Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 181
  • 318
  •   1
Отговори
# 105
Това е монтаж сигурно... женски крака не могат да станат такива, дори без епилация. Rolling Eyes
Могат, но наистина е хормонално.

Иначе надали мъжете тук визираха так такава козина Joy

# 106
Еми, аз съм много космата, както казах, но нямам хормонален проблем. Даже съм бяла, със светли очи, тъмно руса коса и много нежна, крехка, миловидна такава, женствена. Предполагам, че е ген (приличам на баща ми, а той е космат)

# 107
На мен ми се вижда нормално за жена. Няма общо с мъжки крака.

# 108
  • Обран бостан ;)
Добре де, хора, честно ли това за вас няма значение (избрала съм снимка на красива жена, да не кажете, че това е проблемът Laughing):

Скрит текст:

Мацката е шен, тоест ако имам възможност за интимно общуване - никакъв проблем.

п.п. И друг път съм споменавал, че жените имате уникалната способност сами да си създавате трудности. Това с прекалената епилация е един от тях.

# 109
п.п. И друг път съм споменавал, че жените имате уникалната способност сами да си създавате трудности. Това с прекалената епилация е един от тях.
Тука съм склонна да се съглася.
Конкретно не разбирам модата на голия охлюв, ужасно педофилско ми изглежда.

# 110
Аз пък не разбирам модата на косЪма, та предпочитам да ми е педофилско. Всеки с разбиранията си.

# 111
Тотално безкосмено е много нова мода. На около 25 години. И мен не ме кефи. Оформено - да. Ама педофилско гладко и лисича гора ми е еднакво ненормално.

# 112
  • София
Всеки с вкуса си Joy Тази мацка беше станала известна с това, че спряла да се обезкосмява. Не е фотошоп, тоест. А дали е хормонално, нямам идея, но смятам, че доста хора са забравили колко може да им израсте, понеже никой не го оставя да избуява толкова. Едно време помня съученички, които просто бяха с по-тъмни коси, и примерно на ръцете си имаха бая.

# 113
Абе педофилско или не, космите по жената имат място само на главата /без лицето де 😂/ според мен. Не го правя за някого, а за себе си. За мъжете не съм толкова крайна. 😂

# 114
Такава козина и на мен би ми се отщяло, тва все едно съм с мъж, баси ... Иначе не държа всичко да е гладко, но пък и с някоя рунтава не съм бил, така че нямам много идея как ще е. Всъщност ако е рунтава само отдолу няма да я върна, ама вече за такива крака или мустаци.... Няма мога се прежаля, даже и мустака да е като кадифе, както са ми казвали за една такава мустаката.

# 115
  • София
Айде бе, все едно не изникнаха сто магазина за еко-, безопасни и съвсем натурални алтернативи на почти всяка козметика. Наистина в поведението на този човек има нещо маниакално, не бих се занимавала. Вярно, че всеки си има недостатъци, но поне намери някое по-малко зло... Толкова хора има, не си струва от самото начало да започваш с компромис.

Да, наистина май има нещо маниакално в този човек, мога да добавя, че работи home office и почти не излиза, освен да ходи на село да копае градинката с мама и тати.
Аз му викам "времето е хубаво, хайде да се разходим след работа", не та не, като че ли кой знае какво го карам да прави.
Направо ума ми не го побира, цяло лято мина, той веднъж не се съгласи да излезе с мен на разходка.
Абсолютен манияк.
Ще му кажа да отиде на психолог, не е нормално да се държи, като старче.

# 116
И твоето поведение не е нормално. Ще молиш някакъв миризливко цяло лято да излезете и той няма да иска. Миризмата май му е последния проблем.

# 117
Айде бе, все едно не изникнаха сто магазина за еко-, безопасни и съвсем натурални алтернативи на почти всяка козметика. Наистина в поведението на този човек има нещо маниакално, не бих се занимавала. Вярно, че всеки си има недостатъци, но поне намери някое по-малко зло... Толкова хора има, не си струва от самото начало да започваш с компромис.

Да, наистина май има нещо маниакално в този човек, мога да добавя, че работи home office и почти не излиза, освен да ходи на село да копае градинката с мама и тати.
Аз му викам "времето е хубаво, хайде да се разходим след работа", не та не, като че ли кой знае какво го карам да прави.
Направо ума ми не го побира, цяло лято мина, той веднъж не се съгласи да излезе с мен на разходка.
Абсолютен манияк.
Ще му кажа да отиде на психолог, не е нормално да се държи, като старче.
Не е лошо и ти да посетиш такъв, че като те гледам как се залепяш за хората и се мъчиш да им дадеш посока в живота, не е добре работата. Това, че някой няма интерес към теб, не значи, че е за психолог.

# 118
  • у дома...
Авторката към двама ли се е лепнала?

# 119
Ако е така да се ориентира към трети..
Не знам но спазването на хигиена показва и отношението на човека към неговия партньор. Не говорим за поливане с парфюм, но ако държи да е чист, изкъпан и с приятен вид, това означава че гледа да впечатли партньора си. Ако е обратното - или комфорта и досегашните му навици са по-важни, или му е все тая дали ще се хареса.

Общи условия

Активация на акаунт