Къде в Бургас....

• 108 345
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, имам голямо желание да си купя фитнес уред, само че идея си нямам от къде.  А и от марки не разбирам. Някой може ли да помогне.
зависи какво точно търсиш. Аз си купих електронна бягаща пътечка от магазина на Топ Спорт (намира се срещу спирката на автобусите на жп.гарата). Фитнес уреди има също така в Ритони Спорт (до Билла на Трапезица) и в Атама (на бул. Демокрация, блока на Народен юмрук)  Peace
Много ти благодаря. Смятам да си взема кростренажор. Похвалиха ми марката "Кетлер", обаче са от 1000 лв нагоре. #CrazyАбсурд да отделя толкова пари.
Kettler 100- към 520-550 лв.
kettler  200- към 620-650 лв. в Метро, в зависимост от промоцията. Аз имам Kettler 200 от 1 година и съм доволна.
Благодаря

# 301
 Аз в Пиргос Стил мернах онзи ден че продават перуки, но не знам дали дават да се пробва.Аз няма да си купувам, само искам да се видя как изглеждам с черна коса. Laughing

# 302

Благодаря ви, получих и още едно мнение за д-р Шик в друга бургаска тема Simple Smile Май той ще е. Ами как стои въпросът с обичките? Какви се слагат в началото, ние ли си ги носим, от какъв метал и т.н.?
   Лилита, миналата година пробивахме ушичките на Александра при прословутия д-р Шик ooooh!, питах и аз, проучвах и се натресохме пр него- вече е много възрастен и груб Stop Възможно е преди години да е бил добър, но хиляди пъти съжалих, че отидохме там Naughty Никакъв подход към детето, надвеси й се заплашително, накарами се как да я стискам здраво Crazy и всъщност Али не усети самото поставяне на обеците, но милото си поплака от "недодяланото" отношение на вече възрастния лекар Whistling След това чух за стотици козметични студия, където момичетата поставят обеци, отвличат вниманието на децата с играчки и изобщо манипулацията е внимателна, чувала съм и, че в "Златно слънце" слагат обеци Peace

Момичета, къде мога да пробвам перуки, решила съм да си сменям цвета на косата, но преди това искам да видя дали ще ми отива новият? Laughing
Пробвай в сайта на Арома, там можеш да си сложиш снимка и да сменяш цветове и дължини на косата Flutter

# 303
Момичета, къде мога да пробвам перуки, решила съм да си сменям цвета на косата, но преди това искам да видя дали ще ми отива новият? Laughing
Пробвай в сайта на Арома, там можеш да си сложиш снимка и да сменяш цветове и дължини на косата Flutter
Мерси!

# 304
Момичета не е много за тук въпроса, но... Embarassed
Днес от 12 часа  ли е караоке-то за деца в Операта?

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 07:43 от Kasidy

# 305
  • Бургас
Благодаря ви, получих и още едно мнение за д-р Шик в друга бургаска тема Simple Smile Май той ще е. Ами как стои въпросът с обичките? Какви се слагат в началото, ние ли си ги носим, от какъв метал и т.н.?
Аз също като Надеждица бих ти препоръчала да отидеш в някое козметично студио. Преди 10 години ходих за последно при прословутия д-р Шик, който тогава беше възрастен, а сега.... Та мисълта ми е, че е груб, няма подход и не на последно място, проби ми дупката не на мястото, на което му бях сложила точката, а доста по-надолу. Махнах обецата и после сумати време чаках да ми зарастне дупката, че да си пробия ухото наново.
Аз на Благовещение смятам да пробия ушите на моята дъщеря (този месец на 25-ти). Тъй като се пада неделя помолих да дойдат специално за случая да отворят студиото. Обеци слагат от там, тъй като са специални (медицински), които се слагат на самия пистолет. След 40 дена могат да се сменят с такива от благороден метал. Ако все още те интересува- студиото се казва Екатерина (намира се в нова кооперация точно срещу изхода на Безистена).  Тел. 843778

# 306
Момичета не е много за тук въпроса, но... Embarassed
Днес от 12 часа  ли е караоке-то за деца в Операта?
От 12 часа е, но само в събота.

# 307
Ladida,
освен да дойдем и ние в неделя, щом ще отварят студиото за вас Laughing Вие за колко часа имате уговорка? Аз ще им се обадя, разбира се, предварително по телефона.

Джи, ако искаш да се видиш с друг цвят коса, прати ми снимка, ще ти сменя цвета на Фотошоп Grinning

# 308
  • Paris
Пиргос на 2 етаж може да пробваш перуки, срещу заплащане, разбира се.

# 309
Благодаря. Добре, че имаше билети за кукления театър Simple Smile

# 310
  • Бургас
Ladida,
освен да дойдем и ние в неделя, щом ще отварят студиото за вас Laughing Вие за колко часа имате уговорка? Аз ще им се обадя, разбира се, предварително по телефона.
Разбрала съм се да звънна 1 ден предварително, за да уговорим час. Ако искаш ще те имам впредвид и ще ти драсна на лични часа! Simple Smile

# 311
Пиргос на 2 етаж може да пробваш перуки, срещу заплащане, разбира се.
Естествено. Laughing
 Сега да ви питам още нещо, тъй като вече съм синеока трябва да ползвам подходящия за този цвят грим.Така че, търся добра гримьорка.Ако се намери някой да ме упъти. LaughingА, в Трията на третия етаж някой посещавал ли е студиото за красота, там дали има?

# 312
  • Paris
Да, там има гримьор, работят с много добра козметика Peace

# 313
Някой може ли,да ми каже къде в БУРГАС правят LPG процедури моля ви.

# 314
Да, там има гримьор, работят с много добра козметика Peace
Ще проверим. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт