Академия на МВР

• 17 787
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, имам въпрос относно допустимите диоптри за кандидатстване в АМВР, понеже чета, но изобщо си нямам и представа - с корекция, без....та може ли някой да ми изясни нещата..? Благодаря предварително! Relaxed

# 16
Здравейте, някой с актуална информация за Симеоново? Наистина ли трябват връзки за да влезеш? Някой ако има такива може да ми пише на лично, ще се разберем нещо Simple Smile

# 17
Връзки трябват, ако нямаш успех и не отговаряш на изискванията им.

Ако отсега отправяш такива предложения в интернет, където само си мислиш, че си анонимен, мястото ти определено не е там.

# 18
А защо всички казват че трябвало връзки? Щом една лъжа се повтаря 100 пъти си мисля че има доза истина в нея Thinking

# 19
Просто се влиза трудно, защото има много кандидати и има реална цедка.

# 20
Много тегаво влизането, много . Мъжът ми кандидатства в СДВР и го пратиха да учи в академията във Варна, която е най-строгата. Няма да ви казвам какви огромни връзки ви трябват и голяма кесия. Но пък си струва. А сестра му беше кандидатствала преди години и й казаха абсурд , заради ръста ( под 162 няма шанс). Да не ви разочаровам , просто си подгответе сумата и вижте връзката ви дали познава правилните хора.

# 21
Много тегаво влизането, много . Мъжът ми кандидатства в СДВР и го пратиха да учи в академията във Варна, която е най-строгата. Няма да ви казвам какви огромни връзки ви трябват и голяма кесия. Но пък си струва. А сестра му беше кандидатствала преди години и й казаха абсурд , заради ръста ( под 162 няма шанс). Да не ви разочаровам , просто си подгответе сумата и вижте връзката ви дали познава правилните хора.
За какво ТОЧНО трябват "огромни връзки и кесия"?
Във Варна няма Академия, има ЦСПП, където се провеждат курсове на служители от младши изпълнителско ниво. Представи си колко е "най-строгата". Там не се кандидатства.

Пълни глупости пишеш и дори не си разбрала за какво е темата!

# 22
  • на изток от рая
Големият ми син завърши Академията, връзки нямаме, пари не давам. А и никой не е искал.
Успех!

# 23
Моят син също завърши Академията, нито сме давали пари, нито сме ползвали връзки.

# 24
  • плевен
Привет!  Продават ли се примерни тестове за теста за интелигентност  в Академията?

# 25
Някой знае ли как се случват нещата при задочно обучение? Има ли развитие след академията, прекалено трудно ли е завършването? Може ли да се сравнява с Национална сигурност в ПУ?

# 26
За жените над 1.60
Мерят те и на момента решават
Аз бях с плитка и не ме накараха да я махам

Доста са си сериозни изпитите
Дори и физическото 800 м са с наклон и бързина
За момчетата е по лесно, защото приемат повече бройки
За момичета за факултет НС са малко бройки
За факултет П. Са повече
На първите изпити
Медицински
Физическо
Психо най много режат
По история вече започва голямата цедка
И да без връзки си трябва голяма доза късмет, подготовка, защото представете си за тези места без връзки остават най от най добрите и все пак са ограничени!

# 27
  • плевен
За жените над 1.60
Мерят те и на момента решават
Аз бях с плитка и не ме накараха да я махам

Доста са си сериозни изпитите
Дори и физическото 800 м са с наклон и бързина
За момчетата е по лесно, защото приемат повече бройки
За момичета за факултет НС са малко бройки
За факултет П. Са повече
На първите изпити
Медицински
Физическо
Психо най много режат
По история вече започва голямата цедка
И да без връзки си трябва голяма доза късмет, подготовка, защото представете си за тези места без връзки остават най от най добрите и все пак са ограничени!
А имате ли представа как стоят нещата да " Пожарна безопасност", напливът не е ли една идея по- малък?
Синът ми много иска това, но нямаме никакви връзки.

# 28
Единият ми син също се е замислил за Противопожарна безопасност и аз мисля, че би му паснало. Хем инженерна специалност, хем ще има и солидна физическа подготовка по време на обучението. Той сега е десети клас и има още време пред себе си да решава.

# 29
В момента мисля да запиша национална сигурност в ПУ или ВУСИ така наречено АНИС и се питам като завърша там ще ме приемат ли в МВР или си е загуба на време и да ходя към Симеоново 😀?

Общи условия

Активация на акаунт