Професионални серии за коса- тема 150

• 57 332
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Много се чудя и аз на филъра на Олиосета, но няма много мнения тук... Пък имам доста протеини и не знам дали ми трябва 🤷🏼‍♀️
А какво ще кажете за термото на Олиосета, търся бюджетен вариант, мисля че Принцесата беше писала с добро за него? 😁

# 451
  • Варна
Мélisande Hmilck го ползвам най-често като преуош и самостоятелно, и смесен с еластисайзър ,и смесен с масла. Ползвам го и преди боя. Нанасям на навлажнена коса вечер и сутринта боядисвам директно върху него като в боята обаче си слагам Олаплекс Grinning/сигурно имам най-предпазената коса в евросъюза/:grinning:. Още не ми е стигнала смелостта да набия 12-ка оксидант без Олаплекс. Лятото съм го ползвала и като финиш разреден с вода. Правя си мъгла и пръскам в жегите като усетя сухота. Косата го изпива без да стачкува.

Mamma_knows_best 
  прилично си е термото на Олиесета. Сравнявала съм го с Нектартермик на моята коса са с горе долу едно и също действие.

# 452
  • София
Здравейте, към по-запознатите, според вас има ли смисъл да си взема капките на Oway? Голяма ли е разликата между тях и Hmilk, ползван като финиш? И оше един въпрос за боите им...до сега винаги се боядисвам с 6.1, но в нета забелязвам, че на Oway става доста по-светъл цвета. Някоя от вас да се е боядисвал с 5ци и 6ци и да има наблюдения?

# 453
  • Варна
Никаква база за сравнение няма между Hmilcki и капките. Едното е крем другото олио. Hmilck е предпазваща система от сорта на Олаплекс,а капките са затварящ финиш.

# 454
  • София
Никаква база за сравнение няма между Hmilcki и капките. Едното е крем другото олио. Hmilck е предпазваща система от сорта на Олаплекс,а капките са затварящ финиш.
В такъв случай, като изключим боядисването, Hmilk може да се ползва като маска. а капките като финиш. Подходящо ли е да се използват в тази концепция след шампоани на Меди и шампоана на Дюкре против косопад, че доста несполуки трябва да боря с моята коса Simple Smile

# 455
Mamma_knows_best 
  прилично си е термото на Олиесета. Сравнявала съм го с Нектартермик на моята коса са с горе долу едно и също действие.
Така помня и аз, докато успея да се сдобия с нектара, че също ми е в wish list-а, мисля да тествам Олиосета, благодаря ❤️

# 456
  • София
Здравейте,момичета.Бихте ли ми препоръчали друг добър хидратиращ шампоан освен Джойко Moisture Recovery а също и протеинов.

Да, хидратиращ:
http://www.zlatnaribka.com/silno-hidratirasht-shampoan-philip-ki … e-extreme--200-ml

Балсама от серията също е убиец.
Има и по-лек вариант (оранжев, серията се казва re-moisturizing), този лилавият е за доста сухи коси.

За протеин веднага се сещам за:
Оway rebuild
Kerastase architecte
Kerastase therapiste
Redken extreme
Sebastian penetraitt
Joico k-pak

Mama knows best

За моята коса (тънка, права и изтощена) сравнение между нектара и термото на олиосета въобще няма, термото го подарих след трета употреба.
Нектара (освен уникалната миризма) придава адска мекота и гладкост, а това на окиосета ми идва протеиново и ми изсушава крайчетата.
Поне при мен това е ефекта а това на керастаз сега е изгодно в нотино с 15% код

# 457
Момичета, искам да ви помоля за съвет по два въпроса: първо за плексоврте. Не са много коментиеани или поне аз съм изпуснала. Последния път взех доза Пауърплекс с боята Оуей инрезулттът много мо хареса. Друг плекс не съм пробвала. Обмислям да си взема по- голяма опаковка. Кой бихте препоръчали?
Колкото до термоците- имам тънка, фина коса, склонна към омазняване, боядисвана на месец и половина ниво 7. Мия два пъти седмично и изправям с преса или силен сешоар и четка. Пробвала съм Ми Аманте крема и спрея на Кингсли, но косата ми е все едно немита след нещо такова, колкото и малко да сложа🤷♀ Затова бе ползвам термощита, а знам колко е важна. Какво бихте ми препоръчали? Мискя, че кремовете стоят ужасно на моята коса, но може и да не съм пробвала точния. По принцип продуктите без отмиване страшно ми утежняват или тези, които съм пробвала.

# 458
  • Варна
Щом не се разбираш с кремовете вземи едни капки на Oway те са с добра термозащита,но все си мисля,че просто не си нацелила твоето термо.
Относно плексовете имам едногодишен опит с Колорплекс и вече не знам колко годишен с Олаплекс. Ползата от тях е неоспорима. На следващото боядисване смятам да се престраша и да ползвам само Hmilck още повече,че се боядисвам с Oway,а това си е техния предпазващ продукт. В предния си пост забравих да кажа,че го добавям и към обливката/разредената боя за освежаване на дължините.

# 459
Здравейте,
за коса третирана, боядисана, чуплива, фризи, порьозна и със сравнително дебел косъм,
кое олио на Керастаз да взема?
Искам приглаждане и блясък.
Благодаря предварително!

# 460
OliaMirchovska, и моята коса се утежнява лесно от кремообразни термици, но останах много доволна от Митик ойл на Лореал: https://www.notino.bg/loreal-professionnel/multifunkcionalen-kre … tirane-na-kosata/. Изобщо не утежнява и косата ми издържа дори и ден повече немита, когато го ползвам (попринцип мия през 2 дни, с него мога и на 3-тия да измия).

# 461
Здравейте,
въпрос към поръчващите Hmilk от Си козметикс - как добавихте и помпа към поръчката? Обърнах целия сайт, такъв вариант не видях, а не искам да се мъча като Ванеса и аз 😆

# 462
Здравейте,
въпрос към поръчващите Hmilk от Си козметикс - как добавихте и помпа към поръчката? Обърнах целия сайт, такъв вариант не видях, а не искам да се мъча като Ванеса и аз 😆
Като направиш поръчка, една мила жена ти се обажда и й казваш, че искаш и помпа.

# 463
Вчера имах работа около Джумаята и реших да мина до магазина на фирмата, да си спестя доставката за ЕйчМилк, затворили са го.
По-късно ми вирнаха обаждане и казаха, че само онлайн работят.

# 464
  • на земята
Бихте ли споделили разликата между Philip Kingsley Moisture Extreme и хидратация Philip Kingsley Re-Moisturizing?
С тънка коса съм,сухи краища,целя косата да е гладка и подредена,да не стои перушинеста.
Загледах и за боядисана коса,не знам коя серия ще е подходяща?
Не съм позлвала нищо на марката?
Или да заложа пак на Керастаз Архитект?
Моля за съвети момичета
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт