Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 421
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 2 490
И какъв беше точно въпроса? Нали за медицинският туризъм.А той като всеки друг туризъм е с пари.Останалото са твоите илюзии,че като си взела диплома от незнам си кой англ. универитет и живeeш там все е едно си хванала господа за т...

Разликата е тази че в Англия ги лекуват безплатно за сметка на данъкоплатеца! А в БГ трябва да си платят за да ги лекуват!
Ох и не става въпрос за мен! Това е цял феномен.... Идват от различни държави защото знаят, че могат да получат лечение безплатно. Просто когато влизаш в болницата не те проверяват дали си осигурен и на края ти връчват сметката, но това не пречи на пациента да си хване самолета и да си замине от където е.
Има случаи на хора, които направо от летището ходят до най близката болница !

И после на този човек няма да му пратят сметката там,където живee,така ли?И не му искат никакви документи докато престоява  в болницата...Ти тук съвсем за канарчета ни вземаш.

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:05 от ОМ

# 2 491
Нормално е да не знаеш как седят нещата в друга държава/система, но не е нормално да правиш такива ''умозаключения'', освен ако не държиш на това какво ще си помислят хората за теб  Mr. Green
Ако беше прочела поне половината от статията която ти дадох, щеше да си спестиш писането. Wink

п/с а моята диплома, илюзии, господ и шушлека ( не знам от къде ги изкара) говорят само и единствено за твоята комплексираност .

# 2 492
Аз не си пляскам голи дупета на аватара,така че комплекси нямам.  Mr. Green И данък обществено мнение не плащам.Проблемите в здравната ви система са си изцяло ваши,т.е. на месните данъкоплатци.Така че не ми давай примери за добри системи,този случай определено не е в графата.Айде със здраве,че не си ми приятна за чат.

# 2 493
Тотално се увлече в собствената си еквилибристика и изобщо не си правиш труда да четеш и да осмислиш написаното! Водиш си някакъв монолог с себе си, който изобщо не отговаря на първоначалния въпрос...
Дали системата е добра или не е относително! Факт е че хиляди предпочитат да се лекуват там, отколкото в БГ ! И кога стане дума за специална операция повярвай ми, че нито един англичанин няма да дойде в БГ ... най много да дойде да си оправи зъбите!Та проблемите на системата ги търсихте вие, а не аз Wink

п/с за голото дупе на аватара ... определено не си учила психология Wink и я си представи сега, че този аватар е моя снимка ?? хаххахах

# 2 494
Да знаете, че на произведено в България има щанд на български лимец - продават и зърно, и брашно. 8 лв. за килограм.

# 2 495
Да знаете, че на произведено в България има щанд на български лимец - продават и зърно, и брашно. 8 лв. за килограм.

Емил Елмазов също продава, аз съм си поръчвала и по телефона, но не помня колко струваше.

# 2 496
Факт е че хиляди предпочитат да се лекуват там, отколкото в БГ ! И кога стане дума за специална операция повярвай ми, че нито един англичанин няма да дойде в БГ ... най много да дойде да си оправи зъбите!Та проблемите на системата ги търсихте вие, а не аз Wink

п/с за голото дупе на аватара ... определено не си учила психология Wink и я си представи сега, че този аватар е моя снимка ?? хаххахах

Не е голям проблем,че ингилизите се оперират по родните си места,нека местните им плащатe масрафа.
И като е твоя снимка какво-трябва да я харесвам ли?

# 2 497
Ти наистина ли не разбираш за какво говорим, или се правиш на по глупава отколкото изглеждаш?

# 2 498
медицински туризъм - пластични операции или зъболечение и да , някои англичани го правят ...

# 2 499
Абе хора толкова ли е трудно да разберете за какво говоря??? Не говоря за хора, които отиват в друга държава да се лекуват или да си правят операции плащайки за това, а за хора от други държави които умишлено ходят в Англия (примерно болни от HIV) за да се лекуват там без да плащат! на края на престоя си в болницата им се дава бележка в която се казва колко трябва да платят, но тези хора напускат страната без да си платят! Имам приятелка българка, чиято майка живее в БГ, но от време на време и идва на гости и използва момента да си прави какви ли не изследвания ( жената има доста здравословни проблеми) и да се лекува, като за нито едно от тези неща не плаща защото лъже, че живее постояно в Англия!
Дадох статия, вземете я прочетете и разберете за какво говоря!
Въпроса ми беше дали в БГ би могло да има такъв туризъм и въпроса ми беше повече от риторичен, тъй като всички знаем, че  не си ли осигурен и нямаш ли пари просто никой не те поглежда!

# 2 500
мед.туризъм е точно това , което написах ...

по другия въпрос - да, в България идват нашите гастарбайтери да се лекуват безплатно от тежки заболявания , без да плащат , защото е по-лесно и защото държавата плаща  ...

не познавам някой българин да е отишъл да се лекува в Англия , от познатите ми англичани знам , че много се чака за планова операция ( не знам правилно ли се изразявам ) - единият ми каза , че като се запише ще чака две години да му дойде реда .

# 2 501
Гастарбайтерите се лекуват на частно и си плащат Wink

# 2 502
зъбите - да ,
 другото - не винаги , тежките болести се поемат от държавата ...

# 2 503
Гастарбайтер си и говориш от собствен опит или се мед кадър? Simple Smile

# 2 504
  • София
Troy продължаваш да се държиш тъпанарски.
Аз пак да питам, какво общо с темата имат невероятните ти писания?

Общи условия

Активация на акаунт