Къде в Бургас....

• 108 304
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • Paris
Благодаря wish
И аз съм доволна от качеството на дрехите!

# 376
Здравейте!
Скоро ми предстои да стана кръстница и т.к. си пазарувам често и ходя до Бургас бихте ли ми казали къде има хубами официални рокли.Благодаря ви предварително!
В "Пиргос"на 2 ет.до тоалетните има 2 магазина за официални тоалети.Виждам,че влизат хора,мерят...ама нали знаеш,че е въпрос на вкус.Мини и виж,ако искаш.На 1 етаж на същата сграда е "Елизабет".Там са по-скоро елегантни офис облекла,но аз си купих красива рокля със сако.Ако бях кръстница,бих се докарала с нея  Wink

# 377
  • Бургаски вечери...
Да ми препоръчате добра педикюристка по възможност в централната част на града?

# 378
На Оборище почти на ъгъла с Гурко!
Има един магазин за хранителни стоки "Фектро" до него едно кафе и след това е фризьорски салон Ив! Там маникщристката е много добра на педикюра! И не взема скъпо. Казва се София и ако искаш мога да потърся телефона и за да се уговориш за час!

# 379
Здравейте бургаски дами  bouquet
Поздравления за темата, наистина е чудестна и полезна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Аз имам едно малко по-различно въпросче.
Тъй като със съпруга ми искаме да отидем да поработим малко в чужбина, си търсим фирма/агенция/ от бургас или с офис в Бургас, която да е сигурна и да знаем че с нея са заминавали хора.
Сега се записахме в една и казват че ни търсят,но за всеки случай ни се иска да пробваме поне и на още едно място, така поне ще имаме варианти за избор.
Много ще съм ви благодарна, ако споделите с мен вашите  мнения Grinning
Благодаря Ви предварително Hug

# 380
  • Бургас
Търся твърд куфар на добра цена?

Моя приятелка си купи такъв куфър (само, че с колелца) от Метро, но бяха на промоция, среден куфар - 35лв.

# 381
  • Paris
Мерси Миленика, мисля и там да погледна.
Лилак сестра ми си взе от Елизабет от София страхотна рокля с късо сакенце, да не е като твоята?

# 382
Здравейте!
Замислям се да се си сложа гел на ноктите.
Дайте, моля координати на добра маникюристка с опит в процедурата, работеща на прилични цени!

# 383
Мерси Миленика, мисля и там да погледна.
Лилак сестра ми си взе от Елизабет от София страхотна рокля с късо сакенце, да не е като твоята?
Щом е страхотна,като моята ще да е  LaughingБих я снимала,но остана в майка ми.
"Елизабет","Дика","Дафне"са магазини,които много уважавам.Жалко,че последните два изчезнаха от Бургас.
Намери ли си куфари?Аз съм купувала от"Метро"и"Тонино".Китайски са всичките,не са лоши,но дръжките им са слабо място-внимателно,че се чупят лесно.

# 384
Знаете ли, къде в Бургас  има изкупуване на пластмаса?Става въпрос за немалки количества от битова, и пластмаса за промишлени цели.
Днес видях пункт за изкупуване в " Зорница " по вътрешната уличка в посока колелото / улицата пред 5-ти блок и успоредно на главната улица /.

# 385
  • Paris
lilac харесах един китайски, но смятам да огледам и в Метро.

# 386
  • Ямбол
Благодаря Ви момичета!
Wish, да знам го този магазин.Наистина има готини неща.Ще го посетя.
И за Пиргос се сетих, че има офиц.тоалети!
Аз продължавам да следя темата, че често си пазаруваме от Бургас.
Страхотни сте!
за куфари-купих си от метро.

# 387
  • Бургас
В Бианки -те може да намериш нещо,най-вече  в Триа,но цените са доста високи.Всъщност рокли не съм виждала май,но от 2 части има доста красиви.

# 388
В Тонино какво производство са куфарите, имат ли гаранция, на каква цена са средните размери?
wish магазина за който говориш му казват "магазина на Тона", така се казва собственичката, дрехите са гръцки. Ако имаш него предвид де newsm78
...доста честичко и турски,но на по-високи цени.
Иначе в магазина ти обръщат голямо внимание,о/ло 2-3 продавачки са ти на главата и те обличат.
Наистина има и много интересни неща,но вниманието на продавачките  идва в повече.

# 389
Иначе в магазина ти обръщат голямо внимание,о/ло 2-3 продавачки са ти на главата и те обличат.
Наистина има и много интересни неща,но вниманието на продавачките  идва в повече.
Имам голям проблем с продавачките.Или ти изчуруликват"К'во си търсите?"още преди да си влязла и ти се ще да избягаш,или директно те обграждат и те подкарват към пробната с първата дреха,към която посегнеш.Те не са виновни,знам,а собственичките,които са си втълпили,че само така се правят продажби,затова с времето ще загубят и клиенти,и персонал.Обичам магазини ,в които след"May I help you?"ти обръщат внимание само,ако ги попиташ нещо.
Във въпросния магазин(Тона) не съм имала проблеми,защото или влизам съвсем семпло облечена и решават,че не съм платежоспособен клиент и не ме забелязват(много ми е добре така!)или правя студена,надменна физиономия(много нетипична за мене)и ги стряскам Grinning.Целта оправдава средствата.

Общи условия

Активация на акаунт