Къде в Бургас....

• 108 525
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Някой ходи ли вече в Зара ? Има ли нещо интересно за купуване   Laughing ?
Намира се Wink Има готини дънки, блузлета, а цените са просто народни. Доволна съм от инспекцията, макар че в момента не съм от контингента на Зара Mr. Green

Супер,  но  да не са само XS  размери ? Имали номера или са единични бройки?
В никакъв случай Laughing Има и големи размери. Не са точно единични бройки, но няма и пълна номерация.

# 271
Момичета, кажете къде да пробием ушичките на моята Ева? Предпочитам да е при лекар.
А според народната традиция тази манипулация се правела точно на Благовещение /25.03/ и мисля тогава да го направим Flutter

# 272
Здравейте, страхотна тема като се има предвит, че то вече в Бургас нищо не мога да открия на старото му място. И аз искам да знам къде да пробия ушичките на мойта щерка. Кават по ателиетата ама на мен ми се ще при някой доктор. Само че при кой и аз не знам. newsm78.
Някой може ли да ми препоръча добър гинеколог, че май имам проблем.

# 273
Към Лилита: Можеш да ги пробиеш в златарския магазин до Кино Септември. Имат си пистолет, и медицински обеци. И лекарите разполагат със същата техника. Според мен няма разлика. Там са много внимателни.

А за Зара, все още не са си заредили пълната колекция, очакват ново зареждане и ще има и мъжка мода скоро. Иначе за цените и аз мисля, че са повече от народни.

# 274
Аз ходя при Калчева, на Гладстон над пожарната, доволна съм, има хубава техника и си разбира от работата.

# 275
  • Бургас
За ушите питах една приятелка - ходили са при д-р Бъчварова м.година ,12 лева е струвало,но не можа да ми обясни къде е кабинета. Каза ,че и в Св.софия пробивали.На племеницата ми ги пробиха в магазина до кино  Септември

# 276
Аз ходя при Калчева, на Гладстон над пожарната, доволна съм, има хубава техника и си разбира от работата.

Чувала съм за нея, работи ли със здравната каса?

# 277
  • Бургас
Май не,но и аз мисля да ходя при нея скоро за профилактични прегледи,някой ако е бил може да сподели.Искам да си направя изследване за хламидии и скоро четох ,че вече имало някакви тестове на място, интересува ме дали тя използва такива?  Thinking

# 278
кажете някой интернет доставчик
От днес съм в Бургас и нямам представа. Какви са месечните такси.
Аз съм на КомНет, на 35 лв и съм много доволна. Има си ФТП и теглиш без да се притесняваш с добра скорост- за около 7 мин-филмите.

# 279
Ха-Ха, някой ако не знае  ул. Богориди я прекръстиха на ул. Богородица- получих писмо с такъв адрес Laughing

# 280
Май не,но и аз мисля да ходя при нея скоро за профилактични прегледи,някой ако е бил може да сподели.Искам да си направя изследване за хламидии и скоро четох ,че вече имало някакви тестове на място, интересува ме дали тя използва такива?  Thinking
Да, точно Калчева ползва такива тестове за хламидии Simple Smile Резултатът е готов за няколко часа. Да си призная, аз бях малко скептична към този вид тестуване, затова повторих с кръвен тест в лаборатория Embarassed Резултатите съвпадат, тоест и на двете места бяха негативни.
Профилактичните прегледи при Калчева се извършват с вагинален ехограф, а не както при други мануално.
Мисля, че е добър избор, но имай предвид, че записването е от четвъртък и петък за следващата седмица и въпреки часовете се чака доста.
Прегледът е 30 лв., хламидиите - 15 Peace

# 281
Лилита много полезна и подробна информация, благодарско Heart Eyes

# 282
  • Бургас
Мерси и от мен ! Ще ги имам предвид съветите ти.

# 283
Преди няколко години пробих ушите на дъщеря ми при д-р Шик,на ул."Трайчо Китанчев"-тръгваш по "Гурко"нагоре към 3 поликлиника и първата(мисля)пресечка вляво е "Тр.Китанчев",точно до козметичен салон"Нана-Мария",на края на уличката е двора на Математическата гимназия.Беше безпроблемно,но преди няколко години все пак...трябва да проверите работят ли и за цени,ако се интересувате.

# 284
Преди няколко години пробих ушите на дъщеря ми при д-р Шик,на ул."Трайчо Китанчев"-тръгваш по "Гурко"нагоре към 3 поликлиника и първата(мисля)пресечка вляво е "Тр.Китанчев",точно до козметичен салон"Нана-Мария",на края на уличката е двора на Математическата гимназия.Беше безпроблемно,но преди няколко години все пак...трябва да проверите работят ли и за цени,ако се интересувате.
По описанието говориш за д-р Шик май  newsm78
Аз също съм доволна от услугите ако са същите (те са мъж и жена),при тях си пробих безпроблемно пъпа преди 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт