LOST - сезон три

• 44 237
  • 956
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Защо Джак се съгласи русата мацка /забравих й името / да тръгне с тях?
Наясно е ,че има постановка,предполагам. newsm78

# 542
Аз още съм на 6ти епизод...тия тримката  Laughingоще ли са заловени от Другите

# 543
Аз още съм на 6ти епизод...тия тримката  Laughingоще ли са заловени от Другите

Имаше развитие ,но може би е по-добре да не ти разказвам .После няма да ти е интересно.
Вече сме на 15 ти епизод.

# 544
Цял ден не мога да дърпам от арената Rolling Eyes

# 545
Моля ви, кажете ми от къде да си изтегля 14 и 15 епизод. В Арената не го намерих.

Благодаря предварително.

# 546
# 547
Защо да има уловка бе Деси?Аз си мисля че няма.Пък Джак я харесва иначе тая русата.

# 548
Защо да има уловка бе Деси?Аз си мисля че няма.Пък Джак я харесва иначе тая русата.

Защото Бен,вероятно , не я е оставил току-така.Пак нещо е измислил.Ще видим.
А Джак я харесва ,но е и наясно ,че има някаква уловка. Според мен,и той има план.

# 549
  • ES
Джак или има план или наистина Кейт му е разбила сърцето. Много са ми странни тези "другите". Уж са добронамерени, а всъщност не са. Имам чувството, че те са предизвикали по някакъв начин самолетната катастрофа, за да може Джак да оперира Бен. Но пък и така са подбрани пътниците от самолета, че пряко или косвено да имат нещо общо помежду си. Горката Кейт, желанието и да помогне излиза всъщност мечешка услуга.

# 550
Не знам,аз си мисля че няма уловка-тя тая русата нали искаше да убие Бен преди и имаха търкания после-той вече и нямаше доверие-според мен я изоставиха,освен това и беше обещал да я върне у дома,ама я прецака.

# 551
Имам чувството, че те са предизвикали по някакъв начин самолетната катастрофа, за да може Джак да оперира Бен.
Не са я предизвикали нарочно, ама им е добре дошла.

# 552
На мен не са ми ясни няколко неща-къде изчезна бащата на Лок,оказа се,че Джак и Клер са брат и сестра......и някакви такива моменти много ме озадачават newsm78

# 553
На мен не са ми ясни няколко неща-къде изчезна бащата на Лок... newsm78

Вярно,че с него и онази кутия (или там каквото беше) завърши един епизод. И уж Саид претърси всички помещения, накрая каза, че не бил намерил никой.
       Аз дотолкова ги оплетох епизодите, че чак съм изпозабравила личните истории на оцелелите в катастрофата.

# 554
Аз мисля, че русата мацка им някъв план, а и така и не разбрах защо другите са на този остров.Аз см до 9ти епизод.

Общи условия

Активация на акаунт