Къде в Бургас....

• 108 253
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
Трябва да си избера личен лекар.Някой може ли да препоръча някой - предпочитам да е в окръжна болница,защото ако се налагат изследвания всичко е на куп.

# 151
  • Бургас
момичета, търся помещение под наем за магазин на оживено и лесно достъпно място. ако някой, разхождайки се е видял обява лепната на празна витрина, ще съм благодарна да ми каже
  bouquet

На ул. Кирил и Методи след светофара с Републиканска - 30 м. нагоре в дясно до магазин за парфюми, козметика и др. било е фис на фирва за недвижими имоти.

# 152
момичета, търся помещение под наем за магазин на оживено и лесно достъпно място. ако някой, разхождайки се е видял обява лепната на празна витрина, ще съм благодарна да ми каже
  bouquet

На ул. Кирил и Методи след светофара с Републиканска - 30 м. нагоре в дясно до магазин за парфюми, козметика и др. било е фис на фирва за недвижими имоти.

Благодаря
  bouquet

# 153
Търся фирма за пране на килими.Само искам да ги вземат от къщи.
Дайте координати ако се сещате за такава фирма.

Не съм им ползвала услугите:
82-72-87, 088 840 2513 - фирма Фея 63
82-04-23, 087 826 2228, Екстра Клеар
81-01-71 - фирма Василка
Много благодаря!  bouquet Свързах се с първата фирма.

# 154
  • Бургас
Има ли желаещи за коледния купон:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=143166.280

# 155
Искам да попитам къде в Бургас ще ми препоръчате да отида за да ми изградят удължаване на нокти само с гел  newsm78

# 156
  • Бургас
Искам да попитам къде в Бургас ще ми препоръчате да отида за да ми изградят удължаване на нокти само с гел  newsm78

Хм, това нещо ново ли е?
Знам, за заздравяване на нокът, се слага гел който се изпича на специална лампа.
А изграждането на нокътя става с една смес (не знам как се казва), бяла и леко течна като коректор Wink. Слага се под нокътната плочка нещо като станиол, маже се от горе тази смес и  след като изсъхне, се оформя нокът, но за това изграждане трябва да имаш поне малко нокът, за да има къде да се захване сместа.
Дано разбра нещо от това което написах, незнам дали в момента се прави, моята маникюристка ми е изграждала нокът по този начин преди 5-6г. (но само 1 или 2, които са счупени, за да не се намаля дължината на другите). Сега може да има някакъв нов метод Confused
Бих ти я препоръчала, много е добра и доста заета.
Ако проявяваш интерес мога да ти пусна тел. на ЛС.

# 157
  • Бургас
Момичета, обръщам се с една молба към вас (не е по темата):

Някой от вас да работи в данъчното или да има близък? Трябва ми дан.оценка на имот, изкарва се точно за 20 секунди на компа, но ми казаха, че трябва да чакам поне седмица, а сега точно в последните дни преди НГ, ще изтърва и други срокове.
Плс.... става дума за "Приморие".  Praynig

# 158
В тази община всичко става бавно, системата там е пълен хаос като започнеш от главния архитект и стигнеш до най-обикновения служител, доста документи ни се налага да оправяме там и всички ги познаваме лично, но никога нищо бързо не става... За каква данъчна оценка става въпрос на земеделска земя или регулация и към кое землище е? Ще се опитам да ти помогна, но не обещавам какво ще стане Wink

# 159
А да знае някой къде може да се направи поръчка подаръците за деца да бъдат донесени от Дядо Коледа в дома им,и за каква цена съответно...

# 160
А да знае някой къде може да се направи поръчка подаръците за деца да бъдат донесени от Дядо Коледа в дома им,и за каква цена съответно...
и аз се интерисувам,че сина ми  вече е много мнителен и може да познае чичо си.Мисля да попитам в някоя фирма,която се занимава с украси и организиране на тържества.Такива са "Кригея","Смарти парти"....и други не се сещам.

# 161
  • Paris
Момичета да ви попитам къде продават хубави кожени ръкавици?

# 162
Момичета да ви попитам къде продават хубави кожени ръкавици?
Мисля,че на Пиргос 1 етаж продават кожени ръкавици,колани,портфейли...

# 163
  • Paris
lilac мерси, точно от там си купих Peace

# 164
Къде в Бургас правят лазерна епилация или фотоепилация?

Др. Анна Джорова-с/у входа на 1-во районно.

Има апаратура,ум да ви зайде.

Там си правя LPG-то ...и др.разкрасяващи терапии Wink
Идва и специалист от София 2 пъти седмично- др Кокева.
Предполагам ,че Софийските мамчета имат отзиви.

Определено можете да се преобразите напълно.
Без значение дали става дума за лице или тяло.

Успех на всички Wink

Общи условия

Активация на акаунт