Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 34

• 25 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Утре още, че ме домързя да пиша повече.
Simple Smile

# 271
проф. д-р Негрин Негрев - ректор на медицинския колеж във Варна

И друг път съм казвала, че сред лекарските имена изобилстват уникати.
Ето още няколко от страницата на МУ-Варна:

Пиарета
Любляна
Кръстена
Джени
Станила
Тоника
Коралия
Вилиам

# 272
Waterproof, да не забравиш 😁

Направо нелепо ми звучат повечето от предния списък, но имаше няколко, които много ми харесаха.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 11:39 от Threemafan

# 273
  • Пловдив
Вилиам не е ли Вилиян (Платиканов)? Професор и началник на анестезиологията в една от варненските болници, когото Нова тв го беше кръстила Каил Касимм (а то било съкращения на вратата на кабинета му)? Или има и Вилиам?

# 274
Вилиям ми звучи на мен като Уилям🤔

# 275
На руски Уилям/Уилиям се пише точно Вильям, като при транскрипция на БГ мекият знак изпада от името и се замества с И и става Вилиам

Майка ми е Юрьевна по презиме, в бг документите е Юриева, че и Н-то са и взели...

# 276
Вилиам не е ли Вилиян (Платиканов)? Професор и началник на анестезиологията в една от варненските болници, когото Нова тв го беше кръстила Каил Касимм (а то било съкращения на вратата на кабинета му)? Или има и Вилиам?

Доц. д-р Вилиам Доков, д.м. - Катедра: Обща и клинична патология, съдебна медицина и деонтология

# 277
  • пустинен пъпеш
Светлена
Йовелина

# 278
  • София
Иван-Александър Александров Александров.
Не разбирам това Иван за какво са го сложили, само да разваля александровската хармония. Можеше направо да си е Александър-Александър Александров Александров.

И едно бащино име Васил... на момиче. Какво му е на Василева, не знам.

# 279
Аз съм срещала и момче с име Йоан-Петър, което ми звучи също толкова нелепо...

# 280
Ето, обещавам и още, стига да не ви е писнало Simple Smile Допускам някакви повторения, за което се извинявам.

Ергеница
Анжелита
Милияна/Милиана
Аглена
Анислав
Добрян
Ладана
Тосун Чобанов
Миглен Пелитев
Андреас Кунчев
Богалина
Будяна
Йордалина
Линко Бунцев
Ойлер Стоянов
Розен
Христи Дойчинов
Брендън Ли Апостолов
Елвис Бъчваров
Ерсена
Иванела
Ралина
Веси Тодоров
Дрина
Ива-Никол
Инислава
Йони (жена)
Левена
Кирка
Гюргя
Ерина
Крисанта
Марика
Микаела Изабел Михайлова
Станил
Кула
Милетка
Яневка
Тимея
Ганга
Адалберт Мишев
Генислав
Добрен
Замфир
Здраве Грозданов
Минзухарка
Монника
Сеферина
Робертино
Мариос
Благовестина
Мериан (жена)

И вчера от новините по Нова - д-р. Либер Лалев и д-р. Пенчоков (не помня първо име, защото беше "нормално".

# 281
  • DE
Тези имена да не са от преброителен бюлетин Thinking
Някои са брутални, все още не разбирам, защо го причиняват родителите на децата си Rolling Eyes

# 282
Някаква част е от списъци на избирателна секция, която рових вчера. Всъщност ако човек има време и желание именно тези списъци са чуден източник, както и списъците за градини предполагам, защото там се вижда родителската мода, която търпи промяна.
Имам приятелка , която работи в НСИ и често се чуваме, тя праща разни находки, че там е основния извор.
Чета и форуми за именуване, но там не е интересно, защото засяга основно Америка. Любопитно ми е, нещо като хоби, с което трябва може би да се заема по-сериозно.

# 283
  • София
От този списък Кирка изби нивата! Сигурно, дано, е възрастна жена, но все тая... Кирка, лопата, секира... ужас!

# 284
Микаел - новородено. Михаил не е на мода явно вече. Wink

Общи условия

Активация на акаунт