Професионални серии за коса- тема 150

• 57 204
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
За суха, изрусена коса с много тънък косъм хидратиращата или възстановяващата на Maроканойл да взема?

# 226
  • София
Чакам Olaplex от Parfimo. Как да разбера далу продукта е оригинален и в срок на годност?
Търсих да проверя този който имам в check fresh но не става

# 227
За суха, изрусена коса с много тънък косъм хидратиращата или възстановяващата на Maроканойл да взема?

Аз съм с такава и съм доволна от възстановяващата на Maроканойл !

# 228
Според мен няма да видите особен реэултат само с една от маските, трябват ви и двете или поне една протеинова и една хидратираща, може и да не са на марокан. Иэрусените коси са с големи щети на структурата на косъма, рака че първото нещо, което бих купила, е въэстановяваща/протеинова серия. След това обаче е сщо толкова важна и хидратацията. Но хидратация само няма да помогне особено.

# 229
Възползвахте ли се от промото от златна рибка за лалга с подарък чанта, какво си избрахте ,че още се чудя?

# 230
  • София
Само да кажа че сега бях в спиди да си взема пратката от парфимо и предупреждавам всички че беше менте.
Поръчах олаплекс 2 на мн добра цена
https://www.parfimo.bg/olaplex-bond-perfector-no-2-maska-za-kosa-za-jeni-2000-ml/

Както виждате, но при прегледа забелязах че първо е доста течен и второ че бяма qr код

На сайта на олаплекс изрично пише че всеки техен продукт трябва да има.

Докато се чудех се опитах да се свържа с бг представителство на олаплекс за да проверя да не би на 2та литра от стъпка две специално да няма но телефона не работи.
Затова звъннах на произвошен фризьор който работи с тях (понеже стъпка 2 в такова количество имат в салоните) и каза че има този код.
Моите от нотино и от салон го имат.
Просто предупреждавам че да не би някой да си вземе пратката без да погледне.
Повече няма да поръчвам от тях.
Ако някой има стъпка две можв да види

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 16:51 от Мélisande

# 231
Сега проверих, имам останала опаковка от номер 5 и изглежда така (снимка в скрития текст).
Скрит текст:

Мога да похваля най-искрено "Златна рибка". Всичко пристигна без никакви проблеми заедно с много мостри и намаление 11 лева на четката.
Скрит текст:

ПП В сайта на easycosmetics 2l Olaplex e 136,99 евро, но доставката за съжаление е 10,99 евро.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 16:57 от Анонимен

# 232
Новата серия на Керастаз е налична в Арлен. Обаче все повече си вдигат цените. Маската е 80лв. На някоя промоция бих пробвала шампоана, защото имам лесно омазняващ се скалп.

# 233
Само да кажа че сега бях в спиди да си взема пратката от парфимо и предупреждавам всички че беше менте.
Поръчах олаплекс 2 на мн добра цена
https://www.parfimo.bg/olaplex-bond-perfector-no-2-maska-za-kosa-za-jeni-2000-ml/

Parfimo и Нотино не са ли едно и също? Или аз съм изпостанала с тенденциите.
За новта серия на Керастаз разбрах, че не се припокрива с стария Divalent.

# 234

Parfimo и Нотино не са ли едно и също? Или аз съм изпостанала с тенденциите.
За новта серия на Керастаз разбрах, че не се припокрива с стария Divalent.
Не не са едно и също.

# 235
  • София
Според мен пишете на Парфимо тази рекламация. Не мисля, че продават ментаци, по-скоро стара партида или нещо подобно. Интересно ще ми е да кажете какво са отговорили.

# 236
Абе то и да има код отэад пак може да е менте. Примерно ако в стари бутилки са сложили менте ,,пълнеж". Ако сте полэвали олаплекс преди, според мен може по мирис, цвят и действие на продукта да прецените дали е оригинал. Поне аэ се доверявам много на тоэи метод, эащото с времето съм установила, че олаплекс продуктите не може да се сбъркат на мириэма, много специфична е и трудно може да се копира. Също така истинските продукти са с етикет протектор преди да се отворят и не на последно място-правят косата още при първото полэване раэлична.

# 237
Възползвахте ли се от промото от златна рибка за лалга с подарък чанта, какво си избрахте ,че още се чудя?
Аз си взех това https://www.zlatnaribka.com/komplekt-shampoan-250-ml-i-balsam-25 … %20L%E2%80%99Alga

# 238
  • София
Абе то и да има код отэад пак може да е менте. Примерно ако в стари бутилки са сложили менте ,,пълнеж". Ако сте полэвали олаплекс преди, според мен може по мирис, цвят и действие на продукта да прецените дали е оригинал. Поне аэ се доверявам много на тоэи метод, эащото с времето съм установила, че олаплекс продуктите не може да се сбъркат на мириэма, много специфична е и трудно може да се копира. Също така истинските продукти са с етикет протектор преди да се отворят и не на последно място-правят косата още при първото полэване раэлична.

Да но ако го отворя горя и не мога да го върна.
Едва ли ще ми приемат връщането ако дам за аргумент че “мирише различно” или че “не прави косата както съм очаквала” а с 260 лв цена ми е трудно да рискувам 😩
Ще го поръчам по-нататък от друго място.
Та твърде много станаха съмненията.
Ще пиша първо на олаплекс, след което на парфимо.... как не ги е срам

# 239
Аз си взех това https://www.zlatnaribka.com/komplekt-shampoan-250-ml-i-balsam-25 … %20L%E2%80%99Alga
А хубава ли е чантата? Колко е голяма?

Общи условия

Активация на акаунт