Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 234
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
това е вид защитна реакция, среща се при доста лекари - при толкова много болни, болести, мъка и парадокси, те просто искат така да се самосъхранят, затваряйки си очите и отричайки за себе си някои неща. Страх, какво да се прави! Същият страх, който ни кара и нас, нелекарите, да избягваме ходенето на лекар "профилактично".

# 2 536
Е, не знам на какво се дължи.
А, между другото, той беше най-възрастния от тримата.    Laughing

Ето точно този откъс са качили, на който му е интересно

http://www.btv.bg/shows/duhat-na-zdraveto/videos/video/188079662 … eroslkleroza.html

# 2 537
Рецепта за сунузит-знам я от Кристиян и наистина помага:
Настърган хрян,брашно и вода се омесват като тестото остава по-водно,разстила се на кухненска хартия или парче плат и се залепва на предварително намазано с мазнина(олио,вазелин..)чело.Държи се 3-8 мин. 3 пъти на ден-3-5 дена.
Млечните се спират до оздравяване и се пие много вит.Ц.Аз пих тука още нещо-Лувос му казват,но в Бг май го няма-заместител може да му е хума за пиене.
Нали така беше,Крис?

# 2 538
Хрянът облекчава синузита и когато се яде - настъргва се и се смесва с мед. Това се яде по една чаена лъжичка всяка сутрин в продължение на поне 10 дни. Чудни неща изкарва от синусите. Ама на който съм го казала, не го прави, ходят си на пункции и си пият лекарствата и така всяка зима.

# 2 539
Рецепта за сунузит-знам я от Кристиян и наистина помага:
Настърган хрян,брашно и вода се омесват като тестото остава по-водно,разстила се на кухненска хартия или парче плат и се залепва на предварително намазано с мазнина(олио,вазелин..)чело.Държи се 3-8 мин. 3 пъти на ден-3-5 дена.
Млечните се спират до оздравяване и се пие много вит.Ц.Аз пих тука още нещо-Лувос му казват,но в Бг май го няма-заместител може да му е хума за пиене.
Нали така беше,Крис?
Браво на теб!Радвам се,че ти е помогнало.
Лувос и ние ползваме.

# 2 540
Katarin, ОМ, Янечек, Christian, благодаря много! Непременно ще пробвам хряна. Млечните продукти ще ми е трудно да спра, не ям месо и ми става лошо, ако не консумирам и млечни, а нямам време да приготвям по извъртяни вегански манджи, макар че обичам да готвя и изглеждат вкусни. На мен ми предписаха гел виброцил, както и да изкарвам въздух през ушите (в случай, че някой изпита подобен проблем), за да могат тъпанчетата да се наместят (имам шум в ушите). То и кортикостероиди ми изписаха, но хич не съм по лекарствата Simple Smile.

# 2 541
Хронична хрема съм лекувала с прополис  и на синузит ще помогне вероятно . 30 грама се замразяват и настъргват и се заливат с 100 грама зехтин . Оставя се открито и да седи на тъмно 2 седмици , след което се капе в носа, само зехтина разбира се ,  след капки / на отпушен нос да мине по каналчетата / , ако няма нужда от капки да се отпуши може и без капки . Може и венци да се мажат с зехтина .

За гърло  : 1-2 пръчки прополис се замразяват и настъргват и се заливат с 700 грама ракия , колкото по силна по добре, може и спирт. И  да седи на тъмно , запушено като се разклаща докато ракията се оцвети  . След което се взема 1 чаена лъжичка и се разрежда с малко вода и се жабури . Също е добро и за венци .

За по добър ефект е добре да се съчетаят двете процедури . Звучи просто но са чудотворни процедури.  Grinning

# 2 542
Хронична хрема съм лекувала с прополис  и на синузит ще помогне вероятно . 30 грама се замразяват и настъргват и се заливат с 100 грама зехтин . Оставя се открито и да седи на тъмно 2 седмици , след което се капе в носа, само зехтина разбира се ,  след капки / на отпушен нос да мине по каналчетата / , ако няма нужда от капки да се отпуши може и без капки . Може и венци да се мажат с зехтина .

За гърло  : 1-2 пръчки прополис се замразяват и настъргват и се заливат с 700 грама ракия , колкото по силна по добре, може и спирт. И  да седи на тъмно , запушено като се разклаща докато ракията се оцвети  . След което се взема 1 чаена лъжичка и се разрежда с малко вода и се жабури . Също е добро и за венци .

За по добър ефект е добре да се съчетаят двете процедури . Звучи просто но са чудотворни процедури.  Grinning

Благодаря за рецептата! Аз съм пробвала с пчелен клей, който се смуче, но трябваше да го правя няколко дни, а не един Simple Smile.

За облекчаване на кашлица (това знам от личната лекарка на племенницата) издълбавам черна ряпа, слагам мед и чакам няколко часа да се образува сок. Пият се по няколко лъжици на 3 - 4 часа. Също помага.

# 2 543
Прополисова тинктура правя без да замразявам прополиса. Направо заливам пръчките със спирт (70%) и те се разтварят.
пп: Devorah, наистина за синузит и въобще за възпаления на дихателните пътища, се препоръчва да се намалят млечните продукти, най-вече прясното мляко. Масло няма проблем да се яде.

# 2 544
Замразяването е с единствената цел да се настърже по-лесно .

Общи условия

Активация на акаунт