Къде в Бургас....

• 108 331
  • 782
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Галхен в хотел Космос има разл.курсове, вкл.и фотошоп, само 4е индивидуално обу4ение-тел.980-986 и 800-145

# 346
тъй като съм със сини лещи
От къде ги взе и колко струват?Какъв е естественият цвят на очите ти?
Извинявай,ако вече си го писала,ама нещо не мога да го видя  #Crazy

# 347
  • Бургас
Галхен в хотел Космос има разл.курсове, вкл.и фотошоп, само 4е индивидуално обу4ение-тел.980-986 и 800-145

Ще имам в предвид ,мерси  Peace

# 348
А дрехи за бременни къде има? По точно искам да си купя дънки с ластик, ама нещо по така фешън Crazy. Доколкото знам в тия магазини за бременни има само боклуци. Онзи ден ходих на Кенвело(там има по големи номерца-до №33), но нямаше нищо интересно Tired. Вие знаете ли някой с по хубави дрешки?

# 349
  • Бургас

Миленика ,мерси,ще чакам да кажеш ако е била доволна .

Моята приятелка каза, че е кара курсовете на ул.Гурко, над китайския ресторан, входа бил м/у два магазина, имало табела на една от терасите - Асоциация за информационно развитие. Само, че момичето което й е преподавало, вече не работело там.
Карала е някакви курсове и до "Чичовци", но не можа да ми обясни къде точно се намира.

# 350
  • Бургас
А дрехи за бременни къде има? По точно искам да си купя дънки с ластик, ама нещо по така фешън Crazy. Доколкото знам в тия магазини за бременни има само боклуци. Онзи ден ходих на Кенвело(там има по големи номерца-до №33), но нямаше нищо интересно Tired. Вие знаете ли някой с по хубави дрешки?

Вече направо прекалявам с рекламата на този сайт  Crazy, но това,което търсиш едва ли ще го намериш в Бургас ,за съжаление.Ако имаш кредитна карта можеш да си поръчаш от тук и ще намериш дрехи на прилични цени  Peace

http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=27902963

Миленика    bouquet

# 351
Има много яки дрешки на ъгала на Кирил и методий и Републиканска! Simple Smile

А за булченската ми рокля никой ли не може да ми помогне?! Sad Какво направихте с вашите рокли бе госпожи? Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 15:22 от wish

# 352
  • Бургас
Момичета знаете ли колко е тарифата за платен паркинг за месец? А за седмица? Поне приблизително ако можете да ми кажете ще ми свърши работа .

# 353
Момичета знаете ли колко е тарифата за платен паркинг за месец? А за седмица? Поне приблизително ако можете да ми кажете ще ми свърши работа .
35 лв.на месец

# 354
  • Бургас

35 лв.на месец
  bouquet

# 355
wish има фирми за рокли под наем и изкупуват ако харесат модела (цената не е много висока).На моя позната предлагаха от една такава фирма,мога да я попитам дали им има телефоните.

# 356
Днес видях на 2 места булчински рокли.Едното е на ъгъла на "Ботева"и"Фердинандова",до светофара-кооперация,в която има още магазин за дрехи,оптика,мисля,че има реклами на климатици"Осака"-няма как да сбъркаш.Ателието се вижда.И другото е срещу магазина за обувки GEOX по"Богориди"-от х."България"към Морската.
И чакаме снимки  Wink

# 357
wish има фирми за рокли под наем и изкупуват ако харесат модела (цената не е много висока).На моя позната предлагаха от една такава фирма,мога да я попитам дали им има телефоните.
Ще ти бъда много благодарна!   bouquet

# 358
  • По света и У нас

И на мен ми допадна  Peace магазина на Републиканска, близо до кръстовището с Кирил и Методий. От там преди година си купих черни дънки с ластик и изкарах с тях до края на бременноста ми .... че и малко след това  Joy

# 359
  • По света и У нас
Галхен, La Redoute наистина имат готини неща, предполагам, че вече неведнъж си си поръчвала .... Не знам как е положението с поръчките на стоки по интернет от страни от ЕС ... но мога да ви кажа накратко за горчивия ми опит със Щатите преди година и половина: поръчка, плащане и изпращане - без никакъв проблем  Peace, но хоп при пристигането /с нормална поща/ "изненада"  Mr. Green, оказа се че получаване на продукти от чужбина изпратени от фирма на стойност над 50 евро. трябва да платя 5% мито и 20% ДДС .... Бях направо  #2gunfire #Cussing out ... тъй като бях останала с впечатление, че стойността може да е до 100 евро .... това е така, но при условие, че ги е пратило частно лице /впоследствие любезно  Mr. Green ми обясни митничарката/... А във фактурата на фирмата освен стойността на стоките е включен и транспорта  Rolling Eyes

Някой има ли информация дали нещата сега са се променили  newsm78 и тези допълнителни плащаници са отпаднали  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт