Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 234
  • 2 544
  •   1
Отговори
  • В Космоса
"Световната здравна организация включи суровоядството и вег … най-напред."

Информацията е непотвърдена!

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 18:28 от Акаша

# 1
  • София
 Да не изпусна дискусията...

# 2
  • София
Поздравления към СЗО.   bouquet Подкрепям решението й.

# 3
Очаквам, тогава, решение на ТЕЛК и социални привилегии, предвид заболяването ми  Flutter
Да се сложат в една категория вегетарианството, веганството и суровоядството- безкрайно интелигентно написана статия. При това със стара информация  Simple Smile

# 4
Но после информацията биде опровергана като ненадежна:
http://english.ruvr.ru/2012_03_30/70120087/

Източникът й е някоя си Татяна Колпакова от клона на СЗО в Русия.

# 5
А иначе хомосексуализма вече не се счита за заболяване според СЗО........... Rolling Eyes

# 6
Очаквам, тогава, решение на ТЕЛК и социални привилегии, предвид заболяването ми  Flutter
Simple Smile

Ама ще те карат и да се лекуваш...   Wink

# 7
  • София - Рим и обратно
Ами първоначално се зарадвах на статията, защото искрено ненавиждам всякакви крайни убеждения. Но стигайки до частта, че "цялостното отхвърляне на животинските храни и продукти, които не съдържат животински протеини е изключително вредно за здравето на човека", не можах да не си помисля за баща ми, който от 30 години не е хапвал месо, а от 20 и кусур - яйца и др. животински продукти, а здравето му е повече от блестящо...да не говорим, че на годините на които е - над 60, спокойно минава за 40 годишен. Та това несъответствие малко разколеба ентусиазма ми относно написаното в статията.

# 8
А иначе хомосексуализма вече не се счита за заболяване според СЗО........... Rolling Eyes

А ти за заболяване ли го приемаш  Rolling Eyes

# 9
Ще хапна броколи с брюкселско зеле и трюфели.И сок от бъз.

# 10
И аз, и аз....      newsm44
И, ако може, по едни 1000-1500 лв месечно...тъй де, предвид крехкото ни душевно здраве.    Mr. Green

Не знам достоверно или не, но тия от СЗО тотално изтрещяват.Само се чудят каква болест  да измислят за поредното "новооткрито" лекарство.
Ако има как, хората да си купуват лекарства на лягане и ставане, ей така, бизнес да става, най-добре.Идиоти!
Без извинение!  

# 11
Ама ще те карат и да се лекуваш...   Wink
Laughing С кюфтета, вместо хапчета  Simple Smile
Да ги дават, няма проблем- сума ти котки в квартала ще намажат от моята терапия  Wink

# 12
Тц, тц, тц.... Какъв потенциал само носи заглавието, какъв потенциал  bowuu

Пък то не били компютри, а компоти... Язък.

# 13
Не съм изразила лично отношение, казвам само фактите.......

# 14
  • София
Ако има как, хората да си купуват лекарства на лягане и ставане, ей така, бизнес да става, най-добре.Идиоти!
Без извинение!  
Защо обиждаш организацията - лично ли се засегна?  Rolling Eyes
На мен ми бяха много от полза съветите на СЗО за захранване на бебето, както и изобщо храненето на децата.

Все ми е тая кой от какво си лишава организма. Толерантна съм. Всеки да яде/не яде каквото сметне за добре.

Общи условия

Активация на акаунт