Къде в Бургас....

• 108 475
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета, знае ли някой къде в Бургас продават швейцарски топки ( фитбол)?

# 211
Момичета спешно се нуждая от добър дерматолог,защото искам да си изледвам идни бемки и съответно да ги премахна,независима дали са опасни или не.Но от това което прочетох в темата така и не ми става ясно кой от кого е довален  newsm78
Та затова отново повдигам въпроса с надеждата,че някоя от вас е ходила при тези доктори и може да ми препоръча нещо Rolling Eyes
Също се интерисувам от добър дерматолог в Бургас.Дадоха ми номера на др.Паздерова, кабинета и е в трета поликлиника,работи и със здравна каса,GSM 0888212783.Някой са доволни от нея, аз още не съм ходила.

# 212
  • Бургаски вечери...
Като стана въпрос за бемки, някоя от вас знае ли координатите на човека във Възраждане, който премахва бемки с мехлеми?

# 213
кажете някой интернет доставчик
От днес съм в Бургас и нямам представа. Какви са месечните такси.

# 214
Бургаснет - неограничен достъп - 20 лв.

# 215
Комнет- от 20лв ....

# 216
  • Paris
За каква скорост говорим? А има ли сървър за филми?

# 217
при Комнет има филми,музика, сериали... Скороста-според цената

# 218
А в кой магазин има козметика на Eveline

# 219
Има хубав и добре зареден магазин за тестери на Оборище 60 фирмата е Ванина Продава много хубава козметика.

# 220

Ние сме към Унакс, но не ти ги препоръчвам изобщо , иначе цената е 20-25лв., но най-добре БТК ADSL  bouquet

# 221

Ние сме към Унакс, но не ти ги препоръчвам изобщо , иначе цената е 20-25лв., но най-добре БТК ADSL  bouquet

Всъщност ако си в центъра, най-добре е да се включиш на Унакс. Аз съм на тях и не се оплаквам. Но иначе знам, че не биват по кварталите...

# 222
Унакс не биват по кварталите, да.
Човекът, който премахва бенки с мехлеми се казва Камен. Живее на Дебелт в блока малко по диагонал на 3-то районно. В блока му има един червен магазин, гледа към улицата. Той е на 1-я етаж. Аз съм ходила при него преди 2 години, доволна съм.
Гледам, че са се обсъдили и детските кътове. Който не знае, този в Операта е отворен. 5лв за вход, седи се неограничено време. Вътре е хубавичко.
А това съботно детско караоке по кое време е?
Къде съм бляла и не съм видяла тази тема...
 Simple Smile

# 223
Ако още не си избрала интернет доставчик,ориентирай се към ДиДжиКом.20 лв.,ако не ти хареса може да се откажеш по всяко време(това ти го пиша заради БТК-там е с дългосрочни договори).Имат всичко-филми,музика и т.н.

# 224
  • Paris
Ако още не си избрала интернет доставчик,ориентирай се към ДиДжиКом.20 лв.,ако не ти хареса може да се откажеш по всяко време(това ти го пиша заради БТК-там е с дългосрочни договори).Имат всичко-филми,музика и т.н.
Каква е скороста?

Общи условия

Активация на акаунт