Къде в Бургас....

• 108 502
  • 782
  •   1
Отговори
# 240
Ама голяма говорилня сте си спретнали тук. А в отчетните никой не пише Crossing Arms
Я, който е ходил в обновения кът в операта, да даде малко подробности. Или по-добре ако има някой свободен в неделя, направо да водим децата да щуреят там Party
За интернете: в къщи сме с ADSL - никакви оплаквания и забележки. На работа съм към Диджиком - и към тях нямам забележки, но сме в центъра. По комплексите май наистина връзката не е същата.

# 241
Можем заедно да отидем в неделя. Ще се разберем. Simple Smile

# 242
nqkoi znae li kade v burgas prodavat kokam, za koito tolkova govorite i go hvalite? (garcinia cambogia - safe herbs)  I izobshto ako znaete nqkoe magazin4e za takiva neshta za otslabvane i ot tozi tip interesni magazin4eta...  Mr. Green

# 243
Днес минах през"Пиргос"(да хвърля едно око в "Елизабет" Embarassed)и гледам-на първия етаж се канят да откриват аутлет на "Зара".Много съм слушала за тази марка,но не ми се е случвало да вляза в техен магазин.Откриването е на 7 март,май в 16 ч.Няма да съм там,защото съм по работа извън Бургас,но ще чакам отзиви от вас,ако имате възможност да наминете.Може и със снимков материал в "Пролетни покупки" после... Wink

# 244
  • Paris
lilac задължително ще се посети Peace

# 245
Днес минах през"Пиргос"(да хвърля едно око в "Елизабет" Embarassed)и гледам-на първия етаж се канят да откриват аутлет на "Зара".Много съм слушала за тази марка,но не ми се е случвало да вляза в техен магазин.Откриването е на 7 март,май в 16 ч.Няма да съм там,защото съм по работа извън Бургас,но ще чакам отзиви от вас,ако имате възможност да наминете.Може и със снимков материал в "Пролетни покупки" после... Wink
Леле много ти благодаря  Hug, аз откога се чудех къде ще е Зарата в Бургас, непременно ще посетя магазина

# 246
  • Бургас
"Зара" предлагат ли големи номерации Thinking

# 247
  • Paris
Добър масажист/ка?

# 248
на гурко с/у 3-та малко по надолу жена , но не и знам името

А накой да знае за добър логопед?Къде?

# 249
Препоръчвам горещо  логопед магистър Янка Матева  много много  добър специалист.Сменила сьм три  докато попаднем на нея.Център Май  82 -39-41.

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 17:33 от bluevelvet

# 250
От къде да си купя ролери  Cry  Обърнах целият град днес,никъде нямаше -нито в детските магазини,нито в спортните  Sad

# 251
  • Бургас
От къде да си купя ролери  Cry  Обърнах целият град днес,никъде нямаше -нито в детските магазини,нито в спортните  Sad
До магазин Сара в Лазур има малко пазарче със всякакви сергийки, там има магазин за детски играчки. Последно като ходих имаше 2 модела. Чакам малко да се стопли и да взимам на Сиса.

И в Метро бях гледала преди време, но доста скъпички бяха.

# 252
форумки,нуждая се от съвет!Имам някои косъмчета,дето трябва да си ги махна и се чудя някоя от вас ходила ли е на лазерна епилация в Бургас и къде? Притеснявам се че тук може да нямаме професионалисти.Чувам за много добри отзиви за София,но много път е до там,а и няма да имам възможност всеки път да ходя. Или ако някои е ходил във Варна пак да ми препоръча,все пак по малко път е.  Wink

# 253
За Варна знам " Скин Лайн ". Лично аз не съм ходила. Имам приятелка, която е ползвала техните услуги и е доволна. Във форума също съм чела хубави отзиви.

# 254
До магазин Сара в Лазур има малко пазарче със всякакви сергийки, там има магазин за детски играчки. Последно като ходих имаше 2 модела. Чакам малко да се стопли и да взимам на Сиса.

И в Метро бях гледала преди време, но доста скъпички бяха.
Ориентирай ме в цените   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт