Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 247
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 505
  • out of space
Troy продължаваш да се държиш тъпанарски.
Аз пак да питам, какво общо с темата имат невероятните ти писания?

БрЯ! Не знам какво сте си говорили и как темата е стигнала до тук, но последната страница няма нищо общо със заглавието.  Laughing

# 2 506
  • София

БрЯ! Не знам какво сте си говорили и как темата е стигнала до тук, но последната страница няма нищо общо със заглавието.  Laughing

Стигна до тук от там, че на сайта на британската здравна система пишело, че трябва да се ядат минимум месо и млечни.

# 2 507
Евала, един човек може да чете и мисли Simple Smile
Благодаря ти Алекс Wink

# 2 508

Стигна до тук от там, че на сайта на британската здравна система пишело, че трябва да се ядат минимум месо и млечни.

И какво като това го пишело там?

# 2 509
О, не, не отново...

# 2 510

И какво като това го пишело там?
Ами, открили са топлата вода.     Laughing
Доста други са ги изпреварили......а пък, ако някой се вслуша и ги послуша, само добро ще си направи.    Simple Smile

# 2 511
Ти наистина ли не разбираш за какво говорим, или се правиш на по глупава отколкото изглеждаш?

Изглеждам на глупава или ти ни правиш на глупави?

Имам приятелка българка, чиято майка живее в БГ, но от време на време и идва на гости и използва момента да си прави какви ли не изследвания ( жената има доста здравословни проблеми) и да се лекува, като за нито едно от тези неща не плаща защото лъже, че живее постояно в Англия!

Е,аз също имам познати тук в Германия,чиито родители идват и се лекуват тук "безплатно".Само че номерът става съвсем легално-има няккави европейски наредби,вади се специална карта от Бг и после могат да се лекуват и в чужбина без да плащат-за това са ги светнали от местните немcки каси.Та какъв е точно случаят с твoята приятелка,можем само да гадаем-"повярвайте ми" не минава.
Така че безплатен обяд пак да ти кажа-НЯМА-все някой го плаща-затова и стандарта в тези държави е висок,защото загубите са в ценоразписа-не само в медицината,ами и в мамбото и c всяко едно друго нещо.

# 2 512
 Европейската здравна карта важи само за спешни случаи, а не за планово лечение. С евопейска карта не можеш да отидеш просто ей така на преглед, за да си лекуваш заболяване което имаш от 20 години...
Мисля, че знам по добре от теб какво лекува жената ...

# 2 513

Което пак не е довод в полза на веганството, защото препоръката не е да се избягват или да не се консумират. Приемам го като твърдение, че в здравословната диета трябва да присъстват млечни и месо, но в по-малки количества от останалите храни. Това отговаря и на собствените ми разбирания за здравословно. Все пак не може да изядеш една купа пържоли, докато една купа салата - да, просто защото пържолата ти дава много повече, затова и малко е достатъчно.

# 2 514
Европейската здравна карта важи само за спешни случаи, а не за планово лечение. С евопейска карта не можеш да отидеш просто ей така на преглед, за да си лекуваш заболяване което имаш от 20 години...
Мисля, че знам по добре от теб какво лекува жената ...

Човека за който аз знам му правиха операции,подлага се на химиотерапия-това не са спешни неща.

Пък и хайде вече да смениш темата-разбрахме колко си навътре в нещата,може да отидеш на друго място да се доказваш.

# 2 515
Явно това е проблем на английската здравна система, щом някой толкова лесно може да излъже дали живее постоянно в страната. Документи нещо не искат ли или я карат на юнашко доверие? newsm78

# 2 516

Което пак не е довод в полза на веганството, защото препоръката не е да се избягват или да не се консумират. Приемам го като твърдение, че в здравословната диета трябва да присъстват млечни и месо, но в по-малки количества от останалите храни. Това отговаря и на собствените ми разбирания за здравословно. Все пак не може да изядеш една купа пържоли, докато една купа салата - да, просто защото пържолата ти дава много повече, затова и малко е достатъчно.

Няма да намериш официален сайт, който открито да проповядва вегетарианство и веганство, но не се и отрича правото да си такъв. Въпросният сайт на NHS предлага специални съвети за вегетарианци и вегани. И не ги класифицира като психично болни.  Joy

# 2 517

Пък и хайде вече да смениш темата-разбрахме колко си навътре в нещата,може да отидеш на друго място да се доказваш.

Още вчера те помолих да не ми отговаряш ...
Не знам колко съм навътре в нещата, но ти си съвсем извън нещата и темата Simple Smile и  именно ти беше тази която смени темата...
И там където трябва съм се доказала отдавна Wink

# 2 518
Явно това е проблем на английската здравна система, щом някой толкова лесно може да излъже дали живее постоянно в страната. Документи нещо не искат ли или я карат на юнашко доверие? newsm78

Проблем на системата е. Освен всичко, NHS покрива доста повече от примерно канадската система, тоест харчи се много повече на глава.

# 2 519
Още вчера те помолих да не ми отговаряш ...
Не знам колко съм навътре в нещата, но ти си съвсем извън нещата и темата Simple Smile и  именно ти беше тази която смени темата...
И там където трябва съм се доказала отдавна Wink

Къде ме помоли-на ум ли? И прегледай темата назад да видиш кой зачеква темата за здравната система първи-не съм аз.Лягай си по-рано,може да ти е от полза повече,отколкото липсата на млечни-от спирането на последните стават разни бели петна в паметта.
Няма как да проверя дали си се доказала и не приемам нещата на доверие.

Общи условия

Активация на акаунт