Къде в Бургас....

• 108 355
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви, получих и още едно мнение за д-р Шик в друга бургаска тема Simple Smile Май той ще е. Ами как стои въпросът с обичките? Какви се слагат в началото, ние ли си ги носим, от какъв метал и т.н.?

# 286
  • Бургас
Благодаря ви, получих и още едно мнение за д-р Шик в друга бургаска тема Simple Smile Май той ще е. Ами как стои въпросът с обичките? Какви се слагат в началото, ние ли си ги носим, от какъв метал и т.н.?

От медицинска стомана ако е с пистолет ,обицата пробива ухото ,би трябвало да ви предложат модели, с винт са .Ако е с игла / едва ли се практикува още   newsm78/   и ваши обици - златни ,най-добре халки за да се раздвижват по-лесно. Но така или иначе ще ви кажат какво да правите .

# 287
  • Бургас
Май не,но и аз мисля да ходя при нея скоро за профилактични прегледи,някой ако е бил може да сподели.Искам да си направя изследване за хламидии и скоро четох ,че вече имало някакви тестове на място, интересува ме дали тя използва такива?  Thinking
преди години си правих с кръвен тест в Света София, но не помня нито колко струва нито за колко време става /венозна кръв/

# 288
   Tя(беше жената)ми предложи няколко модела медицински обици да си избера,после ги сложи на пистолета и за секунда детето беше готово,без да разбере или изплаче.Препоръча раздвижване на обицата,почистване със спирт и след 40 дена(май)ги махнах и сложих златни.Аз също не исках да пробиваме ушлета в магазин.
   Като споменахте за гинеколози,искам да ви питам ходите ли редовно на цитонамазка и от кои лекари сте доволни.Предпочитам да са към здравната каса,естествено,но не е това най-важното.Пропуснах миналата година и смятам да ида в близките седмици.И нещо друго-всички чакахме за резултатите си 2-3 седмици.Моя приятелка в София ми каза,че си е научила групата веднага.Дали има такъв лекар(може би с нужната апаратура newsm78)и в Бургас?

# 289
  • Бургас
Май не,но и аз мисля да ходя при нея скоро за профилактични прегледи,някой ако е бил може да сподели.Искам да си направя изследване за хламидии и скоро четох ,че вече имало някакви тестове на място, интересува ме дали тя използва такива?  Thinking
преди години си правих с кръвен тест в Света София, но не помня нито колко струва нито за колко време става /венозна кръв/

Малко ме е страх Embarassed и затова искам с тези тестове,те не са кръвни а от секрет,така и така ще вземат и за друго, а и четох ,че били най-надеждни,защото в кръвните понякога излизали антитела ,дори и да нямаш т.е ако си се лекувал преди това може да покаже.

Като споменахте за гинеколози,искам да ви питам ходите ли редовно на цитонамазка и от кои лекари сте доволни.Предпочитам да са към здравната каса,естествено,но не е това най-важното.Пропуснах миналата година и смятам да ида в близките седмици.И нещо друго-всички чакахме за резултатите си 2-3 седмици.Моя приятелка в София ми каза,че си е научила групата веднага.Дали има такъв лекар(може би с нужната апаратура newsm78)и в Бургас?

В св.София имат лаборатория,сигурно за това става бързо,но там пък винаги има много хора.Иначе може по здравната каса там.При Калчева доколкото знам не може,но пък никой няма да влиза и излиза от кабинета затова смятам там ,като гледам минимум 45 лева ще струва.Остава само да намеря време,че и аз пропуснах вече 2 години  Embarassed

# 290
Здравейте, имам голямо желание да си купя фитнес уред, само че идея си нямам от къде.  А и от марки не разбирам. Някой може ли да помогне.

# 291
  • Бургас
Здравейте, имам голямо желание да си купя фитнес уред, само че идея си нямам от къде.  А и от марки не разбирам. Някой може ли да помогне.
зависи какво точно търсиш. Аз си купих електронна бягаща пътечка от магазина на Топ Спорт (намира се срещу спирката на автобусите на жп.гарата). Фитнес уреди има също така в Ритони Спорт (до Билла на Трапезица) и в Атама (на бул. Демокрация, блока на Народен юмрук)  Peace

# 292
Къде ,в Бургас правят lPG  процедури.

# 293
  • Бургас

В св.София имат лаборатория,сигурно за това става бързо,но там пък винаги има много хора.Иначе може по здравната каса там.При Калчева доколкото знам не може,но пък никой няма да влиза и излиза от кабинета затова смятам там ,като гледам минимум 45 лева ще струва.Остава само да намеря време,че и аз пропуснах вече 2 години  Embarassed
преди раждането ходих винаги при Георгиев, но повоче за рутитнен преглед и май само веднъж за цитонамазка. От две години обаче проявявам завидно постоянство, но ходя при който ми падне притисната от въображаеми притеснения  Laughingв Света София за най-близо и бързо. Първият път ми я прави Ангелов, внимателен в разговора, но не особено при самата манипулация, иначе се опитва да предразполага, успокоява .. вероятно знаеш от опит че не е болко за умиране, но пък беше неприятно - после пак той ме гори, май болеше по-молко от цитонамазката  ooooh!. Втората цитономозка я правих при един лекар, пак в Св. София, но .... Димитров ли беше ... само запомних че е от Поморие Crazy много съм доволна, абсолютно безболезнено протече всичко.
Галхен, лабораторията и на "Републиканска", ако кажеш в Св. София че искаш ти да си занесеш пробата може резултата да е готов и след 2 часа Peace /поне пред две години беше така/

# 294
зависи какво точно търсиш. Аз си купих електронна бягаща пътечка от магазина на Топ Спорт (намира се срещу спирката на автобусите на жп.гарата). Фитнес уреди има също така в Ритони Спорт (до Билла на Трапезица) и в Атама (на бул. Демокрация, блока на Народен юмрук)  Peace
Много ти благодаря. Смятам да си взема кростренажор. Похвалиха ми марката "Кетлер", обаче са от 1000 лв нагоре. #CrazyАбсурд да отделя толкова пари.

# 295
  • Бургас
Много ти благодаря. Смятам да си взема кростренажор. Похвалиха ми марката "Кетлер", обаче са от 1000 лв нагоре. #CrazyАбсурд да отделя толкова пари.
Kettler 100- към 520-550 лв.
kettler  200- към 620-650 лв. в Метро, в зависимост от промоцията. Аз имам Kettler 200 от 1 година и съм доволна.

# 296
 Момичета, къде мога да пробвам перуки, решила съм да си сменям цвета на косата, но преди това искам да видя дали ще ми отива новият? Laughing

# 297
Момичета, къде мога да пробвам перуки, решила съм да си сменям цвета на косата, но преди това искам да видя дали ще ми отива новият? Laughing
Преди време ме "изпра" тока и си купих перука от 3-тия етаж на Пиргос Стил до щанда за злато и други джунджурийки,има магазин за сребро,вътре са и перуките  Grinning

# 298
  • Бургас
Преди време ме "изпра" тока и си купих перука от 3-тия етаж на Пиргос Стил до щанда за злато и други джунджурийки,има магазин за сребро,вътре са и перуките  Grinning
Колко струва една перука ,много ми е любопитно  Crazy ? И на мен ми е минавало през ума да си "купя" дълга коса.

п.п.прегледах Зара,може да се намерят интересни неща,но като цяло се отчаях от магазините,нищо не можах да си купя за празника Sad

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 20:32 от Галхен

# 299
Колко струва една перука ,много ми е любопитно  Crazy ? И на мен ми е минавало през ума да си "купя" дълга коса.

п.п.прегледах Зара,може да се намерят интересни неща,но като цяло се отчаях от магазините,нищо не можах да си купя за празника Sad
Моята от изкуствен косъм (то има ли от естествен изобщо) беше 70лв, черна,дълга,с бретон.Сложих я 2 пъти и я продадох  Crazy
Последва удължаване на коса,носене 2 месеца и пак искаха да ми я купуват,ама не си я давам  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт