Къде в Бургас....

• 108 498
  • 782
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
25-30 лв.мисля, че бяха едните , другите към 40 лв.

# 256
  • Бургас
форумки,нуждая се от съвет!Имам някои косъмчета,дето трябва да си ги махна и се чудя някоя от вас ходила ли е на лазерна епилация в Бургас и къде? Притеснявам се че тук може да нямаме професионалисти.Чувам за много добри отзиви за София,но много път е до там,а и няма да имам възможност всеки път да ходя. Или ако някои е ходил във Варна пак да ми препоръча,все пак по малко път е.  Wink

От миналия месец ходя на фотоепилация в козметичен център "FRESH LINE", козметичката работи с този апарат. Ако те интересува, ще ти дам координати. На лазерна епилация не съм ходила, знам само, че в уличките близо до Малебу в един медицински център правят лазерна епилация, но моя приятелка ходи преди години и не беше доволна в сравнение с лазера в София, който си е правила.
Аз си правих, електроепилация до скоро в същия салон, близо 4 години на горна устна, определено косъмчетат намаляха, но реших сега да изпробвам "новата технология" с обещаващи резултати, та да видим.

# 257
Честит 8 март на най-красивите настоящи и бъдещи майки-Бургазлийките!
Нека да сме живи и здрави,да се хвалим с деца,мъже и придобивки,да се радваме на живота и да сме много обичани,глезени и ценени!
Весел празник на всички!  bouquet

п.п.аХ`Не!,вземи си скъпи ролери!По принцип мразя да давам много пари,но разликата в комфорта,скоростта,плъзгането между тези от 15 лв. и скъпите(над 50)е огромна-изпитала съм я.

# 258
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУРГАЗЛИЙКИ
БЪДЕТЕ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЖЕНИ И ОБИЧАНИ СЪПРУГИ
Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet newsm51 newsm51 newsm51

# 259
Честит празник и от мен  Hug Много усмивки и красиви моменти   bouquet

Някъде да има друга книжарница за стари книги освен тази на Кирил и Методий ?

# 260
Стари книги продават и на Богориди, малко по диагонал на грамофона, под дядото с пуканките.

# 261
  • Бургас
Някой ходи ли вече в Зара ? Има ли нещо интересно за купуване   Laughing ?

# 262
Честит 8 март на най-красивите настоящи и бъдещи майки-Бургазлийките!
Нека да сме живи и здрави,да се хвалим с деца,мъже и придобивки,да се радваме на живота и да сме много обичани,глезени и ценени!
Весел празник на всички!  bouquet

п.п.аХ`Не!,вземи си скъпи ролери!По принцип мразя да давам много пари,но разликата в комфорта,скоростта,плъзгането между тези от 15 лв. и скъпите(над 50)е огромна-изпитала съм я.
Да и вероятността да се отрепя с по-скъпите е по-голяма  Whistling Ти ми говориш за блейдове май  newsm78

# 263
На тези хубавите(по-скъпите)пише inline-skates.Много са удобни и меки отвътре,номерът се увеличава или намалява(37-39),като ги караш са безшумни,плъзгат се меко,по-леко преодоляват дупки и неравности,а скоростта си зависи от тебе-аз съм  ги карала малко и съм доста бавна и предпазлива.Съжалявам,че не мога да ти кажа кои в БГ са хубави- моите са купени  от Германия и то на жестока промоция,ако не се лъжа,около 25-30 евро.

# 264
Намира се Wink Има готини дънки, блузлета, а цените са просто народни. Доволна съм от инспекцията, макар че в момента не съм от контингента на Зара Mr. Green

# 265
  • Бургас
Намира се Wink Има готини дънки, блузлета, а цените са просто народни. Доволна съм от инспекцията, макар че в момента не съм от контингента на Зара Mr. Green

Супер,  но  да не са само XS  размери ? Имали номера или са единични бройки?

# 266
От къде да си купя ролери  Cry  Обърнах целият град днес,никъде нямаше -нито в детските магазини,нито в спортните  Sad

В новият магазин Престиж в " Славейков". Цените са от 30 до към 65 лв и то с раничка. Ако искаш маркови - на Фердинандова към Краснодар има спортен магазин - около 120 лв.

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 21:03 от eli76

# 267
  • Бургас
а къде е магазина на ЗАРА  Embarassed

# 268
а къде е магазина на ЗАРА  Embarassed

В Пиргос стил. И аз не съм ходила още, защото и аз в момента не съм им от контингента Grinning

# 269
От къде да си купя ролери  Cry  Обърнах целият град днес,никъде нямаше -нито в детските магазини,нито в спортните  Sad

В новият магазин Престиж в " Славейков". Цените са от 30 до към 65 лв и то с раничка. Ако искаш маркови - на Фердинандова към Краснодар има спортен магазин - около 120 лв.
Даже не мога да се сетя къде има спортен магазин там,но ще мина.Благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт