Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 177
  • 318
  •   1
Отговори
# 90
Или иначе казано, на крива ракета и космоса и е тесен.

# 91
  • София
Може и да не му пречат, ама аз държа кожата ми винаги да е гладка и мекичка на допир Hug Хубавото е, че съм светла и почти нямам, пък и основно са русоляви и тънички... ама пак махам квото намеря Joy

Рф, аз останах с впечатление, че е добре космосът да е тесен Laughing

# 92
Ааа този космос е хубаво да е тесен... Simple Smile Друго се има предвид.

# 93
Ама, чакай малко, Лъвичке. И ние ги епилираме черните косми, (оставям само лентичка или триъгълник), защото на мъжът ми му харесва такава, иначе другаде нямам косми и съм гладка. Не си ни представяй някви космати.

# 94
Абе ,секса не е за гнусливи !

# 95
  • София
Бътър, аз също обичам лентичка, ама за да стои добре, трябва да са по-гъсти. При мен не се получаваше много много, а вече след лазерната, съвсем не мисля, че имам шанс.

Бобчи, в секса нищо не ме гнуси, но липсата на хигиена - да.

# 96
Айде, опряхме до космите Joy
Вземете си фотоепилатори.

# 97
  • Paris, France
Епилирам се сама и не мога да направя лентички и цветчета. Махам всичко, а и вече почти нищо нямам. Предимство на дъртозата 🤩.

Я кажете, има ли вече домашни епилатори за рижави косми или само черните хващат?

# 98
Е как по филмите се награбват още от разходката, през вратата, нито къпани нито нищо.. Grinning Ами по бюра, коли, на трева.. вие тука цели ритуали да правите Laughing
Лъвице, не е ли малко опасно там? Мен и кола маската ми е достатъчна, не ми е проблем да ходя, даже оредяха.

# 99
  • Обран бостан ;)
Може и да не му пречат, ама аз държа кожата ми винаги да е гладка и мекичка на допир Hug Хубавото е, че съм светла и почти нямам, пък и основно са русоляви и тънички... ама пак махам квото намеря Joy

Това си е твое решение.
Исках да кажа, че мъжете, или поне повечето, не смятат това за проблем.

Накратко:

Ако жената има телосложение на модел от Мет Арт, няма значение колко е космата.

# 100
Не съм модел,но за мъжът ми косми,бельо и епилации са без значение.И да ги махам и да не ги махам все си ме иска .

# 101
  • София
Добре де, хора, честно ли това за вас няма значение (избрала съм снимка на красива жена, да не кажете, че това е проблемът Laughing):

Скрит текст:

Това си е твое решение.
Исках да кажа, че мъжете, или поне повечето, не смятат това за проблем.

Накратко:

Ако жената има телосложение на модел от Мет Арт, няма значение колко е космата.

Така е, аз го правя на първо място за себе си, съответно няма да спра, дори наистина на мъжете да им е ок и иначе Blush

# 102
Това е монтаж сигурно... женски крака не могат да станат такива, дори без епилация. Rolling Eyes

# 103
Това окосмяване не е нормално,а аномалия.

# 104
Приличат ми на мъжки крака тези, фотошоп някакъв. Но дори и да са на жената, аномалия е.

Общи условия

Активация на акаунт