Къде в Бургас....

• 108 278
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Галхен, La Redoute наистина имат готини неща, предполагам, че вече неведнъж си си поръчвала .... Не знам как е положението с поръчките на стоки по интернет от страни от ЕС ... но мога да ви кажа накратко за горчивия ми опит със Щатите преди година и половина: поръчка, плащане и изпращане - без никакъв проблем  Peace, но хоп при пристигането /с нормална поща/ "изненада"  Mr. Green, оказа се че получаване на продукти от чужбина изпратени от фирма на стойност над 50 евро. трябва да платя 5% мито и 20% ДДС .... Бях направо  #2gunfire #Cussing out ... тъй като бях останала с впечатление, че стойността може да е до 100 евро .... това е така, но при условие, че ги е пратило частно лице /впоследствие любезно  Mr. Green ми обясни митничарката/... А във фактурата на фирмата освен стойността на стоките е включен и транспорта  Rolling Eyes

Някой има ли информация дали нещата сега са се променили  newsm78 и тези допълнителни плащаници са отпаднали  Rolling Eyes

За Щатите е така,но от този сайт/френския/ е 5 евро досавката + още 5-6 евро за обработка/зависи мисля от поръчатата сума /.Ако някой се интересува има темd  специално за laredoute  и за пазаруването Онлайн.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160011.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=162128.msg3166366#msg3166366

Има и още една ,но не мога да я открия.

намерих ги - тези са специално за ЛаРедут

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167581.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172728.0

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 08:32 от Галхен

# 361
  Аз преди малко си направих регистрация в Ла Редута и сега се чудя какво да си поръчам. newsm78

# 362
  • Бургас
Е браво,досега нищо ли не набеляза Crazy

# 363
  • Paris
Галхен, за колко време ти пристигнаха нещата от Редута?

# 364
  • Бургас
На 20,02 съм ги поръчала ,началото на март 5-6 ходих да ги взема.

# 365
  • Paris
Доволна ли си от качеството? Аз си харесах една чанта, но още и се чудя newsm78

# 366
  • Бургас
Доволна ли си от качеството? Аз си харесах една чанта, но още и се чудя newsm78

Да,но аз поръчах 4-5 неща,дрехи за малкия и за мен.Само 1 потник малко ме разочарова,но не бях го разглеждала увеличен,а той имал някакви пулчета.
Разгледай я увеличена от Agrandir , отдолу под снимката.

# 367
  • Бургас
.

# 368
  • Paris
Търся твърд куфар на добра цена?

# 369
Отиди в Тонино!
Ние си купихме от там и сме много доволни...
Къде ли не ходи този куфар и какво ли не е преживял и не е мръднал!

# 370
  • Ямбол
Здравейте!
Скоро ми предстои да стана кръстница и т.к. си пазарувам често и ходя до Бургас бихте ли ми казали къде има хубами официални рокли.Благодаря ви предварително!

# 371
Търся твърд куфар на добра цена?
Самсонит? Мисля, че имаха магазин на Богориди.
В "Бора" до подлеза на Операта също можеш да погледнеш, макар че там май са само меки куфарите. Ние имаме от техните вече 2-3 години и изглежда като нов, но не е твърд.

# 372
Ми аз мога да ти кажа от къде винаги съм си купувала доста оригинални и модерни дрехи за официални поводи. Малко е скъпо ( и добре че рядко ми се налага) но си заслужават дрехите. Не се сещам как се казва, защото си го знам като магазина на Даниела, но се намира на Уличката където е Малибу, малко по-нагоре от кафето и на отсрещния тротоар. Мисля че се пада точно срещу рекламната агенция Ирис! Simple Smile

# 373
  • Paris
В Тонино какво производство са куфарите, имат ли гаранция, на каква цена са средните размери?
wish магазина за който говориш му казват "магазина на Тона", така се казва собственичката, дрехите са гръцки. Ако имаш него предвид де newsm78

# 374
В Тонино какво производство са куфарите, имат ли гаранция, на каква цена са средните размери?
wish магазина за който говориш му казват "магазина на Тона", така се казва собственичката, дрехите са гръцки. Ако имаш него предвид де newsm78
Не се сещам за цената на куфарите, но щом сме го купили и съм се навила най-вече аз значи цената е била поносима. Гаранция имат!!!
Ама че съм заплес! Embarassed ooooh!
Антония се казва собственичката, каква Даниела ме гони!?
И да той е с гръцките дрехи!
Доста добро качество, каквото и да съм купила от там е носено дълго, прано в пералня и сега да го окача на закачалка в магазина няма да личи по нищо че не е нова дреха! Цените са високи, но както казах според мен си заслужава...

Общи условия

Активация на акаунт