Използване на дезодоранти, парфюми и козметика от мъже

• 11 158
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Рози,  правиш ли разлика между епилиращ се мъж  което изобщо не е задължително и ок, и смрърдящ мъж, не ползващ  парфюми и дезодоранти

# 151
Като малка си купих едно списание. На корицата с големи букви пишеше:"учени откриха как изглежда съвършеното лице в съвършенната симетрия". Разлистих нетърпеливо страницата. Лицето беше.....грозно. Никога няма да го забравя. И винаги ми е смешно, когато чета на доктор Енчев рекламите, че красотата е симетрия. Ми, не е.

# 152
Красотата е и симетрия, колкото и да не го харесвам този клоун въпросния.
Научно е доказано, но ме мързи сега да търся изследването. С две думи, огромен процент хора (вкл и деца на много малка възраст!), на които са показвали различни лица (и тела), са показали предпочитание към симетричните такива. От еволюционна гледна точка симетрията показва, че индивидът няма "дефекти" и вероятно има добри гени. Затова е и по-привлекателен за чифтосване.

# 153
Рози,  правиш ли разлика между епилиращ се мъж  което изобщо не е задължително и ок, и смрърдящ мъж, не ползващ  парфюми и дезодоранти

Хепи, като жена от миналия век, правя огромна разлика и казах мнението си по въпроса!

# 154
  • Paris, France
Симетрията е важен компонент на красотата и фертилността. Никой не е 100% симетричен и с възрастта асиметрията се увеличава. Тя е сигнал за противоположния пол, че не сме здрави.

Забелязах, че по-силно парфюмираните мъже са по-видими за жените. Ходила съм след непознати мъже, защото ми миришеха божествено и даже си купих мъжки парфюм, помирисан върху непознат. Душех си го отвреме навреме.

Ме мисля,че всички мъже, които ни миришат лошо са мръсни. Просто гените им не са съвместими с нашите.

# 155
  • София
Парфюмът винаги е едно от нещата, които помня у един мъж Heart Eyes Хубавата миризма е силен афродизиак.

# 156
Хубавия мъжки парфюм е способен да сваля гащи одма.

# 157
  • Great Britain
Парфюмът винаги е едно от нещата, които помня у един мъж Heart Eyes Хубавата миризма е силен афродизиак.
И парфюма е Том Форд разбира се.

# 158
  • София
Хаха... добър отговор, но не задължително. Всъщност парфюмът го прави комбинацията с миризмата на кожата. При жените е същото. Не харесвам хора, които така се поливат с парфюм, че си удавят естествената миризма.

# 159
  • София
Хаха, преди няколко дни, като играех баскетбол, на открито игрище изведнъж ми замириса на парфюм. Погледнах в срещуположната част на игрището, където е входната врата, на 30 метра от мен влизаше някакво момиченце, тийнейджърка.
Имаше попътен вятър, да, но разстоянието беше огромно.
Сигурно доста обилно се е била поляла.

# 160
Редовно ми се случва да минавам през "уханни" облаци на улицата. Изобщо не го намирам за приятно и атрактивно.

# 161
Един и същ парфюм мирише коренно различно върху различни хора, точно заради комбинацията със собствената ни миризма.

# 162
И парфюмът е Том Форд разбира се.
Точно Том Форд, както масово се смята за класа и се злоупотребява с него, на повечето им стои като на свинче-звънче.

# 163
Не ми е афродизиак парфюма,не може да ми свали гащите .
Вкусът ми е едно към едно с на Бътърката .
Имам една приятелка,без да се изкъпе и обръсне непосредствено преди секс не може и обикновено мъжа й заспива докато я чака .Чак толкоз ми е крайно в нормални обстоятелства.

# 164
  • Great Britain
И парфюмът е Том Форд разбира се.
Точно Том Форд, както масово се смята за класа и се злоупотребява с него, на повечето им стои като на свинче-звънче.
Том Форд си е класа,оригиналния такъв разбира се с цена 150 паунда за 50 милиграма.Свинчетата и звънчетата и репликите са друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт