Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 81 256
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 30
О, никак не съм съгласна, че има противоречие що се отнася до хомосексуалистите и браковете им! Да, всеки е свободен да си ляга с когото си иска и аз съм много толерантна към това. Но да искат да се женят официално и да отглеждат деца, не само че не съм "толерантна" (каква ужасно лицемерна, нищо незначеща дума), ами и го смятам за престъпление срещу децата.
Извинете за отклонението!

Пак ли??

# 31
Всеки да си прави каквото иска, но аз също възприемам веганите, не вегетарианците, като доста крайни и екстремни. Познавам двама такива добре и един не толкова. Ами да ви кажа и външният им вид не е здравословен - суха кожа, болезнена слабост, жълтеникав-сив цвят. Тези хора спорем мен освен към храната, залитат и по разни философии, в които вярват безпрекословно.

# 32
Я да се посмея, че от години СЗО ми звучи като Магаданския университет.  Grinning

А предлагат ли процент инвалидност да се признае на тез нещастни болни хора? Ако е така- да отказвам сиренето и млякото и да се пенсионирам и аз като инвалид с общо заболяване.

Авторите на статията явно са объркали вегетариaнството с веганство-първото включва всички животински белтъчини без месо,а второто набляга само на растителните храни.
...

Оттук човек може да съди и за високата научна стойност на "откритието". То не е ясно и кой е писал тия щуротии, де.

# 33
Всеки е в правото си да прави, каквото иска и да живее, както иска, стига да не пречи на останалите.
Не виждам с какво веганите или вегетарианците могат да ми пречат, че да съм негативно настроена към тях конкретно.
Виж, към веганството и вегетарианството имам определени резерви, тъй като много мои познати си съсипаха здравето по този начин. Дали от недостатъчна информираност или прекален фанатизъм, не ми се задълбочава да мисля.
Аз самата не обичам месо, не ми харесва на вкус и не е първото нещо, за което се сещам, когато съм гладна и не е предпочитаната от мен храна като цяло. Но консумирам от време на време, когато ми се дояжда.
Като се замисля, обаче, има едни индивиди (представители на веганите и на вегетарианците), които са толкова фанатизирани от идеята, че за тях наистина мисля, че имат нужда от професионална помощ.

# 34
  • Mediterraneo
Имам приятели вегетарианци- здрави изглеждат, ама дали като им кажат, че са душевно болни, няма да се променят  newsm78

# 35
Всеки да си прави каквото иска, но аз също възприемам веганите, не вегетарианците, като доста крайни и екстремни. Познавам двама такива добре и един не толкова. Ами да ви кажа и външният им вид не е здравословен - суха кожа, болезнена слабост, жълтеникав-сив цвят. Тези хора спорем мен освен към храната, залитат и по разни философии, в които вярват безпрекословно.

Всички без изключение, нали?

# 36
Така че веганство и суровоядство мога да си представя да водят до отклонения,защото съм го наблюдавала,но вегетарианството е съвсем друга работа  Peace.
Не познавам лично вегани, но това че според теб имат отклонения, силно ме заингтригува
СЗО що не вземе с нещо по-смислено да се занимава. Я колко народ в Африка умира от глад
На СЗО не им е работа да се занимават с гладуващите в Африка.
Крайностите не са здравословни в нито един аспект, но всеки сам си преценява какво да има в чинията му. Това, което не мога да не отбележа, обаче, е че много повече вегани обясняват на простосмъртните колко нездравословно живеят, както и се опитват много повече да убедят останалите в правотата си, отколкото обратното.

# 37

Всички без изключение, нали?

Всички, да. Както те могат да ядат, каквото искат, така и аз мога да си мисля за тях, каквото аз си искам, нали?

# 38
  • София - Рим и обратно
Алкохолизмът заболяване ли е според СЗО? А наркоманията? Агресивността? Тогава да се забрани на  страдащи от горните да имат деца.
Ами не е лоша идея.

# 39
Алкохолизмът, наркоманията са заболявания, разбира се.  Peace

# 40
Кой твърди, че не са? Фигурират в МКБ-10 и двете.

# 41
  • Costa Rica
Дали големите корпорации не са на сериозна загуба, че са решили да прибягнат до  СЗО newsm78

# 42
Дали големите корпорации не са на сериозна загуба, че са решили да прибягнат до  СЗО newsm78

Аз не виждам вегетарианството да е включено в списъка: http://www.who.int/classifications/icd/en/GRNBOOK.pdf

# 43
  • На земята, която е всъщност звезда.
Сега очаквам СЗО да препоръча ваксина срещу вегетарианство и нещата ще си дойдат по местата.  Simple Smile

# 44
  • Costa Rica
Сега очаквам СЗО да препоръча ваксина срещу вегетарианство и нещата ще си дойдат по местата.  Simple Smile
Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт