Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 34

• 23 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз имам колежка Малина.
Познавам и Ягода. Преди години на село имаше една жена Дюлка, но само съм чувала за нея. 😁

# 661
На такива специално произнасям напук както ми дойде. Една кифла беше дошла преди години от сорта на Стелли-Яния или някаква такава изгъзица, много крива цялата, с фасони, повтори 8 пъти името, натърти 5 пъти тирето, и аз демонстративно я написах Стиляна Grinning

# 662
Доринда Иванова (помня, че бабата на Касандра от едноименния сериал, циганката, се казваше Доринда Simple Smile )

# 663
Малина дори ми е фаворитът за женско име.

# 664
И аз имам колежка Малина.
Познавам и Ягода. Преди години на село имаше една жена Дюлка, но само съм чувала за нея. 😁
аз познавам Ягодина

# 665
  • Най-красивата страна
На мен Малина ми харесва.

# 666
Цитат
Когато фамилията произхожда от географски обект ,завършва на -ски
Като Македонски,Софиянски,Балкански,Трънски.....
Не го знаех.На ''вски'' завършват и полските фамилии.Чудила съм се за Г.С.Раковски,но така и не съм се интересувала да прочета.Знам,че е сменил и трите си имена.

# 667
  • Крайбрежен район
И на мен Малина много ми харесва. Relaxed

Данушка
Йолина
Кателина
Ения
Ивая
Ника
Тиана

# 668
  • DE
Не само като от географски обект завършва на ски. Нашата фамилия е от професията терзия  и завършва на ски.

# 669
Цитат
Когато фамилията произхожда от географски обект ,завършва на -ски
Като Македонски,Софиянски,Балкански,Трънски.....
Не го знаех.На ''вски'' завършват и полските фамилии.Чудила съм се за Г.С.Раковски,но така и не съм се интересувала да прочета.Знам,че е сменил и трите си имена.

По-рано пропуснах да попитам. Откъде тогава произлиза фамилията на Стефан Стамболов? Както споменах в горния си пост, срещнах "Стамболов" като бащино име и се чудя как ли се е казвал бащата. Може би Стамбол?!?

# 670
Йоина вместо Йоана Simple Smile

# 671
  • пустинен пъпеш
Василина

# 672
Октябрина

# 673
Октябрина ще да е на Октомрийската революция ли?! Октябрь....рускиня ли е или дете на русофили

# 674
Октябрина ще да е на Октомрийската революция ли?! Октябрь....рускиня ли е или дете на русофили
С руски корени е жената, на средна възраст, ама пак не ми звучи мелодично Grinning Някак си Марта, Мая, Юлия или да рече Августина от имената, посветени на месец - възприемам, но Октябрина ми е твърде спънато.

Общи условия

Активация на акаунт