Прави те толкова щастлив, кара те да литнеш.

Започват едно по едно да излизат снимки и клипчета с ХанКер. Ето едно от сета.

https://twitter.com/allaboutercel/status/1437704084186935296

# 80
Марги ❤, да уточня  днес на Кръстовден празнуват Кръстьо, Кръстан, Кръстина, Кръстанка, Кънчо.../  производните от кръст /
Да са живи и здрави именниците !
Аз си празнувам на Коледа/зимен/ и на 24.07/летен празник/ Света Христина/ Аз съм Кристина/.

Flowers HibiscusМарги Blush , за теб маргаритки...обича ме ,не ме обича...и момент от фалшивия годеж /знам ,че харесваш този епизод от сериала /

Flowers Hibiscus  Ханде и  любимците и ...

Flowers Hibiscus Башак с ново участие

И усмивки.... ☺☺☺

# 81
Керем заминава с Гюнфер за Италия утре. Ще дава интервю за Verissimo!🥳🥳🥳 Щеше да е хубаво и Ханде да отиде, но и на това съм доволна.

# 82
Те колко сигнали са ни давали ХанКер, тяхното аманъм или както беше, хич не било случайно Stuck Out Tongue Winking Eye

Аквамарин,
Скрит текст:
допитвам си се аз понякога до чичко Гугъл. Та действително си помислих, че празнуваш и днес. Sunglasses
https://www.imenata.com/ime-1955-kristina.html

Сцената от годежа с маргаритките я обичам много.

# 83

Керем заминава с Гюнфер за Италия утре. Ще дава интервю за Verissimo!🥳🥳🥳 Щеше да е хубаво и Ханде да отиде, но и на това съм доволна.

# 84
Аз не мисля, че е режисирано. Гледала съм го много пъти и наистина не мисля, че Керем знаеше, че Ханде седи на стола на Мурат. Според мен си мислеше, че е в публиката или в бекстейдж. Както и да е. За погледите… да, много ги издават. Гледам стари live-ве, видеа зад кадър и тем подобни. То са едни погледи, едни усмивки. Очите им блестят. Гледат се влажно. Като разгонени котки понякога. Grinning Много сладки и влюбени. Пу, да не са им уроки! Heart
Aз след поредния лайв , някъде ноември , нач. на декември вече сама се бях убедила ( веднага споделих тук )   ,че са заедно , после НГ програма и Хектор ми потвърдиха . Да са живи и здрави - както се казва : бременност , кашлица и любов не може да се крие дълго Grinning
Здравейте луди дружки Hug

# 85
Задава се нов репортаж. Заедно ли са били? И интервюто от Италия ли е или от пишман турските им репортери?

Като сте заговорили за лайфовете им, се сещам за един от първите им такива. Не са заедно там, но си личи колко се харесват. А Керем е хлътнал до уши. На въпрос, "Има ли някакъв навик, който не харесват един в друг?", Ханде отговори, че той много бързо се пали и ядосва. Милият, беше много любопитен, дали има нещо, което тя не харесва в него. Не му се искаше да има. И както разбрахме в последствие от Нилпери, Керем е станал много по-спокоен и смирен. Satisfied Добре му подейства Ханде и обратното разбира се. Relaxed

След 12 минута

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 14:08 от midnight__sun

# 86
Задава се нов репортаж. Заедно ли са били? И интервюто от Италия ли е или от пишман турските им репортери?
От турските "журналисти".😁
Дано не задават глупави въпроси пак. Надявам се да са казали нещо за образованието на Ханде-нали не беше ясно дали ще заминават за Америка, или Англия.🤞Май това е първото им интервю, на което са двамата извън сета.

# 87
O.A, не се и надявай. Joy
Ще питат неща от сорта какви са им намеренията в личен план, замислят ли се за сватба... Нашите ще се усмихнат смутено и ще отговорят, че не предвиждат засега нищо подобно, не бързат за никъде... Журналистите ще си произведат още една новина естествено - задухаха студени ветрове между Бюрсин и Ерчел, Scream да не би да са пред раздяла, Scream и т.н. Joy

# 88
От италианките:
"Керем идва в Италия с Гюнфер утре и ще бъде гост в  програмата "Verissimo", за момента за Ханде няма информация"

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 14:26 от mi_si

# 89
„Живеем в красива връзка, затова сме щастливи!“
Керем Бюрсин

https://twitter.com/zaynsbursin/status/1437740062779879429

Sparkling Heart

Подстригал ли се е? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт