Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 34

• 25 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Гласувам за Марина Маринова Маринова. Wink Може и Александра Александрова Александрова. Тези двете ми се виждат най-вероятни.

# 496
Или Виктория. Чела съм, че майка ѝ е рускиня, та няма да е Христина или подобно, според мен😀

Нервен_Хамстер, ако уцелим - да кажеш, моля те 🤭
И да ти предложи младежът, щом искаш. 😘Иначе е същият шит като досега😂

# 497
  • Пловдив
Да, и аз това съм го чела - тези двете ми се виждат най-честите имена, срещани като женски в Русия и като мъжки в Бг едновременно, но може и Виктория. Също и Валерия може, и други има. Макар че като фамилни Викторов и Валериев са по-рядко срещани, а това е част от условието.

# 498
  • София
За Хамстера мисля, че е Александра. 😁

# 499
Рея (видях го във ФБ, досега го бях срещала само в кучешки групи)
Келара (харесва ми, но като че ли е трудничко за произнасяне)

# 500
Уцелихте ме по-нагоре Simple Smile
Едната ми котка се казва Рея Grinning

# 501
Имам приятелка, която се ожени за мъж с нейната фамилия и нищо не се промени:)
А днес идвам с един Даник на годинка и малко Simple Smile

# 502
Александра е прекрасно име. За малко съм се разминала с него заради галеното му по мое време - Сашка, тогава още не бяха навлезли Алексчетата. Grinning Нашите са решили, че всички ще ме наричат така и са избрали другото. Много страдах като малка, повече ми харесваше, вече ми е все едно. Simple Smile

# 503
Магдена, не е към Вас. Името Артьом беше в списъка на Метаноя на 32-ра страница, наред с мюсюлманските имена.

# 504
  • Пловдив
А, ясно, не съм обърнала внимание.

# 505
  • София
Скоро ми попадна име Алириза Али Ризов.

# 506
На мен еднакви имена за близнаци момче и момиче не са ми странни, защото баща ми и леля ми бяха такива и имаха имена от типа Иван и Ивана. А иначе... Не знам дали е споменавано по-напред в темата, че боксьорът Джордж Форман има 5 синове, като и петимата се казват като него – Джордж. Различават се по това, че единият е Младши, другите са Трети, Четвърти, Пети и Шести. Освен това има и седем дъщери, но май поне те всички са с различни имена. Simple Smile

# 507
  • Пловдив
И аз срещнах такива - Николай и Николина. Синът на Николай - също Николай, а на Николай младши - Нико. На Николина децата поне бяха май с други имена.

# 508
Сева - млада жена, от новините преди дни.

Христо-Чочо - син на покойния Цветан Владовски: https://bgportret.com/chocho-vladovski/.

# 509
  • София
И аз познавам близнаци Александър и Александра , на които всички викахме Сашо и Али и някак еднаквите имена не правеха впечатление Simple Smile
За мен подобни имена при близнаци са една идея по-приемливи от еднакви имена на братя и сестри. Децата на Деси Банова се казват Йоана и Йоан - вярно, от различни бракове, но все пак. Познавам момиче Стефани, което има брат Стефан (от един брак на родителите) - ами, странно е, ако токлова са държали на буквата "С" , има доста други възможности.

Общи условия

Активация на акаунт