Къде в Бургас....

• 108 474
  • 782
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Трябват ми начални познания,после ще се оправям с книгите. Peace

Ще питам моя приятелка, която ги изкара в Бургас и после продължи в Пловдив.

# 331
  • Бургас

Иначе тук можеш да видиш моите опити,.............

Страхотни снимки за самоук, моите поздравления  bouquet

- това твоето коте ли е? Мома ли е Wink

# 332
Къде в Бургас мога да си поръчам булченска рокля, но да ми я направят както трябва?

Ми ако е сложна никъде няма да ти я направят както трябва. Иначе където и да отидеш ще ти кажат, че няма проблем да я ушият. А като не си я харесаш ще ти обяснят, че роклята ти реално струва 2000хил. лв., а те са ти я ушили за 400. Примерно. По-добре си харесай нещо готово.

# 333
  • у дома
Къде в Бургас мога да си поръчам булченска рокля, но да ми я направят както трябва?
К-с "Лазур", зад краставицата, от спирката на 12 слизаш надолу, завиваш на ляво, първата успоредна на "Демокрация" се пада. Най-крайната кооперация има булченски салон, който по мое мнение е с най-оригиналните рокли в целия град. Цените също  Laughing
Жалко, че не го знаех, когато аз се омъжвах
Ji студиото на Мира се намира на Александровска 101 това е един базар малко над закуските на ъгъла на Македония. Има и дрехи за бременни...Там можеш да видиш всичко, което предлага...

# 334
Wish, страхотни снимки! Имаш невероятни попадения!
С какво снимаш?

Галхен, ако намериш курс по ФШ - добре, ако не - ще успееш и сама, не е чак толкова трудно. Когато започнах да се уча, изгледах една доста дълга серия видео-уроци, където започват обясненията от АБВ... и после почнах да следя темите в "Хоби" и уроците по българските форуми.
Пък и можеш да питаш, каквото не ти е ясно, във ФШ-темите.
Как си с английския?

# 335
  • Бургас
К-с "Лазур", зад краставицата, от спирката на 12 слизаш надолу, завиваш на ляво, първата успоредна на "Демокрация" се пада. Най-крайната кооперация има булченски салон, който по мое мнение е с най-оригиналните рокли в целия град. Цените също  Laughing
Жалко, че не го знаех, когато аз се омъжвах

Само да допълня,че улицата е Абоба,точно до Детската градина , и аз се заглеждам като минавам от там.
Също по въпроса - моя приятелка си ши сватбената рокля в магазин - ателие до подлеза на операта,намира се на 2 етаж,беше доволна.

Миленика ,мерси,ще чакам да кажеш ако е била доволна .

Лилита от къде да ги намеря тези видео уроци , с английски съм добре.По принцип има много обяви във в-ка ,но ми се иска някой пробван курс,да не е само ала- бала.Незнам,ако си купя някоя от дебелите книги ,те май са и с дискове ,дали ще ми свърши работа.

# 336

Аз моята си взех от "Мирела" и съм страшно доволна, както се казва качество на разумна цена Peace Магазина е над ДСК в центъра, с/у бирария Океан и над бившия Парламент. Имат и нов, но него ми е по-трудно да ти обясня къде е /в пресечката под стоматологията/ Hug

Успех Peace

# 337
Ами аз тези уроци, които имах, ги изтрих, иначе бих ти ги дала. Те бяха общо към 8-9 часа, разделени на серийки, но имаше и много ненужни неща в тях.
Сигурно някъде из нета могат да се намерят и изтеглят подобни Rolling Eyes
Предполагам, че и в книгите с диск има видео-уроци, но аз лично съм скептична към изучаването на компютърни програми чрез книга. Колко такива книги сме имали - за Уиндоус, за Уърд, за Аутокад, но друго си е някой да седне с теб на компютъра и да ти показва, а ти да повтаряш.
Уф, май наистина най-добре е с курс Confused Дано да намериш някой качествен.
Графичен дизайнер ли искаш да станеш? Flutter

# 338
Галхен, благодаря!  Embarassed Доста съм далеч от професионалната фотография. По-скоро исках да видиш обработката на първите ми снимки и да я сравниш с последните. Човек се научава с опити и добри съвети. Simple Smile
Миленика, моя красив котак Били е това и го обожавам. Мъж е! И до скоро беше най-важното и мило същество за мен на този свят! Simple Smile Сега е малко поизместен, но пак е заел една огромна част от сърцето ми. За съжаление той сега живее при майка ми и го виждам много рядко, но съм напълнила стаята си, телефона, компютъра с негови снимки и се опитвам да не ми липсва толкова много. Simple Smile
eliss с cannon A510!

За булченската рокля. Много е рисково да си я шиеш, защото крайния резултат може да не е това, което си очаквала. Хубавото е че повечето салони предлагат да ти преправят роклята която си харесала и това е по-добър вариан, защото поне имаш отправна точка. За магазина на Абоба съм съгласна че е с много добри модели, но по мое мнение са прекалено ектрсвагантни. За моя вкус. Аз не можах да си избера рокля от там, но им се доверих за украсата на ресторанта и се справиха блестящо! Simple Smile Препоръчвам момичето там с две ръце!
Снимки има в профила ми ако някой иска да ги види!

Имам един въпрос аз! като стана дума за рокли, аз се опитвам да продам моята, но проблема е че не знам къде. Бях пуснала няколко обяви в интернет, но нещо нямаше интерес. Simple Smile
Някой може ли да ми каже къде и как мога да я продам. Нека зарадва и друга булка. Не виждам какъв е смисъла да виси в гардероба ми!

# 339
Аз нали съм малко смотана.....пък и не съм от Бургас, а съм студентка там.... Embarassed...та не го зная този магазин на Абоба, да ми го обясните малко по-подробно....А и цените как са?

# 340
Видяла ли си магазина за булченски рокли на спирката на Операта? Ммм, разкош Flutter
По принцип, когато се женех преди 4 години, се практикуваше така:
Избираш си модел от изложените в магазина и после ти взимат мерки и ти го шият абсолютно същия, но с твоите мерки. Не виждам къде е рискът, а пък и получаваш рокля, шита точно за теб, не някоя, която ще ти става приблизително Peace

# 341
Избираш си модел от изложените в магазина и после ти взимат мерки и ти го шият абсолютно същия, но с твоите мерки. Не виждам къде е рискът, а пък и получаваш рокля, шита точно за теб, не някоя, която ще ти става приблизително Peace

Ако си избираш модел от предлаганите в магазина няма риск. Но ако занесеш снимка от списание е друго Peace

# 342
Видяла ли си магазина за булченски рокли на спирката на Операта? Ммм, разкош Flutter
По принцип, когато се женех преди 4 години, се практикуваше така:
Във всеки магазин правят поправки според размерите на момичето! Simple Smile
Това е булченска роля, не е конфекция! Simple Smile
Шанса да ти залепне точно роклята, която е в магазина е много малък.
Но аз разбрах че момичето иска да си шие рокля, не да си купи готова!

# 343
Ще разгледам магазините в Бургас,може да си харесам нещо.
Принципно съм си харесала модел на Холидей Сона - Варна, но незнам как са им цените....та за това реших да шия роклята.

# 344
  • Бургас

Графичен дизайнер ли искаш да станеш? Flutter

Ами не,просто искам да направя нещо за себе си,че от това детегледане ми се струва ,че съм се закотвила на едно място,а пък и като гледам какво творят в Темите за Фотошопа,как да не ми се прииска и на мен  Wink

Аз нали съм малко смотана.....пък и не съм от Бургас, а съм студентка там.... Embarassed...та не го зная този магазин на Абоба, да ми го обясните малко по-подробно....А и цените как са?

Това е адреса,точно зад Краставицата , минаваш покрай един Фризьорски салон B.U. и надолу покрай детската градина .

Общи условия

Активация на акаунт