Студенти в Академията на МВР – споделете опит

• 257
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Интересувам се от Академията на МВР, специалност „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“. Моля, споделете опит курсанти, които учат там: как е учебният процес, тежко ли е, какви са часовете и подготовката, и реалистични ли са перспективите за работа след завършване? Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 15:51 от Ana_123

# 1
Тази специалност за студенти я няма в смисъла, който ти влагаш. Има я редовно за курсанти и задочно за служители на МВР сус средно образование.

# 2
Благодаря ти! А може ли тогава да споделите мнение конкретно за курсантите в тази специалност? Как е самото обучение и реализацията след завършване?

# 3
Kакво конкретно мнение за курсантите ти трябва? Младежи и девойки, издържали приемната процедура и изпити, обучаващи се в АМВР.
Не знам каква информация очакваш да получиш за обучението, по-добре влез в сайта на АМВР, има достатъчно изписано

# 4
Информацията в сайта съм я прегледала, но ми се искаше да чуя малко по-лични впечатления –отношението на преподаватели например.И също ми е любопитно нещо, за което често се споменава – доколко реално „връзките“ играят роля при прием, интересува ме чисто дали това е преувеличено или действително се среща. Просто искам да знам как стоят нещата от първа ръка.

# 5
Който не е успял да влезе, ще твърди, че трябват връзки.
Който не се справя, ще твърди, че преподавателите са кофти.
Като навсякъде.
Освен това, тук пишат главно майки на успели и неуспели кандидат-курсанти, така че мненията не са точно "от кухнята", особено за учебния процес.
А курсантите със сигурност не пишат в бг-мамма. Ако се намери изключение, то това изключение знае, че неща "от кухнята" не се разнасят по форуми.

Общи условия

Активация на акаунт